Co ti na to povedat? Snad toto...
Trouble he will find you no matter where you go, oh oh
No matter if you're fast, no matter if you're slow, oh oh...
Kto nerozumel, ten tu ma volny preklad:
Problém si tě najde bez ohledu na to, kam jdeš, ou ou.
Je fuk, jestli jdeš rychle ,je fuk, jestli jdeš pomalu, ou ou...
Ale aby bolo jasne: mna sa to netykalo, ja som pil len čaj a kofolu.
Aj ked pravdou je, ze tuto piesen som mal pripravenu ako zvukovu stopu do videa ked budu praskat pätky, ramy alebo kosti. (neberte to doslovne, chcem aby vase kosti ostali cele!)
Ja som pozriet na Okolo Slovenska nebol... A ani vcera v Kosiciach... Tak som si to dnes vynahradil prejazdom celej 1. poletapy (samozrejme ze nie naplno ako vcera pretekari ale rychlostou chodca - cyklochodnik po hlavnej ulici nerespektuje takmer nikto a je tam tiez obmedzena maximalna povolena rychlost tusim na 10km/h) a casti 2. poletapy trate 1. etapy v protismere cez Slanec.
Tiez som bol pozriet, no este pred rychlostnou premiou na kruhaci pri benzinke, tam aspon trocha spomalili no aj tak prefrcali behom 3s. Bohuzial jeden cyklista sa vysekal pravdepodobne na kamienkoch, ktore krizovali v zakrute, nastastie nestiahol inych.
Tak ja pripojim dalsie informacie z trate, vracali sme sa s Renatou zo stredneho Slovenska a okolo 14:30 sme ich stretli pri odbocke na Lubovnianske kupele, stale bola v uniku ta sestica a peloton tahali tak ako v BJ aj tam tím so zelenymi dresmi. No a kedze v useku Plavec - vrch kopca na Plavnicou bol bufet, domov sme si doniesli tri cyklo flase a jednu tasku tusim belgickeho timu.
Miso nic si z toho nerob, glupi maju stastie, ty si kupil, ja som nasiel
To vieš,že podľa zákona musíš nájdenú vec odovzdať na polícii.Nemôžeš si ju prisvojiť,inak sa dopúšťaš trestného činu resp.priestupku? Ale neboj Kuko,ja to nikomu nepoviem.
Pec? Nastastie iba prisposobovanie softveru...
Hary: fajne, ale co si nestihol na zakrutu pod Dzvirnikom? Tam by to bolo lepsie, cely peleton na tej serpentine a s nasimi kopcekmi v pozadi....
BTW: chcel by som vidiet ten peleton presvistat tym brodom, co si ho isiel v nedelu. Dva dni by tam voda netiekla...
S policajtmi su v poslednej dobe len same problemy... Este ze nezastavili peleton a nedavali rad radom kazdemu fukat. Z tych iontakov by mozno nejake eura sudruhovi nacelnikovi k vyplate nafukali.
Mal si vyrazit skor alebo ist cez Smilno. Ale i tak dobre!
Len skoda, ze si to malokto moze precitat.
"Tento mesiac ste si už v Korzári prečítali 10 článkov. Ak chcete pokračovať a získať neobmedzený prístup na našu stránku, predplaťte si prístup do siete Piano."
Aj ked tento mesiac som tam neprecital ani jediny clanok, pocita to aj tie z minuleho mesiaca. Takze asi preto ta zmena...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co ti na to povedat? Snad toto...
Trouble he will find you no matter where you go, oh oh
No matter if you're fast, no matter if you're slow, oh oh...
Kto nerozumel, ten tu ma volny preklad:
Problém si tě najde bez ohledu na to, kam jdeš, ou ou.
Je fuk, jestli jdeš rychle ,je fuk, jestli jdeš pomalu, ou ou...
Ale aby bolo jasne: mna sa to netykalo, ja som pil len čaj a kofolu.
Aj ked pravdou je, ze tuto piesen som mal pripravenu ako zvukovu stopu do videa ked budu praskat pätky, ramy alebo kosti.
EDIT: preto nepijem pivo pri hlavnej ceste.
Navrhujem zmeniť krčmu na taku ktora neda sa dobre vidieť z cesty.
to Vas poteší
To vieš,že podľa zákona musíš nájdenú vec odovzdať na polícii.Nemôžeš si ju prisvojiť,inak sa dopúšťaš trestného činu resp.priestupku? Ale neboj Kuko,ja to nikomu nepoviem.
Minikin, ta čo? vysoká pec?
Hary: fajne, ale co si nestihol na zakrutu pod Dzvirnikom? Tam by to bolo lepsie, cely peleton na tej serpentine a s nasimi kopcekmi v pozadi....
BTW: chcel by som vidiet ten peleton presvistat tym brodom, co si ho isiel v nedelu.
Policajti ma nechceli ďalej pustiť.Dosť to bolo strážené.
Mal si vyrazit skor alebo ist cez Smilno. Ale i tak dobre!
http://bardejov.korzar.sme.sk/c/6827355/cykloturisticka-sezona-je-v-plnom-prude.html
"Tento mesiac ste si už v Korzári prečítali 10 článkov. Ak chcete pokračovať a získať neobmedzený prístup na našu stránku, predplaťte si prístup do siete Piano."
Aj ked tento mesiac som tam neprecital ani jediny clanok, pocita to aj tie z minuleho mesiaca. Takze asi preto ta zmena...