uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Týmto by sme Vám chceli oznámiť že v termíne od 28.6.2013 ( piatok ) do 7.7.2013 ( nedeľa ) bude internetový obchod Suncycle.sk fungovať v obmedzenom režime, čo znamená že sa budeme snažiť vybavovať hlavne Vaše objenávky tovaru ktorý mame aktuálne skladom. Všetky ostatné objednávky pri ktorých budeme musieť doobjenávať tovar od našich dodavateľov budeme následne vybavovať od 8.7.2013, kedy opäť nabehneme na štandardný režim. V uvedenom termíne sa budeme snažiť odpovedať na všetku mailovú komunikáciu počas pracovných dní do 24 hodín.
Druhá objednávka, tentokrát podstatne rýchlejšie vybavená ako tá prvá, všetko bolo skladom, takže to bolo klasicky, jeden ďen objednané po pracovnej dobe, druhý deň odoslané a tretí deň už doma Opäť musím pochváliť Matta za veľmi dobré a užitočné rady, tak nejako si predstavujem komunikáciu aj v kamennom obchode, kde sa nie vždy stretnem s odbornou a príjemnou pomocou. Aj druhú ojednávku sme doladili prakticky k dokonalosti, až sa mi nechce veriť, že to všetko objednávam cez internet bez toho, aby som si vec mohol omáknuť, resp. vidieť na vlastné oči. Všetko sedí na 100%, obrovská pochvala Mattovi. A keďže ja som ten z tých zákazníkov, čo vie oceniť aj snahu predávajúceho (rád to robím aj v kamenných obchodoch, preto aj vyššie ceny ma tak neodrádzajú keďže dostanem aj nejakú službu v podaní užitočnej rady navyše, samozrejme slovom vyššia cena rozumej trošku zvýšená oproti e-shopu... 5-10%) takže si myslím, že svojho "dodávateľa" mne ako koncovému spotrebiteľovi neplánujem nejako meniť a určite sa budem pozerať týmto smerom, kde je ochota, promptnosť aj výborná cena zaručené
Neviete niekto ci sa da teraz ked funguje suncycle v obmedzenom rezime prist po tovar osobne do Partizanskeho? Lebo som roztrhol retaz a novu potrebujem co najrychlejsie nech mozem zacat jazdit
Môžem odporučiť e-shop všetkým bajkerom.
Bral som zo suncycle.sk prvýkrát, bral som viac vecí, niečo nebolo skladom tak mi zdarma dali ekvivalentnú náhradu, aby mi nestál bike a neskor doposlali orginál.
Nie bežný a štandartný jav na SK.
Klobúk dole a nabudúce nakupujem na suncycle.sk
tak ja som 2.7. objednaval tieto rukavice a dodnes ich nemam. http://www.suncycle.sk/sk/produkt/rukavice-castelli-s-uno/3781
az 19.7. mi bolo oznameny dovod a sice, ze moju velkost a farbu nemaju skladom,
ale to az po mojich urgenciach, medzitym mi bolo povedane, ze sa budu posielat cca 16.7.
objednaval som ich pretoze v statuse svietil oa dodnes svieti:
Na sklade: Áno
stacilo by napisat "prepacte", alebo "ospravedlnujeme sa", ale to by som chcel asi vela.
Aj ja mám podobnú skúsenosť.
Chcel som objednať túto bunduhttp://www.suncycle.sk/sk/produkt/bunda-craft-performance-stretch/4854
vo veľkosti M.
Píše sa tam,že ju majú na sklade a dodávané veľkosti: S, M a L.
Po 3 dňoch mi oznámili "bohuzial bunda Craft je vo velkosti M uz vypredana aj u dovozcu".
