Lokalizácia
Formulár sa odosiela
PatrikL preco tu teraz riesime kolko za ten bajk pytam, myslim ze to je moja vec. Ako som uz povedal iba spekulujem nad fullom, nesnazim sa ho hned predat. V pripade ze ho nepredam tak na nom budem jazdit a preto ta cena...

//edit: cena je uz "upravena" na povodnu...

dovod predaja pokukujem nad:

http://www.bradsky.cz/specialized-epic-fsr-comp-29-2013-redblcwht-p-7827.html

Naposledy upravil crymo99 dňa 03.02.2014 - 00:17:26, celkovo upravené 1 krát.

26.01.2014 - 13:20:13
00
No ľahko môže vzniknúť situácia ktorá by nepotešila dvoch ľudí, ak s tým pocitom dokážeš žiť, tak pokojne pokračuj :hai:
26.01.2014 - 13:52:41
00
Ved ak bude mat niekto realny zaujem dojde sa na bajk pozret, prevezie sa a potom sa mozme bavit o cene... myslim, ze tu neni viac co riesit
26.01.2014 - 13:59:16
00
Takže nejaké kilometre navyše a zmena majiteľa zvyšujú hodnotu minimálne o 100€?

Aj keby cenu navysil o 300euro, je to jeho vec a jeho sikovnost ak na tom zarobi....
26.01.2014 - 14:28:46
03
Hej bude šikovný, to nepopieram :)

Len verím že drvivá väčšina by to takto neriešila, už len z úcty k pôvodnému majiteľovi.
26.01.2014 - 14:37:04
02
Hej šikovný, to nepopieram :)

Len verím že drvivá väčšina by to takto neriešila, už len z úcty k pôvodnému majiteľovi.

Prosim ta co tu trepes nezmysly, z ucty k povodnemu majitelovy? Kupujem z bazarov biky uz x rokov a niekedy ked ten bike predam, alebo rozpredam mam na nom 500e, niekedy aj 800e a co? majitelovy to moze byt uplne jedno, dostal to co chcel a to ze niekto na tom zarobi je len jeho sikovnost ;)
26.01.2014 - 14:43:29
03
Tak očividne máme rozdielny pohľad na vec :) Len prosím ťa nepíš že "trepem nezmysly", je to úplne normálny postoj, že s ním nesúhlasíš a máš iný názor neznamená že je opodstatnené takto začínať vetu. Nech už každý sám rozhodne čo je podľa neho prijateľné alebo nie, každý si vie predstaviť ako by riešil podobnú situáciu a niekto by sa priklonil na stranu autora témy a niekto na moju.

Mne sa nepáči toto: išiel zobrať bicykel, ešte napísal že ide zjednať cenu. Kúpil ho, napísal že predajca je "pohoďák", takže očividne prebehlo všetko podľa predstáv a možno bola cena ešte lepšia, alebo ostali ako bonus tie doplnky (pumpa, košík, tachometer, pedále).
Teraz založí inzerát, minimálne o 130€ vyššia cena (uznávam, má tam aj dohodu) a to čo ani predchádzajúci majiteľ neuvádzal ako niečo čo sa oplatí spomínať v popise (pumpa, košík, tachometer) tam vyzdvihuje. Ešte sa na ňom povozil, cesta k pôvodnému majiteľovi sa predlžuje (niekde by mohol byť teoreticky problém s predĺženou zárukou, neviem ako je to prípade Canyonu).

