nuz jaro, no offence, ale kupit 15kilovy full za 1100e ohadzany najzakladnejsimi komponentami je tiez terno

, hlavne, ze je to nasa domaca znacka, kde domaci je asi len sklad v ktorom su tie skatule ulozene, ked uz vsetko je v tej dalekej cine spracovane

Roflex, celý čas sme sa tu bavili o
bicykli pre zakladateľa tejto témy, nie o mojom / tvojom biku.
Čítaš ty po sebe ?? Ja fakt nemusim a ani nechcem nikomu nič dokazovať, to obdobie mám už veľmi dávno za sebou, ale k reakcii na tvoje príspevky ma vyprovokovalo to, že bez toho, aby si si preveril čo radíš, stieľaš od pása a radíš zle.
Ja nemám nič proti tomu, že sa niekto vozí na HT, cesťáku, nejakom mestkom približovadle atd. Každý nech sa vozí na čom chce, alebo na čo má. Ak niekto chce pohodlie pri vození tak HT pre neho nebude ten správny výber, pretože chce pohodlie, ktoré mu HT neposkytne. Myslím, že tlmenie otrasov dvoch
kolies dvoma tlmičmi je vždy viac, ako tlmenie dvoch kolies jedným tlmičom. Jednoducho fyzika nepustí.A za ďalšie, keďže je aj zadné koleso odpružené/tlmené jeho priľnavosť k ceste/povrchu je určite lepšia ako v prípade, keď tomu tak nie je. Tým pádom sa aj jazdné vlastnosti a potešenie z jazdy posúvajú kdesi inde .... HOWGH