Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Sereďmaratón

2. 6. 2013
Preteky jednotlivcov
Sereď (Slovensko)

Propozície
Ano bol som, od zaciatku. Podaval si si so mnou v cieli ruku, c. 76 :handshake: :)

Jaj, jasne! Az teraz mi trklo juknut sa na popis bajku a uz viem presne :] Vcera som bol akysi nadstandardne vygumovany uz podvecer, heh.
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 08:37:54
00
Nebol som tam, stačilo mi prečítať si:
...prespal u frajerky...to tempo co mal peloton sa celkom dalo a vysskusal som si aj jeden unik...asi na minutu som zdrhol z pelotonu pripojil sa k unikajucej dvojici a potom nas opat zhltol peloton....v tom jedinom kopci sa mi zdalo ze celo pelotonu ako keby ani nezaregistrovalo ze uz nejde po rovine...brutalne tempo tam davali....tak mi peloton zdrhol...dobehli sme ho az po otocke v seredi na namesti znovu v sintave....v druhom kole mi zase usiel peloton az v tom kopci.. v polke posledneho kola mi nohy vypovedali sluzbu a odpadol som zo skupiny....az na vrch stupania som siel sam...potom ma dobehla dalsia skupina a s nou som sa potiahol az do sintavy...kde uz som totalne vykapal a do ciela dosiel sam.... :-)

A pomyslel som si - plašák.
A potom som zistil, že si to nemyslím sám.
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 18:43:40
00
mozes mi vysvetlit podla coho si to vydedukoval??
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 18:47:49
00
ako sa má správať nováčik na takom preteku? podľa mňa by ani nemal ísť ked su tam taký čo sa narodili s bajkom v ruke a nič sa nemuseli učiť.
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 18:48:40
00
a to uz akoze preco by som nemal ist?? to co je za debilny nazor?? :fubar: to potom na aky maraton by som mal ist??
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 18:50:03
00
to bola irónia na joka. ja napr nikdy na preteky nepôjdem aj kvôli majstrom sveta čo nikdy nič nedosiahli v cyklistike a na takýchto pretekoch si riešia komplexy.
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 18:55:12
00
ja by som asi neprezil pad a nasledne zniceny ram+bajk ....
FEDERER palec hore
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 19:05:16
00
mozes mi vysvetlit podla coho si to vydedukoval??

Že som si to nepomyslel sám? Prečítal som si predchádzajúcu stranu...

Že si plašák? Však som ti to odcitoval. Noc u frajerky, testosterón ti ráno striekal aj z uší, tak si bol silný, nastupoval si a potom si vykapal. Takých voláme plašák.

P.S. - aj keby si nebol spomenul tú frajerku, aj tak by si bol plašák.
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 19:24:33
00
Logika a biologia mi hovoria, ze po noci s frajerkou sa ten testosteron minul... Ale to len tak naokraj. Fakt obcas nerozumiem niektorym ludom na forach. Miesto toho, aby ste podporili mladeho chalana, ktoreho ta cyklistika evidentne bavi, eventuelne teda ked ste vsetci taki profici mu poradili tak ho tu budete posmesne urazat. A co, ze na konci vykapal? Nebol zdaleka jediny. Na prvom, dokonca aj na druhom, tretom, stvrtom a neviem kolkom zavode ma na to narok. Postupne pochopi co mu sedi a co ho zbytocne unavuje. Tomu sa hovori ucenie. Doma pri telke sa to nenauci. Ale ako sledujem niektori borci sa ucit v zivote nic nemuseli. Podstatne je, ze mal fesi z toho radost. A o tom podla mna sport je.
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 19:37:53
00
to bola irónia na joka. ja napr nikdy na preteky nepôjdem aj kvôli majstrom sveta čo nikdy nič nedosiahli v cyklistike a na takýchto pretekoch si riešia komplexy.

jaj tak potom prepac :) som trosku tu ironiu nepochopil :$

Že som si to nepomyslel sám? Prečítal som si predchádzajúcu stranu...

