Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mne to cele nejde do hlavy....sak nedavno boli v telke lesaci ako robia nejaky den otvorenych dveri, ci den lesa ci co....bola to akcia pre decka a pre vsetkych a snazili sa tam propagovat lesnictvo nielen ako tazobnu masineriu, ale aj ako organizaciu, ktora sa stara o rekreacnu funkciu lesa....a chvilu potom uzakonia toto.....podla mna by sa malo apelovat na tuto rekreacnu funkciu lesa, je to najlepsi argument a povedzme ze aj "svetovy trend"
...ohanat sa tym, ze lesaci to robia preto, aby mohli nerusene kradnut a polovnici preto, aby mohli ozrati strielat krizom krazom je podla mna nevhodne, ociernuje ich to a bude ich to aj poburovat, tymto podla mna tazko nieco dosiahneme....nemusime predsa hladat niekoho kto ich "prehlasuje" alebo niekoho kto im da po papuli a posle s placom domov, rozumnejsie by bolo vyvinut ucinnu vlnu protestov a snazit sa ich doviest k tomu, aby sami prisli na to, ze zasli daleko a idu sami proti sebe..

tolko moj nazor....
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 14:50:44
00
Uz mam pripraveny list prezidentovi, uz ho hodit iba do schranky...
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 14:59:38
00
kukam statne, ako su podaktori uzasne iniciativni pokial ide o to zhodit niekoho snahu (plagatiky), k tomu sa uz odmietam dalej vyjadrovat, robte si co chcete...
vcera som sa od 16tej hodiny (pocas pracovnej doby) sral s dopisom, ktory si teraz mozete stiahnut z webu cemby a poslat ho vo svojom mene prezidentovi. do druhej hodiny rannej tohoto dna som sa vrtal v zakonoch a konzultoval veci s veducim cemby tk a dnes som dal dokopy dopis ktory si mozete stiahnut z webu a poslat predajcom bike-techniky. prestante dristat a radsej nieco spravte aj vy. biku zdar!
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 15:11:23
00
to billes: nevytvaraj zase zabomysie vojny, ved nam ide o jednu vec, ale s takym postojom - plagatiky - nesuhlasim, najlepsia bude ta internetova peticia, co sa pripravuje na zajtra a ak sa ti nepaci, tak posli mail shopom, prezidentovi, ministrom, atd. sposobov je dost, ale plagatiky by tomu velmi nepomohli, ved hadam mi nechces povedat, ze vonku travis viac casu ako pri compe/nete, tak podla toho aj ostatni mladi ludia to robia podobne
alebo az sa ti aj tak nepaci, chod na pokec, tam daj tim deckam link na cembu a nech pisu listy aj oni, ale pochybujem, ze tie decka su az tak inteligentne :roll:
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 15:12:07
00
Martinux: za prve, na pokec nechodim, čo je ta pričina? tam chodia iba stokari co nemaju co robit.
za druhe: hm no neviem ako ty, ale ja som viacej vonku ako doma. a tu ide o to, ze ked ide nejaky biker okolo a napr nema internet alebo nenavstevuje taketo stranky tak nema ako o tom vediet ze sa proti tomu zakonu da bojovat. teda urcite by to pomohlo, a neviem co tebe na tom vadi, ze v lese bude o jeden papierik co sa rozlozi za mesiac viacej.
za tretie: slovo "zabomysie" tu uz bolo, kusok originality nezaskodi...ak mas nieco este , tak SS nie tu :)
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 15:26:32
00
billes, nechaj to tak, nema zmysel sa hadat. kazdopadne s tebou suhlasim, ale niekomu to proste nevysvetlis...
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 15:29:44
00
Martinux: za prve, na pokec nechodim, čo je ta pričina? tam chodia iba stokari co nemaju co robit.
za druhe: hm no neviem ako ty, ale ja som viacej vonku ako doma. a tu ide o to, ze ked ide nejaky biker okolo a napr nema internet alebo nenavstevuje taketo stranky tak nema ako o tom vediet ze sa proti tomu zakonu da bojovat. teda urcite by to pomohlo, a neviem co tebe na tom vadi, ze v lese bude o jeden papierik co sa rozlozi za mesiac viacej.
za tretie: slovo "zabomysie" tu uz bolo, kusok originality nezaskodi...ak mas nieco este , tak SS nie tu :)

ano a ako moze bojovat (listy, maily), ked nema net, sam si to napisal, teraz si nejako protirecis, hadam by si na tom letaku nechcel natrepat vsetky adresy kompetentnych osob :?:
ale radsej to uz nechajme, lebo tu bude..... dolezite je, ze na nete bude zajtra ta peticia
inac s tym pokecom mas pravdu, ja som tam tiez nebol a ani nepojdem, to je tak ked si tam pisu 10-15 rocne decka :twisted:
tak odteraz uz iba SS
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 15:35:52
00
presne tak ja som za billesom ale nechcem sa tu hadat to s tym netom je pravda myslite ze len mi co sme to bikujeme ? :roll: keby vie kazdy o tejto stranke a ma net tak to by nas tu bolo kapanek viac .
Pozn. tiez nechodim na pokec a snazim sa traviť viac casu vonku ako pri compe aj ked vždy to nejde :x este napiste kde bude ta peticia aby som mohol zahlasovat . Keb budem v skole poslem viac hlasov
:P
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 15:37:30
00
ocividne ste to s tymi letakmi nepochopili....ked chces zastavit LKT tak mu nesmies prepichnut gumy, ale mozes si preden lahnut....chapete? ked chcete bojovat za dobru vec, tak dobrymi sposobmi, ked lepit, tak na miesta, ktore su na to urcene alebo skratka na miesta, kde s tym majitel suhlasi, napr. horske chaty a podobne...to nie je o tom, ze by si niekto necenil vasu snahu, ale tadialto cesta nevedie...
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 16:01:39
00
lenže to nebude asi tak že ako anketka, to bude tak ze tam zadas aj svoje meno z priezviskom + presnu adresu bydliska...a tak to ale mozes urobit aj za svoju rodinu a tak...chapes
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 16:03:11
00
chlapci je vela sposobou a vyuzit treba vsetky(teda s rozumom samozrejme-nie take,ktore by nas mohli ociernit),zajtra sa pripajam ku peticii,este popozeram kde je ten list pre predajcov,keby sa vyvinul aj tlak zo strany predajcov,tiez by to pomohlo...
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 16:25:00
00
este ma napadla taka vec: az poznate este nejake bikerske fora (palig a duves urcite), dajte to aj tam (cemba) a informujte ich aj o chystanej peticii a hned nas bude viac
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 16:27:53
00
akurat som bol tyzden v nemocnici takze som trosku mimo obraz ale podporim kazdu iniciativu
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 17:38:48
00
tak som to predovy poslal mejlom, dufam, ze nam to padne na urodnu podu.
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 17:56:32
00
mame k dispozicii text toho zakona? nejaky link alebo podobne malo by to byt verejne takato vec nie?
akurat checkujem http://www.echr.coe.int/echr/ a asi im napisem jeden pozdrav...
btw.. sloboda pohybu nebola nejakym sposobom porusena co je protiustavne nedalo by sa to nacat odtialto?
a taka institucia ze ombudsman...
Zobraziť komentár 22.06.2007 - 18:09:56
00
keyboard_arrow_up