Myslím že capulo to písal ako žart. Osobne nechápem tú paranoju z odpočúvania. Veď to robia všetci. Aj ŠtB odpočúvala. Deje sa to pre naše dobro, slobodu a bezpečnosť. Určite nie je dôvod na obavy, pokiaľ nás odpočúvajú „tí naší“, teda tí dobrí. Pre mňa by bola česť keby som sa dozvedel že ma odpočúva nejaká britská alebo americká služba, a nech si ma hoci nahrávajú na webku v intímnych situáciách, budem im vďačný že takto pomáham meniť svet na lepší.
na sme v diskusiách je chlapík čo vždy úplne vážne píše o ficovi a jeho kladnej úlohe v tomto našom zápase za slobodu a istoty, a ja vždy dúfam, že to myslí ironicky a nie naozaj
no breza a u teba dúfam presne v to isté pri tvojom boji za lepší svet
Tu uz je len jedna prekazka. Je nutny mikrofon cize sa to tyka hlavne notebookov. Da sa sice ako mikrofon pouzit aj reproduktor/sluchadla len neviem ci by to stacilo. Nahravanie takymto sposobom je extremne tiche a uz slabe ruchy okolia by znemoznovali rozoznanie signalu. Tak isto neviem ci je mozne nahravat cez repro/sluchy bez toho aby boli pripojene vo vstupe pre mikrofon.
Nechce sa mi to citat ale vieme svoje. Mam nahravky kde mestki policajti nadavaju a tykaju mojmu kamosovi na policajnej stanici. On bol v podstate slusny len mal rozumne argumenty co chlapci nezvladali a tak zacali padat nadavky. Veta typu "oj*bem ti dyku u hlavu" sa uz napriklad da povazovat aj za vyhrazanie. Prave prebieha spravne konanie.
Tak som si to precital. Drsne. Ja vzdy nahravam. Ci to mozem niekde pouzit ma nezaujima. Staci to porote alebo prokuratorovi pustit niekde za dverami a uz sam aspon vie ktorym smerom sa ma uberat. Vzdy ked sa blizi ku mne alebo k nam daka uniforma, stlacam tlacidlo REC na mobile.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cas.sk/clanok/266652/dalsi-nezmyselny-navrh-jahnatkovho-ministerstva-zakonom-chcu-obmedzit-zber-hribov.html
tak nakoniec to zastavil sam velky doktor fico, kto by to bol povedal
http://www.sme.sk/c/7027014/jahnatek-stopol-obmedzenie-hubarov-po-zasahu-fica.html
http://aktualne.atlas.sk/citite-vibrovat-svoj-telefon-no-nik-vam-nevola-falosne-vibracie-sa-stavaju-skutocnou-fobiou/dnes/zaujimavosti/
jaaj no si robte prdel
no breza a u teba dúfam presne v to isté pri tvojom boji za lepší svet
Tu uz je len jedna prekazka. Je nutny mikrofon cize sa to tyka hlavne notebookov. Da sa sice ako mikrofon pouzit aj reproduktor/sluchadla len neviem ci by to stacilo. Nahravanie takymto sposobom je extremne tiche a uz slabe ruchy okolia by znemoznovali rozoznanie signalu. Tak isto neviem ci je mozne nahravat cez repro/sluchy bez toho aby boli pripojene vo vstupe pre mikrofon.