"Môže hýbať nohami i rukami, čo je veľmi dôležité. Previezli ho na ďalšie vyšetrenia do nemocnice," povedal pre ORF lekár rakúskej reprezentácie Herbert Leitner. bolo písané na čas.sk
Posta sa opat ukazuje v pravom svetle. Samozrejme, ze som doma a nik nezvonil, nevolal ani neklopal. Vsak tam aj vidno, ze v ten isty cas ako bola prevzata na dorucenie tak to rovno aj odscanovali, ze nedorucena. Tipujem, ze zajtra bude v schranke zlty papierik - adresat nezastihnuty.
ja som na tom troska horsie balik z hongkongu prisiel na slovensko 23.11.2013 posledny zaznam zasielka v preprave, prve 3 dni som kontroloval kazdu chvilu sledovanie zasielky, potom som sa zastavil na dodaciu postu, ci nieco o tom nevedia jasne, ze nevedeli ...chvilu som to nechal tak mal som ine starosti, ale v decembri uz mi to nedalo a volal som na info linku tam mi zistila, ze vraj bolo zle uvedene PSC a balik je na centrale (s rovnako uvedenou adresou a PSC mi cely rok chodil bez problemov Biker), vraj to opravila v systeme na "spravne" PSC a ze uz by mal balik prist.....jasne ze neprisiel, cez sviatky som to nechal tak aj tak som bol mimo BA a po navrate pokracujem opat najprv zastavka na dodacej poste s rovnakym vysledkom, opat volacka na info linku s tym, ze uz mi poradila podat staznost na presetrenie a dnes mi odpisali, ze ziadost registruju a ze na medzinarodne zasielky je lehota 60 dni plus v odovodnenom pripade mozu este lehotu predlzit o 30 dni s tym, ze ma o tom informuju .....najlepsie na tom je, ze to je celovka pre kolegu v praci a z ciny ju poslali v dvoch balikoch(pisali mi ze baterie uz neposielaju letecky) takze celovka uz je od novembra niekde v BA pri com baterky cestovali cely cas a dorazili pred dvoma dnami uspesne samozrejme so "zle" uvedenym PSC......slak ma trafi z tejto posty nasej
Posta sa opat ukazuje v pravom svetle. Samozrejme, ze som doma a nik nezvonil, nevolal ani neklopal. Vsak tam aj vidno, ze v ten isty cas ako bola prevzata na dorucenie tak to rovno aj odscanovali, ze nedorucena. Tipujem, ze zajtra bude v schranke zlty papierik - adresat nezastihnuty.
Toto iste som riesil aj ja. Vsimni si, ze postarka stihla v priebehu jednej minuty prevziat balik, nezastihnut ta doma, vratit sa na postu a urobit o tom zaznam.
Stiahni si na strankach posty formular pre podanie staznosti. Vypln ho, pridaj k tomu dopis kde bude tento screenshot co si sem dal, nejaky obkec okolo a par citacii z ich prepravnych podmienok.
Mne uz chodia zasielky bez problemov. Niekedy sa ku mne postarka aj 2x otoci, ked ma nezastihne.
Edit: pri pisani dopisu sa odporucam vyvarovat expresivnym vyrazom, vyhrazkam a pod. Stacia hole fakty. A pozor, posta ma na vybavenie reklamacie 60 dni a nie 30 ako vsetci ostatni.
No na to pozor - nie vzdy sa to odporuca. Na taketo veci sa treba pytat institucie, ktorej ides platit, a nie tu na fore...
Niektore institucie maju pre platbu prevodom zriadeny iny ucet ako pre platbu postou, tzn. ak postovu poukazku uhradis prevodom, mozes si tym aj dost skomlikovat zivot (oneskorene pripisanie platby kvoli rucnemu spracovaniu preuctovania na spravny ucet a s tym suvisiace penale a pod., resp. nutnost posielat ziadost na preuctovanie/dohladanie platby s dokladom o zaplateni).
Platba IB je identifikovateľná. To, že príjemca to ako a na aký účet účtuje, nie je podstatné. Platca sa identifikuje podľa variabilného symbolu. V rámci Sk medzibankový prevod trvá 1 deň. V podstate šek sa vydáva pre prípad, keby niekto nemal IB. Aj pošta by to previedla na účet uvedený na šeku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=65Lhw55dAvg&t=0
Nie celkom. Hra sa volá: "Ak chceš byť v balíku, prichyť poštára so susedou."
http://vas.cas.sk/clanok/9165/dokazal-to-slovak-mieri-za-polarny-kruh-peta-cakaju-extremne-podmienky-so-sebou-si-berie-styri-veci.html
Toto iste som riesil aj ja. Vsimni si, ze postarka stihla v priebehu jednej minuty prevziat balik, nezastihnut ta doma, vratit sa na postu a urobit o tom zaznam.
Stiahni si na strankach posty formular pre podanie staznosti. Vypln ho, pridaj k tomu dopis kde bude tento screenshot co si sem dal, nejaky obkec okolo a par citacii z ich prepravnych podmienok.
Mne uz chodia zasielky bez problemov. Niekedy sa ku mne postarka aj 2x otoci, ked ma nezastihne.
Edit: pri pisani dopisu sa odporucam vyvarovat expresivnym vyrazom, vyhrazkam a pod. Stacia hole fakty. A pozor, posta ma na vybavenie reklamacie 60 dni a nie 30 ako vsetci ostatni.
Niektore institucie maju pre platbu prevodom zriadeny iny ucet ako pre platbu postou, tzn. ak postovu poukazku uhradis prevodom, mozes si tym aj dost skomlikovat zivot (oneskorene pripisanie platby kvoli rucnemu spracovaniu preuctovania na spravny ucet a s tym suvisiace penale a pod., resp. nutnost posielat ziadost na preuctovanie/dohladanie platby s dokladom o zaplateni).