Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Kaktus bike Bratislavský MTB maratón

25. 5. 2013
3. kolo - Na bicykli deťom
MTB maratón
Bratislava - Devínska Kobyla (Slovensko)

Propozície, Reportáže, Výsledky
Zúčastnených bikerov (43)
AdzoandyapoarmourAskijkoatonicBonitoBoothDANOzPKdoubledynatomEnemyFURIOSOHacoHenry33hirwilsikar1968ivodrnojohhhnyKaskajaKefrinkenttaurklinoMarki007maros1974martin190martincamayolucomijatMino888Peto02petofrohlichPulinoquoman1romano410sandysano.tstawoSueswordikTrancexemanpet
Výborne. Tak teraz už naozaj nie je o čom.
Zobraziť komentár 27.05.2013 - 23:36:10
00
Samozrejme aj na našom maratóne sme nevyhli obvyklému "folklóru" - odstraňovaniu fáborek okolo Devína z trate
Zobraziť komentár 27.05.2013 - 23:37:05
00
hehe sak prave o tom hovorim 6 pretekarov navyse ak isli len strednu trat to je 2 hodiny na hlavu priblizne...to je bonus 12 hodin :-) to tie dalsie dva tymy proste aj tak nemali sancu....

a uz pochopte ze mne nejde o to aby sa vsetci po trati flakali....ale len o to ze by to bolo rozumnejsie spocitavane...lebo ako som napisal 6 pretekarov navyse znamena nedobehnutelny naskok ;-)

vsetci len pindaju tvrdohlavu sa drzia blbosti ktoru niekto, niekedy vymyslel a ani len sa nezamyslite nad tym co pisem.....

a co sa prilakania jazdcov tyka tymu kde je 30 jazdcov by sa nic nezmenilo...ale kedze by mali rovnaku sancu aj mensie tymy mozno by to prilakalo v konecnom dosledku este viac ludi ;-)
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 06:25:09
00
jeje to nás tam bolo až toľko??? to sme ani sami nevedeli. Veď oficiálnych členov je nás len 32 :D viď http://www.cksvatyjur.sk/site/node/756 Zjavne každý, kto nemohol pretekať si našiel náhradníka- hih a Vinco zrejme aj z nemocnice ukecal Juranov, ktorí nie sú v tíme, aby pretekali za CK Sv. JUR. Pochvala Vincovi. My sme tu "súťaž" pochopili skôr ako srandu a nie ako flákanie sa na trati. Veď si pozrite naše výsledky. Som rada, že sa vieme spojiť :-) A keď tak chcete robiť priemerky za tímy, tak prečo nie "najrýchlejší priemerný tím s minimálnym počtom ...XY osôb - zas aby to nebolo o 1 človeku a ešte by sa to mohlo prepočítať najazdenými kilometrami a nie osobami" to by som Andrejke a Zuzke Juhasovým povedala, že nech idú. hih Proste ako koľvek postavíte pravidlá, vždy sa nájde niekto, kto je vo výhode. Tu išlo o SRANDU.
:lol:
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 06:31:39
00
[quote=""]ledavi ja som nepovedal ze je to blbost celkovo....ale proste takyto typ slimacieho tymu ze lubovolne vela ucastnikov..a len sa scitavaju casy.... co ja viem....jur. je tym ktory je jednym z mala tymov s takym poctov jazdcov.....proste mi to pride take moc divne....vravim nech je sliaci tm..ale nech sa scitaju casy a spravi sa priemer....a tym ktory bude mat najvetsi priemerny cas vyhra... :) cize v takom pripade bude mat tym s 4 jazdcami urcite vyssiu sancu superit v tejto kategorii s tymom ktory ma 20 jazdcov... :)

trosku o tom pouvazuj :)[/quote

Posli to organizatorovi Slazky. Mat tak tvoje starosti a premierov plat.
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 07:31:33
00
Ak by sa nebol Jur zmobilizoval, tak by to nevyhral. :D
Výsledky slow motion podľa času stráveného na trati:
CK Svätý Jur - 84,18 hod
BSP Bikers - 64,65 hod
KAKTUS BIKE - team Bratislava - 44,95 hod
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 07:57:54
00
Na to, že Kaktus má 26 pretekárov, tak má veľmi slušný čas :)
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 08:08:06
00
misopetrovic naozaj už ser na to, len sa opakuješ a argumenty druhých neprijímaš, no ešte predtým si predstav, že tých 6 Juranov naviac neznamená automaticky "víťazstvo" v Slow-Motion.
Stačí ak by BSP Bikers alebo Bike Team mali viac ľudí na dlhších trasách.
Možnosti, pri akom rozdelení na trate by mali aj napriek početnej nevýhode šancu "vyhrať" BSP Bikers ti vypisovať nebudem, no ak by si bol veľmi zvedavý, napíš mi PM.
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 08:20:01
00
pekný pokus o vtip:)Ved to tam je prejazdené krízom krázom. Ja som bol teda prvý krát v Ba na maratone a nebyt regulovcikov a bikerov predomnou a zamnou vobec niesom si istý kde som. Ved am bolo milion odbociek stale v strehu ci vidim faborku:)

double , Richie je z DNV, takze predpokladam, ze Kobylu ma prejazdenu, kedze ju ma hned za barakom :) (vravim z vlastnej skusenosti - aj ja som z DNV)
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 08:45:01
00
hmm misopetrovic a čo keď 10 členný team pojde 22km trať a časy dajme tomu 1-1:30 a 5 členný team pojdu všetci dlhú a teda časy 3-5 hodín.. takže zavedieme to pre každú kombináciu kategórií zvlášť? :lol:
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 09:29:31
00
Už to neriešte :-)
Pridávam odkaz na foto galériu, rsp. "album" kde budú postupne pridávané všetky albumy z maratónu, čo sme nafotili. http://www.nabicyklidetom.sk/fotogaleria/kaktus-bike-bratislavsky-mtb-maraton

Prvý album z občerstvovačky nájdete tu: http://www.nabicyklidetom.sk/fotogaleria/par-fotiek-z-obcerstvovacky
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 09:42:31
00
Splnilo to účel, prilákať čím najviac ludí na maratón. Súťaž družstiev je iné a toto je zas niečo iné.
Keby išlo o výhru družstva, museli by byť pravidlá nadstavené ináč. Na najkratší čas min 4 pretekárov ,alebo 5, to je jedno a potom rozdiel posledného z teamu, aby sa aj ten posledný snažil.
Takto to bolo vyložene ako bolo spomenuté, splnilo to účel ,to znamená prilákalo čím najviac pretekárov.

Súťaž družstiev sa robí inak. Napr. tak ako na pretekoch kde o čosi ide. Pozrite si pravidlá cyklistiky UCI .
Vyhrať musí team, ktorí strávi najmenej casu na trati ! A aj odpadlík musí prísť v nejakom casovom limite po prejazde 1 pretekára.

Držím palce do budúceho ročníku. na pár detailov,slušné preteky, zázemie,miesto ,ludia okolo.

milsu držím palce !
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 10:35:52
00
ľudí skôr priláka jasná trať a menej kiksov a nie takáto súťaž.
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 11:55:53
00
neviete kde bude to video co tam ten ujo saskoval s tou kamerou ? :D
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 13:48:18
00
neviete kde bude to video co tam ten ujo saskoval s tou kamerou ? :D

myslis, toho, co dosiel asi 3 minuty pred koncom vyhlasovania vysledkov, ci tomboly?
Zobraziť komentár 28.05.2013 - 14:05:05
00
keyboard_arrow_up