Vravím si v poriadku,nič sa nedeje.No čo ma štve,že ešte stále vyše mesiaca od objednávky na stranke stále figuruje "na sklade a dodávané veľkosti: S, M a L"
Edit:
Takže už to opravili a na stránke pri tejto bunde je napísané:
Dodávané veľkosti : L
Na sklade: 2-5 dni ( od objednávky )
kludne nech beha aj po mesiaci. keby sa moj zakaznik po sedemnastich dnoch dozvedel presny dovod, preco nema svoj tovar, tak moj sef uz davno nepodnika.
ja fb nevlastnim a na stranke mal uvedene toto "Týmto by sme Vám chceli oznámiť že v termíne od 28.6.2013 ( piatok ) do 7.7.2013 ( nedeľa ) bude internetový obchod Suncycle.sk fungovať v obmedzenom režime, čo znamená že sa budeme snažiť vybavovať hlavne Vaše objenávky tovaru ktorý mame aktuálne skladom. Všetky ostatné objednávky pri ktorých budeme musieť doobjenávať tovar od našich dodavateľov budeme následne vybavovať od 8.7.2013, kedy opäť nabehneme na štandardný režim."
PS: a po 21 dnoch viem sice preco ich nemam, ale stale este neviem, kedy ich budem mat.
ludia, uz som to tu pisal mnohokrat, ale napisem este raz. bohuzial system na ktorom funguje internetovy obchod nedokaze pri tovare rozlisit ktora varianta ( farba, velkost ) je skladom a ktora nie. moze sa teda stat ze napriklad predstavec ktory sa dodava v dlzkach 90 az 130mm svieti "skladom" ale realne je na sklade napriklad iba 100 a 110mm verzia. inak je to napisane aj v obchodnych podmienkach, ale uz som si vsimol ze tie obchodne podmienky asi aj tak nikto necita.
salutant, je mi luto ze objednana velkost a farba rukavic stale nie je skladom, ale vzdy robim vsetko preto, aby som kazdu objednavku vybavil cim skor. datumy ktore som ti pisal boli terminy ( este aj s rezervou ) kedy mali dane veci dorazit z Talianska, bohuzial dodnes sa tak nestalo. ak som sa ti neospravedlnil ze nemas tovar ktory si si objednal, tak sa ti verejne ospravedlnujem tu, ale skutocne s tym nemozem momentalne urobit viac iba ako cakat kedy opat dorazia dodavatelovi. rovnako ti nechcem pisat dalsi termin kedy by mali byt kedze uz som si neni isty ci v dany termin dorazia ( nakolko uz tu mali davno byt ).
lubo28, rovnako sa ospravedlnujem aj tebe, ale ohladom tej bundy to bola nasa chyba ze sme danu velkost nestiahli z ponuky skor ako si si tovar objednal. bohuzial nevsimli sme si ze dana velkost je uvedena v popise produktu aj ked sme ju uz mali vypredanu my ako aj dovozca.
ps : bohuzial, uz davno nejazdim po Alpach ale tvrdo zarezavam v praci
Matt,nič sa nedeje a ja nie som ani nahnevaný,také veci sa stávajú a aj ja si veľa vecí nevšimnem.
Už som zo suncycle viac krát objednával a vždy spokojnosť.
Aj minulý týždeň,platba vopred a všetko v poriadku.
Ináč musím vás pochváliť,že suncycle je asi jedným z mála internetových obchodov,kde promptne reagujú na maily.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Týmto by sme Vám chceli oznámiť že v termíne od 28.6.2013 ( piatok ) do 7.7.2013 ( nedeľa ) bude internetový obchod Suncycle.sk fungovať v obmedzenom režime, čo znamená že sa budeme snažiť vybavovať hlavne Vaše objenávky tovaru ktorý mame aktuálne skladom. Všetky ostatné objednávky pri ktorých budeme musieť doobjenávať tovar od našich dodavateľov budeme následne vybavovať od 8.7.2013, kedy opäť nabehneme na štandardný režim. V uvedenom termíne sa budeme snažiť odpovedať na všetku mailovú komunikáciu počas pracovných dní do 24 hodín.
