Samozrejme som myslel do 17.11.2013 :-p
CHATTING.dnt => http://bit.ly/1dEUo3N Finálne dokončená a testovaná so 17-timi používateľmi. Všetkým čo sa zúčastnili ďakujem.... Celý týždeň za NB (najviac Piatok, Sobota (až na 8hod. trénig aj s cestou s Erikom) a nedeľa). Konečne je to hotové, nahrané na serveri a ja môže ísť spokojne spať!
ako som písal, do začiatkov sa im pomôže. Hlavne technickým vybavením a odborným zaškolením. Najskôr sa však musí do detailov vypracovať systém fungovania všetkých zložiek štátu, vrátane bezpečnosti (dnu aj navonok).
Myslím, že niekoľko rokov by malo stačiť na rozbehnutie funkčného poľnohospodárstva. Toho, že by sa občanom nového štátu nechcelo na poliach pracovať, sa nebojím. Veď napokon čo vypestujú, to si zjedia. Myslím, že tento zákon prežitia by si rýchlo osvojili.
Dodatok: ak by zlyhali všetky formy pomoci, potom by boli odkázaní na svoj vlastný vývoj. Príroda si poradí vždy. Áno, je možné, že by sa vrátili nie do stredoveku, kde sú teraz, ale omnoho ďalej v ľudskom vývoji, ale bola by to len a len ich slobodná voľba.
Tadeas, boľševizmus v podobe strany jedného Fica sa blíži ku koncu. Možno to tak nevyzerá, ale... Ďalšie osudy vlastizradcov sú už nevyhnutné. Potom bude vôľa a nie len na tento problém.
Dano5: Preco to nanutili klientom ? Pretoze v korporaciach a velkych sukromnnych firmach to funguje presne tak isto ako v statnych. Korupcia, podplacanie, prihravania zakazok svojim, nekompetentnost , ziadna zodpovednost a velke odmeny.
ja teda TB nemám, ale všimol som si z môjho okolia, že používatelia, ktorí sú buď IT alebo aspon nadšenci sú stým nespokojní, a zvyšok populácie, ekonómovia právnici a iní nevzdelanci, sú spokojnejší ako zo starou verziou ... nie je to zaujimavé?
lapaloma krásne si to napísal
Ja patrím síce medzi "nevzdelancov" podľa tvojho členenia ale pokiaľ sa dalo používal som starú verziu, na novú som si zvykal veľmi pomaly.
Asi je to v nas, ale bolo by nacase sa prestat zaujimat a starat sa o nich. Kde je ten ostrov, nech prispejem?
ale ja som nemyslel im pomahat, uz sa im napomahalo dost a nic sa nevyriesilo. skor som mal na mysli ze by sa tam u nich asi velmi rychlo rozsiril kanibalizmus ...mozno to znie strasne, ale oni bohuzial vzdy idu cestou "najmensieho odporu". ich zaujima "tu a teraz" a nie ze co vypestuju o pol roka-rok. moj nazor je ze tento problem dopadne velmi zle. roky sa to absolutne neriesi a kazdi z tych co to maju na starosti asi caka ze sa to vyriesi same...
..každému podľa zásluhy, ako sa na tom krásnom ostrove zariadia, tak sa budú mať... jednoduché.
..ale práve tá naša pomoc by mala zabrániť, aspoň z počiatku, tomu kanibalizmu...
Za ideálnych podmienok je to boj na niekoľko generácií, avšak teraz, keď už sme na hranici, tak sa dá spraviť jediné, hodiť do vody a plávaj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
CHATTING.dnt => http://bit.ly/1dEUo3N Finálne dokončená a testovaná so 17-timi používateľmi. Všetkým čo sa zúčastnili ďakujem.... Celý týždeň za NB (najviac Piatok, Sobota (až na 8hod. trénig aj s cestou s Erikom) a nedeľa). Konečne je to hotové, nahrané na serveri a ja môže ísť spokojne spať!
a co budu mat na jedalnom listku?
Asi je to v nas, ale bolo by nacase sa prestat zaujimat a starat sa o nich. Kde je ten ostrov, nech prispejem?
ako som písal, do začiatkov sa im pomôže. Hlavne technickým vybavením a odborným zaškolením. Najskôr sa však musí do detailov vypracovať systém fungovania všetkých zložiek štátu, vrátane bezpečnosti (dnu aj navonok).
Myslím, že niekoľko rokov by malo stačiť na rozbehnutie funkčného poľnohospodárstva. Toho, že by sa občanom nového štátu nechcelo na poliach pracovať, sa nebojím. Veď napokon čo vypestujú, to si zjedia. Myslím, že tento zákon prežitia by si rýchlo osvojili.
Dodatok: ak by zlyhali všetky formy pomoci, potom by boli odkázaní na svoj vlastný vývoj. Príroda si poradí vždy. Áno, je možné, že by sa vrátili nie do stredoveku, kde sú teraz, ale omnoho ďalej v ľudskom vývoji, ale bola by to len a len ich slobodná voľba.
aj VUB zmenila IB priznam tiez som chvilu tapal
Ja patrím síce medzi "nevzdelancov" podľa tvojho členenia ale pokiaľ sa dalo používal som starú verziu, na novú som si zvykal veľmi pomaly.
ale ja som nemyslel im pomahat, uz sa im napomahalo dost a nic sa nevyriesilo. skor som mal na mysli ze by sa tam u nich asi velmi rychlo rozsiril kanibalizmus
..každému podľa zásluhy, ako sa na tom krásnom ostrove zariadia, tak sa budú mať... jednoduché.
..ale práve tá naša pomoc by mala zabrániť, aspoň z počiatku, tomu kanibalizmu...
Za ideálnych podmienok je to boj na niekoľko generácií, avšak teraz, keď už sme na hranici, tak sa dá spraviť jediné, hodiť do vody a plávaj.