prosim o radu skusenych bikerov:
ktory z uvedenych modelov je lepsi, porovnaval som ich samozrejme len z informacii z webu, velmi uvitam osobne skusenosti.
SCOTT Reflex 10
http://www.bicykle.sk/2007/scott/scott2007.php
SPECIALIZED Rockhopper Disc
http://www.specialized.cz/new/kolo_sk.p ... lo=649&x=6
vopred vdaka
posledný komentár: 17. 12. 2012 o 20:22
zaruka a zivotnost jsou dva zcela odlisne pojmy
inteligentnejsi to nemusia "chciet vedet", lahko to vycitaju z tvojho prejavu...
ty diskuze tady zacinaji byt spis na urovni libimseti apod.
to mas tak, ked 13rocne decka idu radit druhym, ktora znacka je naj, lebo uz maju "vlastne skusenosti"...vacsinou to prehliadam, ale niekedy sa nemozem zdrzat komentara...
k tym bikom, dozivotna zaruka je pokial viem zaruka vymeny prveho ramu pre prveho majitela
to billes po 5 rokoch nic zahadzovat nemusis, vacsina beznych bikov (hoss tam patri) je dostatocne predimenzovana, takze pokial to niekde neopries ani s tym nebudes robit veci, na ktore nie je urceny, tak by mal vydrzat aj 10 rokov bez problmu...
to mas tak, ked 13rocne decka idu radit druhym, ktora znacka je naj, lebo uz maju "vlastne skusenosti"...vacsinou to prehliadam, ale niekedy sa nemozem zdrzat komentara...
k tym bikom, dozivotna zaruka je pokial viem zaruka vymeny prveho ramu pre prveho majitela
to billes po 5 rokoch nic zahadzovat nemusis, vacsina beznych bikov (hoss tam patri) je dostatocne predimenzovana, takze pokial to niekde neopries ani s tym nebudes robit veci, na ktore nie je urceny, tak by mal vydrzat aj 10 rokov bez problmu...
sorry za double posting...
Ja mam osobne Scott, a som s nim spokojny, ale nemyslim si ze sa tu da konkretne urcit kt. sa oplati viac kupovat, lebo tie bike su si velmi podobne, a obidva su dobre, az na to XTko na Scotte.
Ja jazdim novy Rockhopper D a som s nim spokojny, ale mam na nom zatial len 250 km.
A Rockhopper je krásny. Preto som ho kúpil:)
Diky, inak mam tyzden Hardrock Xc Comp a max. spokojnost (zatial)
Hardrock XC ma rám A1, zatiaľčo Rockhopper má M4, čo bol minulý rok na Stumpe. Inak, je to vidieť aj naoko .
Hardrock XC ma rám A1, zatiaľčo Rockhopper má M4, čo bol minulý rok na Stumpe. Inak, je to vidieť aj naoko .
A aky to je rozdiel? Velky? Nevyznam sa, preto sa pytam, kupil som minuly tyzden ten Hardrock Xc Comp, co nato povies? Diky moc
Som zvedavy co vsetko znesie