Zdravím Vás,počuvajte mám nové brzdy maju za sebou asi 5km,mám ich 4 dni model Deore 615 a na zadnej pri stalačaní páčky je počut jemné pukanie pačky pri určitej polohe.
pripájam aj video,absolutne neviem čo to može byt a čo mám s tým robit.Nie je to ,až také hlučné,ale cítit to.Čo mi poradíte?reklamacia?
mám aj video,možem poslat ,tu mi to nechce nahrat
Zdravím Vás,počuvajte mám nové brzdy maju za sebou asi 5km,mám ich 4 dni model Deore 615 a na zadnej pri stalačaní páčky je počut jemné pukanie pačky pri určitej polohe.
pripájam aj video,absolutne neviem čo to može byt a čo mám s tým robit.Nie je to ,až také hlučné,ale cítit to.Čo mi poradíte?reklamacia?
Ten ani netuší, že podnikateľské subjekty sa snažia optimalizovať dane tak, aby ich platili čo najnižšie. Podľa možnosti legálnym spôsobom, t. j. zvyšovaním daňovo-uznateľných nákladov. A tým menším obchodným spoločnostiam sa to darí úspešne - ak sa darí, tak sa kúpi drahšie auto, popri novom nábytku do firmy sa kúpi nový nábytok aj domov, rovnako je to pri počítačoch, v nákladoch firmy sa stratia náklady na mobily celej rodiny, fiktívne sa zamestná celá rodina, prípadne sa pridajú aj benefity zamestnancom - legálnych možností legálne znížiť daňový základ limitne k nule je nekonečné množstvo.
No a čo sa stane, keď bude musieť takáto firma na začiatku roka zaplatiť za daňovú licenciu 980 eur? V podstate si predplatí daň, takže sa bude optimalizovať daňový základ tak, aby sa koncoročná daň limitne blížila k sume 980 Eur. Keďže zaplatená daňová licencia sa počíta ako zaplatená daň, v skutočnosti zaplatená daň sa opäť bude limitne blížiť k nule. Jeden rok sa dostane do rozpočtu viac financií, avšak v ďalšom práve tieto financie budú chýbať. Vychádza mi z toho, že Kazi***** spolu s priemerom si myslia - po nás potopa.
Záchrana je v tom, že ďalší rok bude opäť treba zaplatiť daňovú licenciu. Lenže tá už nevytvorí prírastok daňových príjmov štátu, len vyrovná chýbajúce príjmy. Odsere si to ten, čo sa rozhodne daňovú licenciu zrušiť. Po nás potopa.
Východisko Kazi***** možno nájde v tom, že v ďalšom roku sa zvýši daňová licencia. Ale to sa už Volá pyramídová hra a tiež sa raz zosype....
A čo s tými dvomi tretinami firiem, čo sú každý rok v strate a neplatia dane? Ak si niekto zvykol žiť v strate, na pokraji bankrotu, neplatiť dane, alebo sa proste pár rokov za sebou nedari? Buď budú tak žiť ďalej, možno odvedú daňovú licenciu. Ale tie firmy možno neplatia a neodvádzajú ani iné dane (DPH, z príjmu zamestnancov, sociálne a zdravotné poistenie), takže nejaké nezaplatenie daňovej licencie ich nevzrušuje. Naďalej sa bude nakupovať, ale nebude sa platiť dodávateľom, zamestnancom, predávať za hotové a príjmy používať na vlastnú spotrebu. Od časti takýchto firiem sa dá ťažko očakávať zvýšenie daňových príjmov štátu.
Ale je možné aj to, že firme sa len nedarí a ďalších 980 E každý rok ju naozaj položí. Nuž a štát príde možno o nejakú DPH (ak ju tá firma odvádzala), príde o daň z príjmu zamestnancov a bude musieť platiť ďalších ľudí na úradoch práce... Po nás potopa.
Toto je ďalší dôkaz,že amaterizmus tejto vlády nemá hranice.Nepoučili sa,keď zvýšili odvody zo živností,nastalo hromadné rušenie aj dlhoročného podnikania-zvýšenie peňazí do rozpočtu to neprinieslo.Teraz chcú dane aj od s.r.o. ktoré majú len minimálny zisk alebo sú v strate.Neviem,či sa to týka aj takých,kde je jediný konateľ zároveň jediným zamestnancom (môj prípad) ale ak áno,už sa vidím,ako mierim na úrad práce rozšíriť rady nezamestnaných.
