Lokalizácia
Formulár sa odosiela
uwww - mne buchá aj keď zapnem shadow - lenže o prešmyk. :lol:
roflex - Rocker 3.0 považujem osobne za dobrý (ak nerozumieš, tak to je na trojku) bajk a po zlave u kubicu stojí tiež 1000eur, ak nie menej, čiže neviem o akom aliviu a XCR vidlici točíš, pretože Rocker 2.0 mu tu nikto neradil. :)
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 15:35:03
00
Hej, energiu, ktoru minies na tahanie 15kiloveho zavazia do kopca.. ked vies jazdit, co sa da castejsim treningom naucit a nezjazdujes tatranske chodniky, tak nevidim moc vyuzitie fulla do 1000e, jedine ako uplny turista, ktory si vezme 20 litrovy batoh a od rana sa potuluje po horach a sem tam si aj zapali ohnik, ale vo vseobecnosti na fulla treba mat ten rozpocet o nieco vyssie, tot moj skromny nazor
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 15:38:58
00
btw rocker 3.0 je turisticky bike podla mna
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 15:41:33
00
Jasne, že na slušného fulla treba väčší rozpočet, s tým súhlasím, ale ani tento rocker nieje totálne nepoužiteľný. A váži 13,7 kg.
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 15:42:53
00
Nie je, na turisticke chodenie je v pohode a tu vahu urcite treba brat s rezervou, btw ked nahadzes vyhadzovaky, nejake duse, dakto rohy, kapsicku pod sedlo, tachometer, a ine prislusenstvo, plne flase, tak mas 14-16kg ani nevies ako
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 15:47:02
00
ROFLEX:
1. Za to co si napisal v poslednom prispevku ta vysmeje uplne kazdy co ma fula
2. Ak si technicky zzity s bicyklom neviem, co na nom robi predna odpruzena vidla, ved to je len pre lekvarov, co nevedia skocit koren a obist jamu... a na 2 kilometrovej panelovej ceste je zazitok slapat stale zo sedla asi rovnaky ako sediet (na HT)
3. Nechces vidiet realne argumenty co ti tu ludia davaju, tocis tuy o aliviu, xcr vidlici a slabom tlmici, 15kg bajk??? wtf?!
- deore/SLX srackova vybava?
-epicon srackova vidla?
- RS monarch srackovy tlmic?
- to vsetko v 13,7kg? (bezne maju HT kolo 500e, cez 14kg)

...nedaj sa vysmiat...ak chce clovek fulla ma 1000E dostane za to pouzitelny full.
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 15:58:12
00
bral som toho jarovho fulla Dema Gobo, ktory je tak osadeny, potom som si vsimol, ze tam postol nejake CTMko
a co tocis o vidle, ty si asi z cias 90tych, ze tu tocis o pevnej vidle ? ...
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 16:01:53
00
To ze ty si zobral do gebule nejaku demu nikoho nezaujima, nevies aka je situacia na trhu ale ides tu dristat hore dole bludy k niecomu o com ani nemas prehlad.
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 16:19:24
00
nuz jaro, no offence, ale kupit 15kilovy full za 1100e ohadzany najzakladnejsimi komponentami je tiez terno ;) , hlavne, ze je to nasa domaca znacka, kde domaci je asi len sklad v ktorom su tie skatule ulozene, ked uz vsetko je v tej dalekej cine spracovane ;)

Roflex, celý čas sme sa tu bavili o bicykli pre zakladateľa tejto témy, nie o mojom / tvojom biku.
Čítaš ty po sebe ?? Ja fakt nemusim a ani nechcem nikomu nič dokazovať, to obdobie mám už veľmi dávno za sebou, ale k reakcii na tvoje príspevky ma vyprovokovalo to, že bez toho, aby si si preveril čo radíš, stieľaš od pása a radíš zle.
Ja nemám nič proti tomu, že sa niekto vozí na HT, cesťáku, nejakom mestkom približovadle atd. Každý nech sa vozí na čom chce, alebo na čo má. Ak niekto chce pohodlie pri vození tak HT pre neho nebude ten správny výber, pretože chce pohodlie, ktoré mu HT neposkytne. Myslím, že tlmenie otrasov dvoch kolies dvoma tlmičmi je vždy viac, ako tlmenie dvoch kolies jedným tlmičom. Jednoducho fyzika nepustí.A za ďalšie, keďže je aj zadné koleso odpružené/tlmené jeho priľnavosť k ceste/povrchu je určite lepšia ako v prípade, keď tomu tak nie je. Tým pádom sa aj jazdné vlastnosti a potešenie z jazdy posúvajú kdesi inde .... HOWGH
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 17:02:31
00
presne tak ,ked som "v pohode" vyslapal na 14kg FS kopec, ktory som nevedel zdolat na 10kg HT,bud som sa unavil neustalou snahou udrzat zadne koleso v zabere ,alebo jedna technicka chybicka..., to bol usmev...
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 19:49:31
00
Nakoniec zistime ze roflex vlasne jazdi len po asfalte a jedina prekazka je spadnuta haluz, obrubnik a semafor... to by som sa tym anzorom ani necudoval potom.
Zobraziť komentár 17.06.2013 - 22:11:57
00
jeziiiis lol, ste sa tu rozohnili, ako keby zalezal vyber nejakeho turistickeho fulla na existencii planety..
kto sa boji (nepohodlia), nech nejde do lesa, kupte si fully a jazdite asfalt... kopance dostanes aj na fulle, aj na HT, takze ak chces pohodlie, tak ostan sediet na gauci, tam nepotrebujes ani 1000e..
btw autor temy prispel asi 4 prispevky na zaciatku a uz sere na to ;)

Naposledy upravil Roflex dňa 18.06.2013 - 09:05:52, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.06.2013 - 08:30:00
00
btw scream, ty si dobre *****..ty, za to, ze si si vyhonkal na tom, ze mas CTM rocker, tak sa vsetci mame poserinkat z toho, aky je to super duper bike, a BTW2 autor temy nikde nepisal, ze chce pohodlie a rozhodoval sa medzi HT a full, takze netusim stale, ze co tu tocite, stale o co najvacsom moznom pohodlí a ze to je mozne dosiahnut len CTMkom Rocker... |( :tmi:
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 08:43:12
00
No konecne ti to docvaklo... ano najvacie mozne pohodlie v tej cene (do 1000E) je mozne dosiahnut len na CTM ROCKER 3.0 alebo mongoose salvo elite 2011, ak ho este niekde najdes v predaji. Som rad, ze si to konecne pochopil po dvoch stranch prispevkov. Pripadne vychytat nejaku brutalnu akciu. Inak je vsetko ostatne pod 100E s neuspokojivou vidlou alebo tlmicom.

Len tak BTW na predoslej strane pises, ze na HT kopance nedostavas, teraz pises, ze ich dostanes aj na fulle aj na HT...
My co chceme pohodlie posedime doma na gauci, les pre nas nie je, ty co chces maximum performance a najnizsiu vahu si mozes odmontovat predne koleso aj s vidlou, usetris gramy a techniku mas urcite vychytanu takze nepochybujem o tom zeby si to nezvladol.
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 09:17:27
00
...stale nechapem tie tvoje fanatické narazky na mna, ked v tejto teme islo o vyber medzi HT a fullom, autor temy sa nikde nezmienil, ze chce jazdit pohodlne, ako ty, turista ;)
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 09:20:33
00
keyboard_arrow_up