Kurnaaaa ja som debil. Som si zmylil pojmy. Hej silikonovy treba Ale vidis, vravel som predavacovi na co to chcem ale len chcel za kazdu cenu predak kus.
Záleží ako lepí bordel. No keď ho tam trochu dáš a poriadne utrieš nemalo by sa nič stať. aspoň uvidíš čo to bude robiť. Bavíme sa o vnútorných nohách z vonku.
Chain lubricant for use in wet conditions
Biodegradable, fully synthetic lubricant. The MOTOREX WET LUBE contains additives that allow it to penetrate quickly and deeply. Provides optimum lubrication and outstanding protection against corrosion. Specially developed for riding conditions where the lubricant has to adhere to the chain for extended periods. The lubricant is highly water repellent, making it ideal for damp and muddy conditions.
Application
Apply product to dry, clean chain while turning pedals. Avoid contact with brakes – the product may impair brake action! Shake well before using.
Jozo. Veď aj silikon sa ti tam dostane Ci. ? No najlepšie len čistiť.
silikon premaze a naviaze bordel z tesnenia co nejde hned zotriet-po zdvihu ostane s olejom na nohach,znizi trenie tento je ale lepkavejsi ...silikon treba ,niekto doporucuje aj jemnucky film na nohach nechat co aplikujem teraz,lebo na tych ciernych vnutornych nohach RS Pike hned vidno kazdu smietku
Teflon do vidlice NIE!!! Tiež mi to poradili ako náhradu silikonu v jednej nemenovanej predajni....a akonáhle som to tam dal na druhý deň išla vidlica citelne horšie,teflón sa dostane do tesneni a celé to zvnútra zadrbe...na vidlicu JEDINE silikón a z vlastnej skúsenosti....
andrej silikon jednoznačne pomáha udržiavať tesnenia aj zvnútra čisté a premazané
ano utriet -ten bordel co olej vynesie od tesnenia na nohy,ale tie nemusia ostat suche a ak ho aj trocha ostane alebo nanesieme znova jemny film, predlzi zivotnost-odnesie zase bordel od tesnenia "hore" a pouzivany zdvih ostava dlhsie cisty aj pocas jazdy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chain lubricant for use in wet conditions
Biodegradable, fully synthetic lubricant. The MOTOREX WET LUBE contains additives that allow it to penetrate quickly and deeply. Provides optimum lubrication and outstanding protection against corrosion. Specially developed for riding conditions where the lubricant has to adhere to the chain for extended periods. The lubricant is highly water repellent, making it ideal for damp and muddy conditions.
Application
Apply product to dry, clean chain while turning pedals. Avoid contact with brakes – the product may impair brake action! Shake well before using.
silikon premaze a naviaze bordel z tesnenia co nejde hned zotriet-po zdvihu ostane s olejom na nohach,znizi trenie tento je ale lepkavejsi ...silikon treba ,niekto doporucuje aj jemnucky film na nohach nechat co aplikujem teraz,lebo na tych ciernych vnutornych nohach RS Pike hned vidno kazdu smietku
andrej silikon jednoznačne pomáha udržiavať tesnenia aj zvnútra čisté a premazané