Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vecsinou to tak byva ze volakto sa volaco opyta zacne sa tu horlivo diskutovat a zakladatel temy to tu asi ani nesleduje... :lol: Ja suhlasim so zihadlom full sice nemam, ale ked som sa na jednom viezol tak to islo uplne v pohode zamknut a isiel som bez hupania presne ako na HT. O hmotnosti sa nebavime :D
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 21:09:26
00
staci aby skoncil s fox tlmicom a ten nezamkne :-D propedalom sa tlmic uplne zamknut neda....vzdy bude kus pruzit :-D
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 22:20:06
00
Ja som skusal v kalnici canyon a tam bol fox tlmic s tromi polohami. Ked som ale nadstavil na Climb tak sa to pohlo len na najvacsie nerovnosti. Pri slapani nebolo citit ze by sa pohupoval... Ale to je uz trochu ina cenova lokalita :D
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 22:25:46
00
stale je to propedal...skus s tym dupad v stoji do kopca hupat sa to bude aj pri najviac zapnutom propedale a nic s tym neurobis.... :-)
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 22:38:32
00
Ten radon zr race 6.0 je paradny bajk. Napr na moje jazdenie, sem tam stupak, sem tam asfalt, sem tam rychlejsi zjazd je idealny. Kopance moc neriesim, nakolko ked zjazdujem, nesedim pri tom na riti, robim nieco zle? Cena super, za 940 bol doma aj s postovnym. Je lahunky a to je podla mna citit aj pri rekreacnej jazde, hlavne do kopca. Suma sumarum... V tejto cene na rekreacne jazdenie podla mna ht. Ked bude mat casom ambicie pustat sa agresivnejsie z kopca tak vymenit za full, ci?
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 22:53:48
00
tiez mam rovnaky nazor :-) az na to ze agresivne sa da spustat z kopca aj na HT...a tak ako pises v zjazde sa nesedi....a to ze sem tam dostanem na rovine kopanec? to neriesim :-)
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 22:57:10
00
na fule sa ovela viac sedi co ma vacsiu hodnotu ako moznost dupat do kopca na HT, misopetrovic, mas asi co to odjazdene nemas asi 90 kg a kazdy vyjazd je predpokladam v cyklogatiach, zakladatel temy moze byt uplny opak, chce jazdit rekreacne..
ps. pozna niekto nejakeho rekreanta, ktory menil loziska naboje a dalsie pre bezneho smrtelnika nepoznane veci ? ... ja nie a vsetci dalej veselo jazdia.
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 23:11:41
00
http://cestovani.idnes.cz/cabelicky-mechanik-mtb-kol-dcp-/na-kolo.aspx?c=A120926_224503_na-kolo_ptp
Ale zas 100 ľudí, 100 chutí.Kto má vzťahy k masochizmu, nech sa týra :-)
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 23:26:09
00
Radim HT. Menej starosti, viacej radosti. Naco by ti bol (drahsi)full na vikendove vozenie sa po polnych cestickach. Kopanec do zadku dostanej aj na fulle. Za usetrene peniaze si kup pekne oblecenie, prilbu a kvalitnejsie tretry :)
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 23:49:51
00
Zjazduje sa po stojacky, takze nepochopil som tie reakcie, ze fulla ocenis v rozbitom zjazde, kto sedi v rozbitom zjazde, tak to musi byt inakšejší fajnsmeker :D
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 00:32:02
00
Hanblivo by som naznacil, ze sem tam niekto ma rozbite kolena a chce si zajazdit tiez. Potom chces, nechces - sedis. No a s pravdepodobnostou bliziacou sa istote to kazdeho raz caka. ;(
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 07:14:07
00
Kedysi sa riešilo, že načo auto s klimatizáciou, keď si môžem otvoriť okno. Je to drahé, treba to servisovať za veľké peniaze a ešte naviac dostaneš z toho legionársku chorobu.
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 07:59:07
00
Ved aj rebrik (... "Jinýmu bych žebřík půjčil, ale Hájkovi naser." ...) sme uz nahradili schodami, ze? :rofl: :rofl: :rofl:
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 08:05:53
00
No hej, ale aká je to záťaž na statiku budovy. A koľko ich treba umývať, majú oproti rebríku obrovskú plochu. Aj tie saponáty sú drahé a voda tiež nie je zadarmo. A ku schodom potrebuješ naviac nejaké zábradlie a madlá. To stojí tiež veľké peniaze.

Skrátka, argumenty sa nájdu vždy. Či už také, alebo onaké.
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 08:14:15
00
Radim HT. Menej starosti, viacej radosti. Naco by ti bol (drahsi)full na vikendove vozenie sa po polnych cestickach. Kopanec do zadku dostanej aj na fulle. Za usetrene peniaze si kup pekne oblecenie, prilbu a kvalitnejsie tretry :)

Ja nepochopim ako niekto moze taky drist napisat, ze naco by komu bol full na na vikendove vozenie po polnych cestach... no jednoducho asi na vozenie po polnych cestach akurat s tym, ze je to pohodlnejsie? zebyyyy? ... nesom babovka ale polna cesta je prave jedno z TOP miest kde si vychutnam fulla lebo si sedim aj smerom hore aj smerom dole, idem relativne rychlo a co nerovnost v rychlosti to fajnovy kopanec na HT. Ked to drtim na 1-1 1-3 do kopca tak tam to ani na HT neni tragedia lebo beriem nerovnosti pomaly.

A ze pri zjazde sa nesedi? Bezproblemov :) ...hlavne ak si nohy potrebuju oddychnut.

Si uvedomte, ze tu vacsinou pisu bezni ludia nie 60kilove palice, co si daju kazdu druhu vychadzku 50km... alebo si dajte na chrbat k svojim 60kilam dalsich 30 na chrbat a pochopite preco bezny kus chlapa okolo 90kg na HT trpi.

Celkovo mam pocit, ze je tu kazdemu vnucovane HT pokial clovek vyslovne nenapise, ze chce fulla. Full je pre bezneho jazdca vzdy lepsi je to len o peniazoch.
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 10:25:43
00
keyboard_arrow_up