Lokalizácia
Formulár sa odosiela
quidoo, tá Modrá TZ z Veľkej Homoly smerom Pod Peprovcom je ako zjazdná? Myslím aj za bežných podmienok (leto). Tadiaľ som ešte nešiel.

Tie trasy z Limbachu na Studničku mám rád. Možno by sa dalo aj Medvedie údolie. Momentálne však ťažia všade drevo tak je to to rozdr..é skoro všade.
Zobraziť komentár 18.01.2014 - 22:31:29
00
Tak ono cca 70-80% z projektu z EU fondov ide do vrecak ludi, ktori to schvaluju.

tak zase tento projekt vybavuje cyklistka z CK svaty jur....

dostali peniaze na projekt ktory navrhli....tie peniaze dostali az na treti pokus..prve dva im zamietli....

a namiesto toho aby ste boli radi ze sa aspon nieco urobi..pindate ze mohlo sa nieco ine.....

to ine by nemuselo prejst vobec...toto sice az na treti pokus ale nakoniec povolili...
Zobraziť komentár 18.01.2014 - 22:51:29
01
ide o to na co sa utratia prachy, medzi Racou a Jurom sa da jazdit uplne bez problemov, aj teraz
Zobraziť komentár 18.01.2014 - 23:05:54
00
nevidim to tych veci...

ale spojit bezpecnym sposobom vajnory s jurom..... asi nebude lacne :D a urcite nejake peniaze zozerie birokracia.....ale podla mna je hlavne ze sa nieco robi...aj ked sa tam da jazdit teraz to bude oficialne...a mozno v niecom lepsie ako dovtedy....tak ci tak je to zlepsenie....
Zobraziť komentár 18.01.2014 - 23:08:50
01
http://dusan-vesely.racan.sk/2012/09/jurava-ako-budu-racania-prevezeni.html
Zobraziť komentár 18.01.2014 - 23:33:51
00
ale v diskusii je to zaujimave.... pod clankom :D :D
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 00:56:50
00
Rajny ta modra z homole je ok, okrem strednej pasaze tam je roky rokuce vymol asi po dlzke 300 metrov aj je dost strma ta pasaz tak to vzdy obchadzam po neznacenej lesnej ceste
ako ides po zelenej TZ (asfalt z Modry) dostanes sa na jej koniec, je tam rampa a napis lesy mesta Modra, potom este asi 100 metrov po zelenej TZ a potom dolava
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 05:14:18
00
quidoo : tie bodky je kde tazia ? V rezervacii ? :o
misopetrovic : nejde o tych, co maju pod palcom projekt, ale o tych, ti s tym nemaju nic, co ja viem, tak len pre pekne oci prachy nedostanes. Ledaze by sa zacala znizovat korupcia :lol: Cize inak, ak navrhnes nieco za malo penazi, niet dost potom na ciste vacky :D
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 06:48:28
00
ide o to na co sa utratia prachy, medzi Racou a Jurom sa da jazdit uplne bez problemov, aj teraz

Moj nazor je taky, ze ked sa na deklarovanych usekoch vybuduje komplet novy asfaltovy povrch, dobre znacenie a pripadne aj nejake zabrany pre vstup aut, aby sa to nestalo obchvatom cez zapchy, tak je to velke plus. Nieco ako cyklocesty okolo Neziderskeho jazera. Jednak to bude potom skutocne jazditelne aj pre rodiny s detmi co nemaju kondicku na kopce a drncavy teren a jednak to bude ukazka ako sa to da spravit aj pre dalsie spojnice a dalsie obce.
Drzim palce ale uverim az ked sa po novych asfaltkach preveziem;)
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 08:18:40
01
lto: Vacky si uz asi niekto nabalil, kedze suma, ktoru obce dostali, na realizaciu je nizsia cca o tretinu... :(
Co sa tyka toho linku, co sem dala silva, treba si len pozriet, kto je to pan Dusan Vesely... Ak sa Vam to nechce zistovat, tak staci len, ze ak mal vcelku zaujimave otazky na vedenie obci, preco ich nepolozil priamo vedeniu obciam, ktorych sa to tyka, ale robi to za ich chrbtami...
Alebo mozno uplne bez namahy si hodit do Google: JURAVA a prvy odkaz mu jasne vysvetli takmer vsetky otazky: http://www.jurava.sk/inpage/o-nas/
A realne, Otazka dneska je teraz ina, ci peniaze postacia na uplnu realizaciu, kedze po pokladke potrubia popri planovanej cyklotrase rozbili mechanizmy dost velku cast planovanej cyklotrasy v useku Raca - Svaty Jur. Som zvedavy, ako sa s tym vysporiada mesto Svaty Jur, kedze to bola ich akcia...
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 08:22:14
02
Dufam, ze rataju s vystavbou obchvatu D4.
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 10:17:48
01
lto: Vacky si uz asi niekto nabalil, kedze suma, ktoru obce dostali, na realizaciu je nizsia cca o tretinu... :(

Aha , takze si cucli hned uz tam :x
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 10:29:08
00
Dufam, ze rataju s vystavbou obchvatu D4.

No ja dufam,ze to nepotiahnu popod Karpaty, pretoze to bude konecna :tmi:
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 10:31:11
00
Rasto t so ziadn zakazom vjazdu by son neratala. Su to vinohrady ci uz sukromne alebo aj racanskeho a vajnorskeho druzstva, a teda budu tam stale jazdit mechanizmy, ludia ktori obrabaju vinohrady. Samozrejme jazdia tadial aj polovnici k chatam a posedom.
Pokladka potrubia isla zvacsa povedla cesty v zelenom pase, cize nenarusali existujuci asfalt a beton. Treba si to prejst a pozriet. Jazdim radial kazdy krat ked idem na bike.
Chcela som len naznacit ze za tabulky a znacenie na ceste a dva kratke useky asfalru je to hodne penez.
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 11:14:37
00
viete niekto kde sú fotené tieto dve fotky? našiel som ich na googli ale nieje k nim presný popis
prvá by mala byť niekde na červenej a druhá netuším

www.dovolenkaslovensko.eu
pamiatkyslovenska.files.wordpress.com
Zobraziť komentár 19.01.2014 - 13:01:02
01
keyboard_arrow_up