Samozrejme to nie je horšie ako ako keď to niekto robí neustále a prosí o znižovanie ceny kvôli finančnej situácii a pod., ale stále zastávam názor že pôvodný majiteľ si možno nabudúce rozmyslí či niečo výhodne predá a keby sa náhodou nájde niekto kto by to kúpil za 1100€ tak by ho objavenie tejto diskusie tiež určite nepotešilo. V ideálnom svete by dal zarobiť radšej tomu kto si to viac zaslúži, bez debaty je to pôvodný majiteľ.
26.01.2014 - 14:57:12
00
Tak očividne máme rozdielny pohľad na vec :) Len prosím ťa nepíš že "trepem nezmysly", je to úplne normálny postoj, že s ním nesúhlasíš a máš iný názor neznamená že je opodstatnené takto začínať vetu. Nech už každý sám rozhodne čo je podľa neho prijateľné alebo nie, každý si vie predstaviť ako by riešil podobnú situáciu a niekto by sa priklonil na stranu autora témy a niekto na moju.

Mne sa nepáči toto: išiel zobrať bicykel, ešte napísal že ide zjednať cenu. Kúpil ho, napísal že predajca je "pohoďák", takže očividne prebehlo všetko podľa predstáv a možno bola cena ešte lepšia, alebo ostali ako bonus tie doplnky (pumpa, košík, tachometer, pedále).
Teraz založí inzerát, minimálne o 130€ vyššia cena (uznávam, má tam aj dohodu) a to čo ani predchádzajúci majiteľ neuvádzal ako niečo čo sa oplatí spomínať v popise (pumpa, košík, tachometer) tam vyzdvihuje. Ešte sa na ňom povozil, cesta k pôvodnému majiteľovi sa predlžuje (niekde by mohol byť teoreticky problém s predĺženou zárukou, neviem ako je to prípade Canyonu).

Samozrejme to nie je horšie ako ako keď to niekto robí neustále a prosí o znižovanie ceny kvôli finančnej situácii a pod., ale stále zastávam názor že pôvodný majiteľ si možno nabudúce rozmyslí či niečo výhodne predá a keby sa náhodou nájde niekto kto by to kúpil za 1100€ tak by ho objavenie tejto diskusie tiež určite nepotešilo. V ideálnom svete by dal zarobiť radšej tomu kto si to viac zaslúži, bez debaty je to pôvodný majiteľ.

Nuz, v dnesnom kapitalistickom svete je to tak, lacno kupis, drahsie predas ;)
Robi sa to tak s autami, s motorkami, s domami, mobilmi a tak isto aj s bikami, to co pises je sice pekne, ale z pekneho pocitu sa nenajes.
26.01.2014 - 15:06:42
03
vela krat som nieco kupoval na kseft hlavne mobily vtedy to neriesim ale ked si nieco kupujem pre seba nezvyknem na tom zarabat ....... no je to kazdeho osobna vec ...... co je podla mna fakt tak to ze za tie prachy je to nepredajne .... ale mozno je to len moj nazor ..... by som uz doplatil a mal novy nepouzity ....
26.01.2014 - 20:57:14
00
a novy model
26.01.2014 - 20:59:53
00
Tak sa aj pridám keď je to "živá" téma :-) ja som kúpil bicykel s 35% zľavou a mohol by som ho pokojne predať ešte drahšie aj keď ma niečo za sebou :D ale mne to tiež príde nepekne ale čo už vitajte v dnešnom svete ako piše bikemann a je to fakt o šikovnosti majiteľa bazárovky :D je to subjektívny názor na vec.
26.01.2014 - 21:03:20
00
kupovat jazdeny canyon je nevyhodne, kedze reklamacna politika canyonu je, ze zaruka je neprenosna, cize ak sa nieco stane tak to sam nevyriesis, ale musis kontaktovat majitela, ktoreho maju oni v databaze, ak to bude takto ze to mali 2-3 ludia tak bye bye zaruka to uz nevybehas, cize to strasne znizuje cenu pouzitych canyonov
06.02.2014 - 16:51:05
00

Už si zisťoval či je aj reálne dostupný v tvojej veľkosti? O tom obchode sa toho popísalo dosť, neviem či to ešte stále je tak že veľa toho čo je na webe nemajú. Napr. http://www.bike-forum.cz/forum/nakupoval-nekdo-na-bradsky-cz.html
06.02.2014 - 17:11:39
00
keyboard_arrow_up