Zdravim chcel by som zacat jazdit downhill a preto mam par otazok.Na akom rame je lepsie zacat na HT alebo full sus.?Ovplyvni to aj vyber biku cenu neviem presnu pretoze chcem zacat az buduci rok ale dajme tomu tak okolo 1300 eur?samozrejme ratam stym ze full sus. by bol asi bazarovy no mne to nevadi.Popripade hodte aj nejake bajky alebo nejake stranky kde sa da nieco poriadne obzriet.Za odpovede vopred diky.
tam zalezi aj na tom že ako si fyzicky zdatný, lebo ak mas 13 rokov a 40 kilo tak ten full bude ovladat teba a nie ty jeho, v tom pripade ber radsej ht
Ked mas peniaze, urcite ber fulla. Ja som zacinal na full a som rad ze som nikdy nejazdil na HT. Moje kolena su mi teraz vdacne. (ps mam 60kg, 171 cm) a nemam problem s olvadanim biku.
Dalsia vyhoda bola to ze mi zo zaciatku prepacil dost vela chyb, takze som v podstate nemal ziaden hnusny pad. Taktiez si myslim ze je blbost, ze na ht sa lepsie naucis skor si myslim ze na fulle sa naucis viac pretoze mozes skusat narocnejsie veci. Ked sa ti nieco nepodari, full to zhltne zatial co na HT by si bol pravdepodobne uz na zemi. Na fulle to mozes skusit este raz a vylepsit sa bez toho aby si spadol.
Podla mna je to rovnake ako s pocitacmi. Tvrdit ze na zaciatok je lepsie mat MS-DOS a naucit sa v nom pracovat a az potom prejst na dnesny win7 je podla mna hlupost.
Mozno ti to nieco da (napr budes vediet davat prikazy v CMD) ale podla mna je to hlupost. Preco sa mam trapit s niecim prekonanym a nevyuzit lepsie technologie ked su k dispozicii. Samozrejme jedna vec su financie, ale vezmi si to tak. Budes jazdit pol roka a potom si isto povies ze uz ta to na HT nebavi a chces full. (predpokladam ze budes pozerat po kazdom kto ma full a stale si budes hovorit ze aj ty chces. )
akú máš výšku,lebo mam vo výpredaji Specialized Status I 2013 vo veľkosti M v cene 1400e a to na začiatok úplne stačí.Co sa týka Mondrakera tak je to super rám,ale ten servis čo potrebuje nieje pre začiatočníka.
akú máš výšku,lebo mam vo výpredaji Specialized Status I 2013 vo veľkosti M v cene 1400e a to na začiatok úplne stačí.Co sa týka Mondrakera tak je to super rám,ale ten servis čo potrebuje nieje pre začiatočníka.
presuvam sa sem
dnes som bol na kontrole a uz nemusim nodit tu ortezu
mozem plavat a dalsia kontola za dva tyzdne
lekar povedal, ze na bike mozem sadnut az za 1 mesiac ale seriem nato a sadnem nan po dvoch tyzdnoch
PS: OK tak headcam nemusi byt staci obyc. video z mobilu
Ako suvisi Tvoj prispevok s temou? Precital si si vobec, preco bola tato tema zalozena? Ak budes takto pokracovat dalej a budem dalej dostavat hlasenia o tom, ze pises off-topic, pripadne vyvolavas zbytocny flame, tak Ti zablokujem konto.
Ak potrebujes ohladne niecoho poradit, tak si zaloz temu s vystiznym nazvom. Ak ohladom nicoho poradit nepotrebujes, tak temu nezakladaj, mozes poradit inym. Ak ale budes do tem vypisovat hluposti len tak z nudy, tak opät plati, ze Ti zablokujem konto.
Takze si rozmysli, ci chces na tomto fore fungovat dalej alebo nie a podla toho sa spravaj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dalsia vyhoda bola to ze mi zo zaciatku prepacil dost vela chyb, takze som v podstate nemal ziaden hnusny pad. Taktiez si myslim ze je blbost, ze na ht sa lepsie naucis skor si myslim ze na fulle sa naucis viac pretoze mozes skusat narocnejsie veci. Ked sa ti nieco nepodari, full to zhltne zatial co na HT by si bol pravdepodobne uz na zemi. Na fulle to mozes skusit este raz a vylepsit sa bez toho aby si spadol.
Mozno ti to nieco da (napr budes vediet davat prikazy v CMD) ale podla mna je to hlupost. Preco sa mam trapit s niecim prekonanym a nevyuzit lepsie technologie ked su k dispozicii. Samozrejme jedna vec su financie, ale vezmi si to tak. Budes jazdit pol roka a potom si isto povies ze uz ta to na HT nebavi a chces full. (predpokladam ze budes pozerat po kazdom kto ma full a stale si budes hovorit ze aj ty chces.
Nedáš odkaz na bike ?
A este Michalkov. Tiez je v tej teme ale neviem ho najst. Je zobrazeny aj na cykloatlase.
Kde je Brezak a Bankov? (Bankov viem kde je, ale singel netusim)
dnes som bol na kontrole a uz nemusim nodit tu ortezu
mozem plavat a dalsia kontola za dva tyzdne
lekar povedal, ze na bike mozem sadnut az za 1 mesiac ale seriem nato a sadnem nan po dvoch tyzdnoch
PS: OK tak headcam nemusi byt staci obyc. video z mobilu
Ak potrebujes ohladne niecoho poradit, tak si zaloz temu s vystiznym nazvom. Ak ohladom nicoho poradit nepotrebujes, tak temu nezakladaj, mozes poradit inym. Ak ale budes do tem vypisovat hluposti len tak z nudy, tak opät plati, ze Ti zablokujem konto.
Takze si rozmysli, ci chces na tomto fore fungovat dalej alebo nie a podla toho sa spravaj...