Dnes na CSKA sa stala nezvycajna vec. Nad ceresnou na polovnickom chodniku sme stretli 2 psovite stvorenia. Siroko daleko ziadny clovek, oni si behali volne po lese. A stopovali srnu, ktoru sme tiez videli. A teraz babo rad: Vlk ci pes? Obojky nevidno. kukoskar Tak ako? Mas tam v lese psov ci vlkov?
Dost daleko sa mu teda motaju. Az pri polovnickom chodniku boli. Raz mu ich ti dobraci odbachnu... A skoncia ako tento z Mnichovskeho potoka (tento bol zarucene pravy vlk )
ano po nom. Ale smerom dole a iba od Kamennej hory (od troch studniciek cervenou na hreben Kamennej hory, chvilu po ceste co tam vedie a z nej sme odbocili na ten polovnicky chodnik)
A este vyzva: Cervena turisticka znacka od Bellewue k vodojemom nad Bardejovom potrebuje vase kolesa. Niektore useky su fajn, ine zasa boli prave dnes po viac ako desiatich rokoch reinkarnovane. Tam si zjazd este velmi neuzijete, ale ked to prejazdime.... Len nech to opat nezarastie. ( snazil som sa krovinorezom ist co najnizsie, ale miestami mozu trcat niekolko centimetrove kyptiky - takze radsej opatrne!) A potom to bude zjazdne uz aj smerom hore.
Heslo dna: Zjazd z Mihalova moze byt aj zabavnejsi, ako tahat maximalky na luke...
Tu je jedno nepodarene video z daneho useku.
Mišo ty si toho kolko dnes postihal? "maniak" V kupeloch na tej strane ako je vlek si davajte bacha lebo tam spracuvavame kalamitu, tahaju tam kone a traktor, nejaky cas potrva kym sa konare upracu ale skor ide o to ze traktor sem tam prejde krizom cez hlavny chodnik a kustik sa poryje , nieje to nic strasne ale aby ste neboli prekvapeni ked vas to prekvapi niekde v zakrute abo tak. budu robit aj vo stvrtok ked je volno.
Vdaka za upozornenie. Vo stvrtok ale my uz budeme ta het daleko na Liptove.
Ale coze tam je za kalamita? Kalamitna situacia na bankovych uctoch Lesov SR? Ci to este ta "kalamita" z roku 2007?
...v tej spodnej časti zjazdu nad vodojemom bol niekedy krásny chodník. Tadiaľ sa chodilo na Mihaľov pred 30-40 rokmi...super Mišo, ja som na ten chodník už aj zabudol...
Bolo treba to obnovit, je to Cesta hrdinov SNP, trasa medzinarodneho vyznamu, tusim ze najdlhsia suvisla turisticka znacka na Slovensku (Dukla-Devin). A mnohi sa cudovali, ze tak blizko mesta a bludili. Tak to chcu znackari obnovit.
Ludia si ale odvykli tade chodit a ak si znova nzvyknu, zarastie to.
Opakujem ze na zaciatku to nebude nic moc jazdenie, dokonca je ovela vacsia pravdepodobnost nejakeho defektu. Trnkovych krikov tam bolo dost. Ale snazil som sa odhadzat co som videl.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
taki moze byt?
Ak sa bude robiť, svojim dielom sa zúčastní každý. Ty si hosť a nie kuchár výpravy.
....ale slovenskemu priatelovi by som odporucil uvarit radsej tento: http://varecha.pravda.sk/recepty/kotlikovy-gulas-fotorecept/40431-recept.html...
kukoskar Tak ako? Mas tam v lese psov ci vlkov?
Heslo dna: Zjazd z Mihalova moze byt aj zabavnejsi, ako tahat maximalky na luke...
Tu je jedno nepodarene video z daneho useku.
youtube.com/watch?v=WpobdVcEwhw&t=0
Bobry v Ondavke celia dlhotrvajucemu suchu. Potok im vyschol a vysoke teploty sposobili odparenie vacsiny vody.
Ale coze tam je za kalamita? Kalamitna situacia na bankovych uctoch Lesov SR? Ci to este ta "kalamita" z roku 2007?
Ludia si ale odvykli tade chodit a ak si znova nzvyknu, zarastie to.
Opakujem ze na zaciatku to nebude nic moc jazdenie, dokonca je ovela vacsia pravdepodobnost nejakeho defektu. Trnkovych krikov tam bolo dost. Ale snazil som sa odhadzat co som videl.