pozri zihadlo. uz mi tu viaceri napisali, ze Wild Grip je naprd. chcel som len pomoct s vyberom noveho plasta. lenze co prispevok, to iny nazor. prepac, ze som sa nenarodil ako cyklisticky genius rovno aj s prirastenym cajglom medzi nohami. ty si mi napisal ze crossmark je na suchy a tvrdy povrch, tu som sa zasa docital nieco ine
http://www.bike-forum.cz/forum/maxxis-crossmark-21-kevlar.html" Jinak v blátě se chovají v rámci svých možností poměrně dobře, pár blátivých maratonů (viz foto) jsem na nich odjel a nebyla to žádná hrůza. Výdrž ti přesně neřeknu, to zas tak moc neřeším a nesleduju"
dufam, ze ste si pomastili svoje cykloEGA, ze ste si urobili akozesrandu z cyklolúzera. pekny den

Ja som dal na zjazdených Merida Race Lite blatový Fatranský maratón (asi ročník 2011) také kopce kde ostatní v tom blate tlačili. Na zjazdených WildGriperoch dám za mokra kopec (zo sedla Javorina na Vrútky), kde väčšina za sucha nedá ani 1/3. Na WildRaceroch som v pohode zjazdoval na blate na bikeparku malino brdo (keďže mám XC bike, tak v rámci jeho možností). Takže
plášte nie sú všetko, tie moje spomenuté nie sú vhodné do blata, ale dajú sa prejsť aj blatové úseky, len niekedy treba pri jazde používať aj mozog