Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Po maturite som učebnice odovzdal. Píšem len to, čo mi zostalo v hlave. Proste si pamätám veci. Niekto by to nazval vedomosťami.
Báť sa nebojím nikoho. Neviem prečo by som mal byť ten, kto má vysvetliť doktorovi pedagógie /PeaDr. Zlatošovi/ stredoškolské učivo. Zvládol by to aj gymnazista. Ja svoj čas viem využiť efektívnejšie.
Nemám potrebu zavádzať ľudí a ešte aj zarábať na tom.
Keď nesúhlasíš so mnou, nalistuj si to v uvedenom zdroji, zopakuj si to! Keď máš vedomosti, ktoré vyvracajú fakty v rozsahu tohto učiva, tak podaj námietku na ministerstve školstva, SAV.
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 10:27:01
00
a Zlatošovi sa bojí...

Pre istotu si zopakuj aj slovenčinu pre základné školy, skloňovanie podstatných mien.

Datív (komu?, čomu?) - Zlatošovi
Akuzatív (koho?, čo?) - Zlatoša
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 10:33:49
00
Keď už tu máte ot tak by som sa snáď mohol pripojiť, ak to sem nepatrí tak nech to moderátori prehodia, budem rád ak to bude na správnom mieste..
Chcel by som vedieť názor na Hnízdila, http://czechnewstv.cz/jaroslav-dusek-hosti-mudr-jana-hnizdila/
Ja medicínske vzdelanie nemám ale čo tento pán rozpráva sa mi vcelku pozdáva, avšak ak by obsah nemal pravdivé podklady ako tie Gergelove, či Zlatošové tak tie moje závery budú trošku iné, odporúčať ďalej jeho videá nebudem.
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 11:25:51
00
Tato tema zacala celkom pekne a teraz sa postupne zvrhava na suboj roznych "nabozenstiev". Samozrejme, ze netvrdim, ze moj nazor musi byt rozhodujuci ale vratme sa k jedlam co nam chutili prip. k vyzive pocas vykonu pred a po nom a teoreticke podklady suvisiace s metamorfozou potravin v ludskom tele by som nechal na ine fora.
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 12:09:50
01
plne súhlasím s Pištom. Rad sa pokochám pohľadom na rôzne pochúťky a plné špajze bikerov
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 12:51:39
00
asi nie najzdravšie, ale chutí mi to :D

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 14:53:24
06
klobásky mňam
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 15:01:13
00
volodaj, k tomu uz chyba len adresa a navstevne hodiny. :-)
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 16:57:54
01
Keď budeš náhodou v MT tak sa kľudne ozvi :-)
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 17:56:02
00
volodaj
Z čoho sú tie klobásky? Ja už dávnejšie zháňam jeleniu klobásu alebo nejakú z diviny. Naši južní susedia okrem Čabajky a Pick salámy vyrábajú klobásky z hydiny, pštrosa, koňa, mangalice, diviny, ale na Slovensko to asi nemá kto dovážať. Pritom dopyt z mojej strany by bol. Možno len nemám dostatočné informácie, tak sa pýtam...
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 18:24:21
00
volodaj len aby sa tu nezorganizoval MTB zájazd k tebe :D
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 19:04:27
01
moja prosba vyslišaná
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 19:06:32
01
ReHMn, sú to klasické bravčové. Robievali sme aj miešané s divinou, len vyschol zdroj. Teraz už ani sami nevyrábame, ale kupujeme od známeho mäsiara, čo sa nepokúšal rýchlo zbohatnúť takže drží kvalitu.
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 19:48:31
00
ReHMn viem, ze kedysi mali v ikei klobasy zo sobieho masa
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 21:10:42
00
volodaj, k tomu uz chyba len adresa a navstevne hodiny. :-)


Adresu mám a ako tak pozerám tak si spravím aj návštevné hodiny :-D volodaj, mám doma nejakú domácu a samému mi to neberie. Mal by som ťa prísť pozrieť :-P
Zobraziť komentár 12.02.2014 - 21:26:08
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia)
keyboard_arrow_up