Že si plašák? Však som ti to odcitoval. Noc u frajerky, testosterón ti ráno striekal aj z uší, tak si bol silný, nastupoval si a potom si vykapal. Takých voláme plašák.

P.S. - aj keby si nebol spomenul tú frajerku, aj tak by si bol plašák.

po prve to ze som bol u frajerky neznamena ze sme aj spolu nieco robili...to len tak na okraj....a po druhe...ja som sa na ten maraton dosiel povozit ziskat trosku skusenosti aj z cestnych pretekov...a hlavne sa zabavit...a v ziadnom pripade som nemyslel na nejake umiestnenie takze vozenie sa len tak v baliku so nechcel absolvovat...a preto som skusil jeden unik...potom sa mi zadarilo aj to stihanie pelotonu....takze za mna to bol paradne absolvovany maraton..uzil som si ho lepsie ako som cakal :) a to ze som vykapal?? no a co?? niektory odpadli z pelotonu par KM po starte ja som s pelotonom isiel cele prve kolo a v druhom az po ten kopec... :)

a ehm..tak ako napisal mameluch..po sexe mas testosteronu ovela menej :)

Logika a biologia mi hovoria, ze po noci s frajerkou sa ten testosteron minul... Ale to len tak naokraj. Fakt obcas nerozumiem niektorym ludom na forach. Miesto toho, aby ste podporili mladeho chalana, ktoreho ta cyklistika evidentne bavi, eventuelne teda ked ste vsetci taki profici mu poradili tak ho tu budete posmesne urazat. A co, ze na konci vykapal? Nebol zdaleka jediny. Na prvom, dokonca aj na druhom, tretom, stvrtom a neviem kolkom zavode ma na to narok. Postupne pochopi co mu sedi a co ho zbytocne unavuje. Tomu sa hovori ucenie. Doma pri telke sa to nenauci. Ale ako sledujem niektori borci sa ucit v zivote nic nemuseli. Podstatne je, ze mal fesi z toho radost. A o tom podla mna sport je.

tak ako pises isiel som sa zabavita uzit si maraton :) a skoncit 75 v celkovom poradi a 7 v muzoch to je omnoho lepsie ako som vobec dufal ze dopadnem :)

kebyze sa mam naozaj riadit nazormi niektorch tuto z fora tak na na ziadne preteky sa v zivote neprihlasim lebo sak nemam dost skusenosti a nezvladnem sa udrzat v baliku az do konca...
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 19:50:11
00
misopetrovic :y: a presne takto to ma vyzerat s nasimi mladymi sportovat pre zabavu, inak,podla tvojej vekovej kategorie si si mal skusit zablokovat prevody,co som ti pisal,nie? ;)
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 20:14:25
00
nemusel som mat kedze som isiel kategoriu 17-29 a to uz su muzi nie juniory :D a u muzov sa predsa moze jazdit lubovolne sprevodovanie :)
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 20:17:55
00
a nemas 17 rokov? resp. U23 maju takisto ine prevody ako muzi.... nuz,len bola by to vacsia sranda pre teba,ak si chcel zazit srandu,mal si si tam zamknut na max 14 zubov a hotovo,nohy ako kolotoc :lol:
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 20:20:03
00
mam 18 :) jaj tak to som nevedel ze aj U23 ma ine sprevodovanie...tak to by bolo teda zaujimave mat minimum 14 zubov v zadu :D ale tak kategoria bola az do 29 tak tym padom asi obmedzenie prevodov odpada nie? :)
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 20:24:25
00
podla mna aj U23 ma ine prevody ako muzi ked idu majstrak... neviem cim to potom bolo,ale ked som to pozeral na TV,tak sa mi zdalo ze ti U23kari az moc krutili tymi nozickami :D U23 19-22
muzi 23-viacej
ale staci,kebyze im povies,ze si 3Tckar a tam pravidla cestnej cyklistiky neplatia..tam moze aj 14 rocny krutit 53-11 prevodmi :muscle:
Zobraziť komentár 03.06.2013 - 20:26:07
00
keyboard_arrow_up