Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Ja vlastním Sony Xperiu Z,zatiaľ používam na záznam trasy Sport Tracker a pomaly sa učím na Locus.
ako dlho ti vydrží baterka? si spokojný s tým mobilom?
takže ako klasicky smartphone, lebo podľa niektorých komentárov som myslel že ani den nevydrží
pri SGS3 ma laka hlavne cena, znižili ju skoro o polovicu, ale ak SGS4 bude cenovo rovnake ako Xperia Z tak asi zoberem SGS4
Telefon mi najdlhsie vyrdrzal 7 dni (24h) vkuse a to som ho nabijal ked mal 25%. Je pravda ze vela som nenatelefonoval, obcas SMS a obcas nejaka ta hra... Ale s mojim priemernym telefonovanim a pouzitim kalendara, poznamok atd je to aj 3-4dni v pohode. Ked si clovek k tomu dokupi drziak na bajk tak idealna navigacia, pripadne staci hodit ako ja do zadneho vrecka dresu, natiahnut 1 sluchadlo a hlasova navigaci astaci. Vtedy je vypnuty display a pri 5h vyjzde som mal stale viac ako 3/4 baterky.
Tolko z mojej strany...ja by som si ho kupil znova
PS: Inak raz som si zabudol moje garminy a jeden bezecky pretek som absolvoval s tymto telefonom a pohoda, kedze dokaze parovat s mojim garmin ANT+ hrudnym meracom tepov.
Z vlastnych skusenosti mam pocit, ze 800 ma vacsiu vydrz baterie. Aplikacii je dost a WP7 aplikacie (hlavne slovenske a ceske) budu minimalne este nejaky rok vznikat aj pre WP7, mozno aj dlhsie.
820 ma mnozstvo vyhod oproti 800, ci uz system, vacsi displej, ktory vies ovladat aj v rukaviciach (nielen v zime, ale aj na biku to ma vyuzitie). 800 sa mi vsak dizajnovo paci viac, ma krajsie tvary.
Fotak maju oba telefony rovnaky.
800 ale klesa na cene, mozno by stacilo kupit aj z bazaru v oblubenej farbe (ak nema operator). Ale aj 820 po dvoch mesiacoch klesla o 100€. Vela vie napovedat, kolko si ochotny dat do telefonu. Ak menej penazi, tak 800 s WP7.8 je stale super telefon. Keby som nedostal 820, tak mi 800 kludne este stale postacuje.
A hry vôbec nehrám, takže to nehrá veľkú rolu..
staci?
ešte porozmýšľam, no pravdupovediac, tiež sa mi páči viac dizajn 800-vky /doteraz som mal 3.2" displej, takže 3.7" bude príjemná zmena/..no najskôr by som ho zobral nový /nie od operátora/
Zaklad, ze je to lahke a dokopy to ma hodnotu tak 80€.