Co zajtra? Ja asi idem prejst svoj oblubeny okruh: vinbarg-ceresna-singel cierna mlaka-bard.kupele-tri studnicky-polovnicky singel na ceresnu-SBHP singel ... bude to light tempo, setrim sa na vikend
Kto sa chce pridat tak alebo
Prejdene trasy na 4 dnovej expedicii Chopok2013 pridam zajtra.
Prave pozeram na nejaku trasu na nocnu jazdu a .... toto by bol pohlad na nu z terasy domu, kde sme byvali.
Attachment:
nocna.jpg
Preco len ste nechceli ist? ( unava z chopka nie je ospravedlnenim, na sme boli pripraveni a aj svetiel sme mali dost... nabuduce ma uz neodradite )
elwira: nabuduce ked nikto nebude chciet ist tak "wake me up!" (Aj tak som nespal)
A este c.enter na Chopku s neznamym paraglajdistom
Aj tie styri fotky co som zrobil, sa mi nejako vymazali z pamatovej karty , cize foto nemam
Dakujem za pekny vikend bolo fakt dobre .
Tesim sa nabuduce, ked vyniesiem bike az uplne na vrchol a zdolam Chopok aspon smerom dole , kedze teraz sa to nedalo vzhladom k poctu turistov.
A tu mate slubene GPS zaznamy z expedicie Liptov 2013:
Attachment:
Liptov2013.zip
2013-08-29 ◄►25.94 km ▲1094 m (Babky)
2013-08-29 ◄►38.22 km ▲ 858 m (Svidovské sedlo)
2013-08-30 ◄►77.40 km ▲1844 m (v.n. Čierny Váh)
2013-08-31 ◄►55.38 km ▲2071 m (Chopok )
2013-09-01 ◄►35.70 km ▲ 823 m (Kvačany )
1. Trasu dumajte aj vy.
2. Neviem ci to telepatia, ale video som o 19:30 zacal a je na 95% hotove. Uz len nejake titulky (mozno ostane bez nich), vyrenderovat a uploadnut na youtube.
3. elwira nie je problem... jedna nocna moze byt aj v sobotu alebo nedelu. Staci povedat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto sa chce pridat tak
Kriváň 2494,7 m. n. m
https://*****saweb.google.com/116796210629963997261/1Septembra2013#
Prave pozeram na nejaku trasu na nocnu jazdu a .... toto by bol pohlad na nu z terasy domu, kde sme byvali.
elwira: nabuduce ked nikto nebude chciet ist tak "wake me up!" (Aj tak som nespal)
A este c.enter na Chopku s neznamym paraglajdistom
Dakujem za pekny vikend bolo fakt dobre
Tesim sa nabuduce, ked vyniesiem bike az uplne na vrchol a zdolam Chopok aspon smerom dole
2013-08-29 ◄►38.22 km ▲ 858 m (Svidovské sedlo)
2013-08-30 ◄►77.40 km ▲1844 m (v.n. Čierny Váh)
2013-08-31 ◄►55.38 km ▲2071 m (Chopok
2013-09-01 ◄►35.70 km ▲ 823 m (Kvačany
I promise
a dnes si dam tatratea , a to zajtra. Miszka ďakujem za prekvapenie
Co keby sme dali v piatok nocnu jazdu, ved nieje jedno ci v BJ alebo na Liptove ... tak ci tak ides po cme
Mam ta prist nakopat
2. Neviem ci to telepatia, ale video som o 19:30 zacal a je na 95% hotove. Uz len nejake titulky (mozno ostane bez nich), vyrenderovat a uploadnut na youtube.
3. elwira nie je problem... jedna nocna moze byt aj v sobotu alebo nedelu. Staci povedat.
diki