to bola irónia na joka. ja napr nikdy na preteky nepôjdem aj kvôli majstrom sveta čo nikdy nič nedosiahli v cyklistike a na takýchto pretekoch si riešia komplexy.
jaj tak potom prepac

som trosku tu ironiu nepochopil
Že som si to nepomyslel sám? Prečítal som si predchádzajúcu stranu...
Že si plašák? Však som ti to odcitoval. Noc u frajerky, testosterón ti ráno striekal aj z uší, tak si bol silný, nastupoval si a potom si vykapal. Takých voláme plašák.
P.S. - aj keby si nebol spomenul tú frajerku, aj tak by si bol plašák.
po prve to ze som bol u frajerky neznamena ze sme aj spolu nieco robili...to len tak na okraj....a po druhe...ja som sa na ten maraton dosiel povozit ziskat trosku skusenosti aj z cestnych pretekov...a hlavne sa zabavit...a v ziadnom pripade som nemyslel na nejake umiestnenie takze vozenie sa len tak v baliku so nechcel absolvovat...a preto som skusil jeden unik...potom sa mi zadarilo aj to stihanie pelotonu....takze za mna to bol paradne absolvovany maraton..uzil som si ho lepsie ako som cakal

a to ze som vykapal?? no a co?? niektory odpadli z pelotonu par KM po starte ja som s pelotonom isiel cele prve kolo a v druhom az po ten kopec...

a ehm..tak ako napisal mameluch..po sexe mas testosteronu ovela menej

Logika a biologia mi hovoria, ze po noci s frajerkou sa ten testosteron minul... Ale to len tak naokraj. Fakt obcas nerozumiem niektorym ludom na forach. Miesto toho, aby ste podporili mladeho chalana, ktoreho ta cyklistika evidentne bavi, eventuelne teda ked ste vsetci taki profici mu poradili tak ho tu budete posmesne urazat. A co, ze na konci vykapal? Nebol zdaleka jediny. Na prvom, dokonca aj na druhom, tretom, stvrtom a neviem kolkom zavode ma na to narok. Postupne pochopi co mu sedi a co ho zbytocne unavuje. Tomu sa hovori ucenie. Doma pri telke sa to nenauci. Ale ako sledujem niektori borci sa ucit v zivote nic nemuseli. Podstatne je, ze mal fesi z toho radost. A o tom podla mna sport je.
tak ako pises isiel som sa zabavita uzit si maraton

a skoncit 75 v celkovom poradi a 7 v muzoch to je omnoho lepsie ako som vobec dufal ze dopadnem
kebyze sa mam naozaj riadit nazormi niektorch tuto z fora tak na na ziadne preteky sa v zivote neprihlasim lebo sak nemam dost skusenosti a nezvladnem sa udrzat v baliku az do konca...