to bol napad dat si vypalit kurie oka na oboch nohach naraz ))), teraz neviem chodit, stipe a boli to jak fras, mam problem zajst do vedlajsej izby . sranda ale je ze z roboty som siel na biku a ked som ledva cez slzy obul tretry tak bolest presla a kym som ich mal obute tak pohodka:) aj chodit sa dalo a na biku uplna pohodka... tak som si skocil aj na casovku do sportservisu ))). len teraz zase skapinam
vypalovali to uz niekomu? ze jak dlho nebudem vedet normalne chodit, mam tam tak pol centrimetra vysoke pluzgiere, az mam chut to prepichnut nak to vytecie a pokoj
mne nato dali len masť. 4x do tydna som si vymočil nohy opiloval pemzou a natrel mastičkou kurie oká po 2-3 tydnoch mi to zmizlo a nevrátilo sa to zatál
no asi kurie oka, abo aky je tam rozdiel? proste taky ordel co ti rastie do nohy a ma to take oko , hento nafuknute je uz len pluzgier, a aj by som to prepichol ale doktorka ze dajte pozor aby to neprasklo, no netusim jak ked musim aj chodit , jedine ze by som mal vkuse obute tretry
Keď to robili mne trvalo mi 4 dni kým som mohol normálne chodiť. Tiež som si to nechal urobiť naraz na oboch nohách, somár . Doniesol som si škaredé bradavice z vojny. Ako masť som mal tuším Kerasal - pomáhal.
no potesi, ale tak jedine co ma tesi ze na bike mi to nevadi ) zvysok dako prezijem
bike je celkovo daky zvlastny, aj minule ked som bol cely dodrbany, svalovka, a svaly na srot, ledva som chodil, po schodoch nebola sanca ale na bike bez problemov
fuj to je hnus :/
nj na bajku sa pouzivaju ine svaly nez pri chodzi a pri behu. aj ja mavam svalovku po pesej ture alebo po futbale, pritom po bajku hoci vyse 100 km necitim nic.
po výmene reťaze mi na spodnom a preposlednom pastorku preskakuje pri silovom šlapaní reťaz, pozeral som šalter či je dobre nastavený tam problém nieje, žeby už bola zničená kazeta? mala by mať nejak 3 500-4 000 km
po výmene reťaze mi na spodnom a preposlednom pastorku preskakuje pri silovom šlapaní reťaz, pozeral som šalter či je dobre nastavený tam problém nieje, žeby už bola zničená kazeta? mala by mať nejak 3 500-4 000 km
moja kazeta na plečke vizera horšie.. už tam skače aj reťaz zjazdena z fulla
pohoda,pojazdi cca 100 - 200 km podla možnosti bez silového šliapania na tých ohlodaných pastorkoch,tá nová reťaz keď sa troška natiahne,bude to o.k. potom vymeníš všetko naraz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vypalovali to uz niekomu? ze jak dlho nebudem vedet normalne chodit, mam tam tak pol centrimetra vysoke pluzgiere, az mam chut to prepichnut nak to vytecie a pokoj
takto nejak to momentalne vyzera na oboch
bike je celkovo daky zvlastny, aj minule ked som bol cely dodrbany, svalovka, a svaly na srot, ledva som chodil, po schodoch nebola sanca ale na bike bez problemov
nj na bajku sa pouzivaju ine svaly nez pri chodzi a pri behu. aj ja mavam svalovku po pesej ture alebo po futbale, pritom po bajku hoci vyse 100 km necitim nic.
moja kazeta na plečke vizera horšie.. už tam skače aj reťaz zjazdena z fulla