Lokalizácia
Formulár sa odosiela
PS to Jaroh: s tou peticiou to je ako :?:

Mala by byť dnes. Je to trochu mimo mňa, ale človek, čo to organizuje, mi už viackrát potvrdil, že bude ešte dnes. Tiež netrpezlivo čakám.
Zobraziť komentár 24.06.2007 - 14:25:42
00
PS: nepripadal vam r. rafaj ako opica???
Pripadá mi skôr ako k***t. :wink:
Zobraziť komentár 24.06.2007 - 16:12:24
00
Toto mi doslo ako odpoved na moju otazku,, co je to lesna cesta..:o)

Pán Findl,
podľa zákona i môjho osobného názoru môžete pokojne jazdiť v lese tak, ako ste to robili aj doteraz! Veď ten zákon je o tom, aby sa zabránilo jazde mimo ciest a chodníkov. Jazdu v lese po cestách a chodníkoch predsa nikto nezakazuje, ani to nikto nemal v úmysle, samozrejme pokiaľ sa nejedná o les, ktorý je zaradený do vyššieho stupňa ochrany. Verím, že sa konečne zavedie poriadok i s nespratníkmi ktorý bezdôvodne vstupujú do lesa na iných dopravných prostriedkoch.
Dúfam, že celá hystéria okolo vstupu do lesa pominie a slušní ľudia pochopia, že to bola len mediálna hra niekoľkých ľudí. Prajem Vám všetkým veľa zdravia a tiež veľa pekných zážitkov z lesa. Košútová

Vie pani poslankyna, vobec o com je cela debata ?
Zobraziť komentár 24.06.2007 - 20:14:50
00
29. júna sa bude v Kosiciach konat protestne stretnutie cyklistov CRITICAL MASS, toto stretnutie bolo planovane kvoli problemom s s cyklodopravou v samotnom meste, no teraz je nan aj dalsi dovod, vyzyvame cyklistov na celom slovensku, nech v tento den usporiadaju podobnu akciu aspon v najvacsich slovenskych mestach.

CRITICAL MASS je celosvetovo organizovana akcia cyklistov, ktory su nespokojny s cyklodopravou. Protest sa uskutocnuje kazdy posledny piatok v mesiaci. A jazdci na svojom protestnom "pochode" blokuju cesty v meste pod heslom: "My dopravu neblokujeme, my sme doprava".

LEN AK HLASNO A ZRETELNE DAME VEDIET SVOJU NESPOKOJNOT, MOZME NIECO OCAKAVAT.
Zobraziť komentár 24.06.2007 - 20:37:47
00
Toto mi doslo ako odpoved na moju otazku,, co je to lesna cesta..:o)

Pán Findl,
podľa zákona i môjho osobného názoru môžete pokojne jazdiť v lese tak, ako ste to robili aj doteraz! Veď ten zákon je o tom, aby sa zabránilo jazde mimo ciest a chodníkov. Jazdu v lese po cestách a chodníkoch predsa nikto nezakazuje, ani to nikto nemal v úmysle, samozrejme pokiaľ sa nejedná o les, ktorý je zaradený do vyššieho stupňa ochrany. Verím, že sa konečne zavedie poriadok i s nespratníkmi ktorý bezdôvodne vstupujú do lesa na iných dopravných prostriedkoch.
Dúfam, že celá hystéria okolo vstupu do lesa pominie a slušní ľudia pochopia, že to bola len mediálna hra niekoľkých ľudí. Prajem Vám všetkým veľa zdravia a tiež veľa pekných zážitkov z lesa. Košútová

Vie pani poslankyna, vobec o com je cela debata ?
Kámo, díky. Toto si vytlačím na lajster a keď sa niekto opováži dať mi pokutu, tak mu to ukážem. Veď si serú do papule.
Zobraziť komentár 24.06.2007 - 22:30:14
00
tú petíciu podpíšem aj 100 krát-len to sa nedá,ale ak náhodou dostanem pokutu,ked ten zákon schvália,budem bločky posielať Mikimu.Ved aj on je biker.
Zobraziť komentár 25.06.2007 - 07:03:55
00
Priatelia, trochu oneskorene, ale predsa spúšťame petíciu prezidentovi, aby vrátil lesný zákon do parlamentu:

http://www.ekoforum.sk/peticia/bicykel/

Teraz je ťah na Vás. Je potrebné čo najrýchlejšie získať čo najviac podpisov! Preto šírte túto informáciu, oslovte kamarátov, manželky a maželov, frajerky a frajerov, deti, vnukov, rodičov, starých rodičov, kolegov a spolužiakov a každý z nich nech šíri túto adresu ďalej. Dajte to aj na iné fóra o ktorých viete. Skrátka čas hrá proti nám a preto treba čo najviac podpisov čo najskôr!

Základné pravidlá:
- ešte sú nejaké problémy s formátovaním, nie sú tam odstavce., ale v priebehu doobedia sa to dorieši. text sa však už meniť nebude, môžete podpisovať.
- petícia je určená pre občanov Slovenska, Češi môžu aj naďalej posielať prezidentovi listy a maily (pozri www.cemba.cz);
- petíciu podpíšte iba raz; duplicitné podpisy nie sú platné a len zvyšujú administratívnu náročnosť spracovania petície;
- ak sa náhodou stránka generuje dlhšie, buďte trpezliví - predpokladáme veľký záujem a aj keď je dimenzovaná dostatočne, neviem, či nebudú problémy s konektivitou.
Zobraziť komentár 25.06.2007 - 09:12:14
00
tak, hor sa do peticie...velke diky Jaroh a spol.
Zobraziť komentár 25.06.2007 - 09:19:54
00
Dajte tento oznam niekto na www.bikemagazin.sk, ja tam nie som registrovaný a ani sa mi nechce sa len kvôli tomuto registrovať. Ďakujeme.
Zobraziť komentár 25.06.2007 - 09:27:06
00
.... sorry dal som jeden dvakrát ... fyzicky som to odoslal jeden krát a ked som si to bol pozrieť tak je pripísané dvakrát

sorry
Zobraziť komentár 25.06.2007 - 09:28:20
00
Jaroh - je to uz aj na BM
Zobraziť komentár 25.06.2007 - 09:41:02
00
no ja uz mam 8hlasov :P

resp. este to rozoslem po ICQ kamosom bikerom aj nebikerom takze dufam ze sa dakto chyti ;)

Naposledy upravil matko dňa 25.06.2007 - 10:12:26, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 25.06.2007 - 09:46:45
00
Nechcem strasit, ale na http://www.prezident.sk/?zakony-podpisa ... identom-sr je na konci ten zakon. Neviem ci je to ta novela z 2005, alebo aktualna.
Zobraziť komentár 25.06.2007 - 09:57:43
00
za seba, otca, mamu, dedka, manzelku, jej sestru a priatela jej sestry...
a vsetci s tym suhlasia a podporuju nas!

7 KRAT
Zobraziť komentár 25.06.2007 - 10:00:25
00
Tak ja + manzelka sa pripajame k peticii,dufam,ze pomoze :idea:
Zobraziť komentár 25.06.2007 - 10:09:53
00
keyboard_arrow_up