Vopred ďakujeme za Vašu priazeň a pochopenie.
Bral som zo suncycle.sk prvýkrát, bral som viac vecí, niečo nebolo skladom tak mi zdarma dali ekvivalentnú náhradu, aby mi nestál bike a neskor doposlali orginál.
Nie bežný a štandartný jav na SK.
Klobúk dole a nabudúce nakupujem na suncycle.sk
matt dík za superrýchlosť
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/rukavice-castelli-s-uno/3781
az 19.7. mi bolo oznameny dovod a sice, ze moju velkost a farbu nemaju skladom,
ale to az po mojich urgenciach, medzitym mi bolo povedane, ze sa budu posielat cca 16.7.
objednaval som ich pretoze v statuse svietil oa dodnes svieti:
Na sklade: Áno
stacilo by napisat "prepacte", alebo "ospravedlnujeme sa", ale to by som chcel asi vela.
Chcel som objednať túto bundu http://www.suncycle.sk/sk/produkt/bunda-craft-performance-stretch/4854
vo veľkosti M.
Píše sa tam,že ju majú na sklade a dodávané veľkosti: S, M a L.
Po 3 dňoch mi oznámili "bohuzial bunda Craft je vo velkosti M uz vypredana aj u dovozcu".
Vravím si v poriadku,nič sa nedeje.No čo ma štve,že ešte stále vyše mesiaca od objednávky na stranke stále figuruje "na sklade a dodávané veľkosti: S, M a L"
Edit:
Takže už to opravili a na stránke pri tejto bunde je napísané:
Dodávané veľkosti : L
Na sklade: 2-5 dni ( od objednávky )
behal myslim do osmeho. ale dnes je 23.
ja fb nevlastnim a na stranke mal uvedene toto "Týmto by sme Vám chceli oznámiť že v termíne od 28.6.2013 ( piatok ) do 7.7.2013 ( nedeľa ) bude internetový obchod Suncycle.sk fungovať v obmedzenom režime, čo znamená že sa budeme snažiť vybavovať hlavne Vaše objenávky tovaru ktorý mame aktuálne skladom. Všetky ostatné objednávky pri ktorých budeme musieť doobjenávať tovar od našich dodavateľov budeme následne vybavovať od 8.7.2013, kedy opäť nabehneme na štandardný režim."
PS: a po 21 dnoch viem sice preco ich nemam, ale stale este neviem, kedy ich budem mat.
salutant, je mi luto ze objednana velkost a farba rukavic stale nie je skladom, ale vzdy robim vsetko preto, aby som kazdu objednavku vybavil cim skor. datumy ktore som ti pisal boli terminy ( este aj s rezervou ) kedy mali dane veci dorazit z Talianska, bohuzial dodnes sa tak nestalo. ak som sa ti neospravedlnil ze nemas tovar ktory si si objednal, tak sa ti verejne ospravedlnujem tu, ale skutocne s tym nemozem momentalne urobit viac iba ako cakat kedy opat dorazia dodavatelovi. rovnako ti nechcem pisat dalsi termin kedy by mali byt kedze uz som si neni isty ci v dany termin dorazia ( nakolko uz tu mali davno byt ).
lubo28, rovnako sa ospravedlnujem aj tebe, ale ohladom tej bundy to bola nasa chyba ze sme danu velkost nestiahli z ponuky skor ako si si tovar objednal. bohuzial nevsimli sme si ze dana velkost je uvedena v popise produktu aj ked sme ju uz mali vypredanu my ako aj dovozca.
ps : bohuzial, uz davno nejazdim po Alpach ale tvrdo zarezavam v praci
Už som zo suncycle viac krát objednával a vždy spokojnosť.
Aj minulý týždeň,platba vopred a všetko v poriadku.
Ináč musím vás pochváliť,že suncycle je asi jedným z mála internetových obchodov,kde promptne reagujú na maily.