Na to su to ini. Ja odolne mobily moc nepoznam. Len som mal raz tu cest vidiet mobil z ciny a bol to des. Mozno je toto lepsi kus, len ja osobne by som tomu neveril. Moj nazor.
Ak sedí tých 256MB RAM, tak to môže byť problém. Si hoď "normálny" moderný u nás dostupný mobil so zárukou do nejakého schopného púzdra, na display dobre nalep nejakú lepšiu fóliu a do 80-90€ máš odolnú kombináciu ktorá vydrží dlhšie.
Brendisfuu že 256RAM-ka keď si niekedy mal tú česť pracovať s dotykovkou, tak henta ramka ti isto stačiť nebude, pretože systém si zobere hodne a tebe zostane priestor tak na jednu appku spustenu
blackman mám na teba otázku: koľko ťa stála? dík za odpoveď, a proxys ďakujem za radu, a asi sa vykašlem na odolnosť a račej ho dám do nejakého púzdra tak aký mobil mi odporúčate?
tak dal som to s gripom na fotenie ktory ma aj zo spodu zavit na stativ. ci sa mesti aj kinofilm som sa nedocital copyrightwww.blogcdn.com www.blogcdn.com
To kde na toto tie firmy chodia? Taketo ***** si nikto, kto potrebuje seriozne fotit, aj tak nekupi. A uz vobec nikto nebude s mobilom nosit este aj stativ. Podobny ***** vyrobili aj v Sony - nejaky wireless nezavisly objektiv. V jednej ruke drzim mobil, v druhej objektiv... Neskutocne.
tak mate pravdu telefon je na telefonovanie a fotak na fotenie.
na druhej strane treba uznat ze ta nokia foti lepsie ako fotaky polovice ludi tohto fora
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
320x480 display, 512MB ram, pomerne nový systém, foťák s automatickým zaostrovaním... Pokiaľ tam nebude nejaký balast tak by ani ten procesor nemusel byť problém.
Takto realne vyzera origo Lumia 1020:
na druhej strane treba uznat ze ta nokia foti lepsie ako fotaky polovice ludi tohto fora