Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
57,99 €
MOC 65,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Teda ešte sa mi celkom pozdávajú aj Sony Xperia Z a HTC One (ten hliníkový), ale nepozdáva sa mi ich cena.
hmm, je to zaujímavé, aj posledná aktualizácia Androidu výrazne znížila výdrž batérie..
ako majitel ta varujem pred tymto sony produktom
nie raz som ho mal chut hodit o stenu
co sa tyka padov na asfalt, je na tom rovnako ako akykolvek iny telefon, nema ziadnu ochranu a je to len o stasti ako a kam padne
jeho jedine plus, vodotesnost podla IP67 je aj jeho velke minus pri pripadnom servise, akakolvek porucha napr. na dotykovej casti - nutna vymena 1/2 telefonu, pretoze digitizer/lcd/tesnenia su zlepene v jeden kus (oprava cca 140e)
Asi sa opytam inac, kedze po precitani niekolkych prispevkov na forach (prevazne negativnych) ma tento mobil sklamal skor ako som cakal.
Je v dnesnej dobe dostupny resp v blizkej dobe planovany odolnejsi mobil (najma proti poskriabaniu displeja) s podobnymi parametrami (vydrz baterie pri plnom nasadeni min. 2 dni)a maximalne takou velkostou ako je Xperia Go? Vedel by mi niekto nieco taketo odporucit? lebo mam pocit ze v ponuke su zatial len mobily tvariace sa na odolne a potom az totalne tanky...Vopred dik
budes ho pouzivat obcas na telefonovanie, dva dni potom baterka da (ja ho nabijam kazdych 12h),
nikdy-opakujem nikdy na nom nepovolis aktualizaciu androidu, budes s nim spokojny