Lokalizácia
Formulár sa odosiela
len netreba zabudnut ze Orica je australsky team a je jasne ze budu preferovat svojich :)
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 20:33:13
00
http://velonews.competitor.com/2013/07/news/ted-king-cut-from-tour-de-france-due-to-ttt-finish-time_293159

smola :(
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 20:54:05
00
Ty nerozumieš tomu čo som napísal-mňa vôbec nezaujíma koľko ma 1 miest v rovinatých etapách kde nie je ani najmenší kopček,či to bolo na gire alebo UK šampionáte,a je mi šuma fuk či je pre omegu cennejší Cavendish alebo Velits.Ja som len chcel napísať že tento týpek nevie nič iné len sa vyvážať za domestikmi ktorí ho dovlečú pár metrov pred ciel ...Ja sa tu nechcem dohadovať ,pretože mi Cavendish za to nestojí,u mňa sú cyklisti ako Cavendish Greipel,Goss,Kittel,absolútne dno,ja obdivujem štýl jazdenia takých tých typických ,,klasikárov,,Sagan,Cancellara,Gilbert atď...Je to môj názor a nikomu ho nevnucujem. :)

Tak to bolo vždy a tak to aj bude. Sú to proste špurtéry a špecializujú sa na to. Stačí sa pozrieť na ich muskulatúry. Gorila aka Greipel predsa nemôže vzhľadom na svoju svalnatú postavu búchať kopce. Cyklistika je pekná preto, že ponúka množstvo možností komu fandiť, sledovať krásne súboje - či sú to už súboje v kopcoch či špurty na rovinách...
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 21:14:04
00
katko 16:12, vek nezastavis, i ked obdivujem v ich veku busit na profi urovni
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 21:35:03
00
Ty nerozumieš tomu čo som napísal-mňa vôbec nezaujíma koľko ma 1 miest v rovinatých etapách kde nie je ani najmenší kopček,či to bolo na gire alebo UK šampionáte,a je mi šuma fuk či je pre omegu cennejší Cavendish alebo Velits.Ja som len chcel napísať že tento týpek nevie nič iné len sa vyvážať za domestikmi ktorí ho dovlečú pár metrov pred ciel ...Ja sa tu nechcem dohadovať ,pretože mi Cavendish za to nestojí,u mňa sú cyklisti ako Cavendish Greipel,Goss,Kittel,absolútne dno,ja obdivujem štýl jazdenia takých tých typických ,,klasikárov,,Sagan,Cancellara,Gilbert atď...Je to môj názor a nikomu ho nevnucujem. :)
Ale rozumiem - vedieš reči patriace do krčmy IV. cenovej skupiny, po piatom pive...

Nedá sa nič robiť, budeš si musieť založiť vlastný team, vraziť do neho vlastné peniaze a potom realizovať svoje myšlienky. Našťastie Omegu vedie Lefevere a peniaze zháňa Bakala - tam sa nechytáš...
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 23:04:00
00
len netreba zabudnut ze Orica je australsky team a je jasne ze budu preferovat svojich :)

Niečo podobné som písal pred tromi-štyrmi rokmi, len to bolo Saganovi a Liquigase.
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 23:06:31
00
Doteraz to v Cannone bolo na Bassovi a Nibalim a konečných vitazstvach. Teraz zrejme idu na Petra.Nakoniec je zamestnanec firmy,sice ho podporuju maju radi vytvaraju podmienky,dolezite je co si mysli Peter a aka je vlastne situacia v time.To,že ho možu stratit vedia a že ho stratia vedia tiež,nebude tam urcite 10rokov.Potrebuju ho a budu podporovat kym Peter neprerastie do velkosti šampiona.Zatial je to star.
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 08:34:05
00
JoKo, len Liquigas je história, teraz je to Cannondale a tím je to americký...Peter je jednoznačná jednotka v tíme...je jasné, že ľudia nechcú nič iné ako víťazstvá, ale ani ten sebelepší tím mu nezaručí, že bude vyhrávať stále...:)
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 08:52:14
00
Joko kazdy clovek ma pravo na svoj nazor to , ze sa Vam nepaci niekoho nazor je len Vasa vec....
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 09:07:39
00
nejde o to, ci sa paci alebo nie, ide o to, ze je mylny
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 09:12:15
00
mylny pre vas.... pre neho je ten spravny...
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 09:18:35
00
zbytocne rozoberat .. ked ma niekto Ferrari, tak s nim nemoze jazdit offroad, ked ma niekto offroad nebude s nim stihat na okruhu, z tohoto to snad pochopi
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 09:20:22
00
je názor a "názor"...ako bývalý aktívny športovec (teraz už len pupkáč občas sediaci na bicykli) som si nikdy nedovolil dehonestovať (o čom svedčia výrazy: "paródia", "karikatúra cyklistu", "vie sa len voziť", "trapák") iného športovca preto, že sa snažil robiť to, čo vie najlepšie, vždy mal môj rešpekt, keď bol v nejakej činnosti vynikajúci, aj keď v iných priemerný...v opačnom prípade sú takéto reči naozaj len krčmového charakteru a žiadny skutočný športovec, či už profík alebo hobby toto nerobí...a pritom zmienený cyklista nepatrí zrovna medzi mojich obľúbených...
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 09:30:38
00
jednemu idu spurty, inemu kopce, rovinate etapy, casovky, adepti na celkove umiestnenie .. aj kvoli tomu sa to nazyva tim, aby v co mozno najvacsej miere pokryli vsetky etapy a mali co najviac vysledkov, a nie, ze tam daju sest ludi, ktori pojdu na celkove umiestnenie
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 09:33:35
00
dotm ty nevies, ze Slovensko ak by malo tolko dobrych sportovcov kolko ma "znalcov" tak uz davno olympiadu zrusia, bo koho by taka nuda - samy slovak na bedni - zaujimala. :rofl: :rofl: :rofl:
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 09:34:18
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up