Po nich potopa.
ak sa darí, tak sa kúpi drahšie auto, popri novom nábytku do firmy sa kúpi nový nábytok aj domov, rovnako je to pri počítačoch, v nákladoch firmy sa stratia náklady na mobily celej rodiny, fiktívne sa zamestná celá rodina
V normalnych statoch tomuto ludia hovori danovy podvod U nas, ked ti na to pridu , tiez.
Záchrana je v tom, že ďalší rok bude opäť treba zaplatiť daňovú licenciu. Lenže tá už nevytvorí prírastok daňových príjmov štátu, len vyrovná chýbajúce príjmy. Odsere si to ten, čo sa rozhodne daňovú licenciu zrušiť. Po nás potopa.
Nechce niekto tablet vyrobeny v KLDR /vacsina suciastok z cinskej tovarne, ako inak/ ?
Zatial je cena nieco cez 500$ http://www.ebay.co.uk/itm/221312376861
Nechce niekto tablet vyrobeny v KLDR /vacsina suciastok z cinskej tovarne, ako inak/ ?
Zatial je cena nieco cez 500$ http://www.ebay.co.uk/itm/221312376861
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Robi to ten servo system, nic zvlastne
Tak pozrite video,dost zvlaštne že na prednej to nerobí.
Preto som sa toho zlakol.
skus pohladat na sashe.sk Su tam sikovni ludia, mozno niekto take cosi ponuka. ak nie, vie to podla predlohy vyrobit.
Ten ani netuší, že podnikateľské subjekty sa snažia optimalizovať dane tak, aby ich platili čo najnižšie. Podľa možnosti legálnym spôsobom, t. j. zvyšovaním daňovo-uznateľných nákladov. A tým menším obchodným spoločnostiam sa to darí úspešne - ak sa darí, tak sa kúpi drahšie auto, popri novom nábytku do firmy sa kúpi nový nábytok aj domov, rovnako je to pri počítačoch, v nákladoch firmy sa stratia náklady na mobily celej rodiny, fiktívne sa zamestná celá rodina, prípadne sa pridajú aj benefity zamestnancom - legálnych možností legálne znížiť daňový základ limitne k nule je nekonečné množstvo.
No a čo sa stane, keď bude musieť takáto firma na začiatku roka zaplatiť za daňovú licenciu 980 eur? V podstate si predplatí daň, takže sa bude optimalizovať daňový základ tak, aby sa koncoročná daň limitne blížila k sume 980 Eur. Keďže zaplatená daňová licencia sa počíta ako zaplatená daň, v skutočnosti zaplatená daň sa opäť bude limitne blížiť k nule. Jeden rok sa dostane do rozpočtu viac financií, avšak v ďalšom práve tieto financie budú chýbať. Vychádza mi z toho, že Kazi***** spolu s priemerom si myslia - po nás potopa.
Východisko Kazi***** možno nájde v tom, že v ďalšom roku sa zvýši daňová licencia. Ale to sa už Volá pyramídová hra a tiež sa raz zosype....
A čo s tými dvomi tretinami firiem, čo sú každý rok v strate a neplatia dane? Ak si niekto zvykol žiť v strate, na pokraji bankrotu, neplatiť dane, alebo sa proste pár rokov za sebou nedari? Buď budú tak žiť ďalej, možno odvedú daňovú licenciu. Ale tie firmy možno neplatia a neodvádzajú ani iné dane (DPH, z príjmu zamestnancov, sociálne a zdravotné poistenie), takže nejaké nezaplatenie daňovej licencie ich nevzrušuje. Naďalej sa bude nakupovať, ale nebude sa platiť dodávateľom, zamestnancom, predávať za hotové a príjmy používať na vlastnú spotrebu. Od časti takýchto firiem sa dá ťažko očakávať zvýšenie daňových príjmov štátu.
Ale je možné aj to, že firme sa len nedarí a ďalších 980 E každý rok ju naozaj položí. Nuž a štát príde možno o nejakú DPH (ak ju tá firma odvádzala), príde o daň z príjmu zamestnancov a bude musieť platiť ďalších ľudí na úradoch práce... Po nás potopa.
Po nich potopa.
V normalnych statoch tomuto ludia hovori danovy podvod
na dalsi rok zavedu dalsiu dan...
Chcel som to dať do politiky, ale tam zúrila diskusia o Kotlebovi - za 2dni pribudlo asi 5-6 strán príspevkov. Nechcel som sa im miešať do témy...
Zatial je cena nieco cez 500$
http://www.ebay.co.uk/itm/221312376861
Zatial je cena nieco cez 500$
http://www.ebay.co.uk/itm/221312376861
Logo výrobcu nemá chybu