uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Tak pokúsime sa nájsť majitela návlekov aj tu...prosím, nikomu z Vás prípadne z Vašich známych nechybajú Návleky Shimano Endure H2O II čierne ktoré nám zasielal už dávnejšie na výmenu za iné číslo? Bohužial prišli v obálke bez odosielatela a aj bez sprievodného listu. Viem že som mailom komunikoval so zákazníkom o výmene, bohužial daný mail nedokážem najsť medzi tými stovkami iných. Ďakujeme za pomoc
Lubik, pamatam si ako som minuly rok tiez od matta nahadzoval 105 s vnutornym vedenim , dovteda som mal tykadla, no otras som nevedel kam mam lanka dat, tak som sa na to po hodine vysr kaslal a hodil do servisu, teraz som v pohode zvladol nahodenie celej sady sram force ... chce to len cvik
Lukiho Campa išla v pohode ale Shimaňáci to všetko vedia tak "pekne" schovať ale už je všetko na mieste len treba doladiť ( možno zajtra si nájdem čas ak nepôjdem do lesov blatiť KELLYSa )
Matt dakujem za kolieska, najskor som to chcel na sobotu ale uz su nahodene, vobec som sa nesnazil vydrzat.
Este tam mala byt centrovacia vidla ale to vobec neponahla, chcem ju len na preventivnu udrzbu je jedno kedy bude ked uz mam nove kolecka. To centrovanie sa este len budem ucit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do pol jedenástej večer som sa trápil
...a ráno som zaspal do roboty
matt ak sú 47čky a nikto sa neprihlási tak sú moje
...momentalne posledny set, ked sa preda, uz nebude
Hack3r, dufam ze zajtra vsetko zasielame, mala by konecne dorazit ta sedlovka
Este tam mala byt centrovacia vidla ale to vobec neponahla, chcem ju len na preventivnu udrzbu je jedno kedy bude ked uz mam nove kolecka. To centrovanie sa este len budem ucit.