Kategórie
Bike-techBikovanie po Zobore - Nitra # MTB # cross-country # spoločné výjazdy # cyklotrasy # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Akcia -22% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
619 €
-22%
MOC 889 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Akcia -16% SR SUNTOUR vidlica RAIDON32 Boost RLR 120 15QLC 27.5+ CTS čierna matná
234 €
-16%
MOC 429 €
Výpredaj -5% RockShox Lyrik Ultimate RC2 D1 27.5" odpružená vidlice, 160 mm, zelená
929 €
-5%
MOC 1 229 €
savings SR SUNTOUR AION RC 15QLC32 CTS 27.5 odpružená vidlica, 160 mm
257 €
savings
MOC 469 €
-19% RockShox REBA Gold Isolator 2P Remote 27.5" odpružená vidlica, 120 mm
439 €
-19%
MOC 549 €
savings RockShox Judy Silver TK A3 27.5" Boost odpružená vidlica
od 227 €
savings
MOC 361 €
toto je zhruba polovica toho okruhu co jazdievam ja. na konecnej autobusu nejdem rovno (ako je nacrt) ale zabacam pridko doprava takym ostrym padakom...potom popri kasarni hore dole a vychodnym obchvatom sa napajam na cervenu z ktorej sa pri skalach opat odpajam doprava a pokracujem az dole na parkovisko. okruh ma cca 2.5km
mozeme sa niekedy dohodnut a ukazem ti cely okruh
Ja som za, aspon znova skusim nieco nove.
Ak máte niekto chuť si zajtra zazuboriť okolo 13,00 hod., dajte vedieť.
Aj takto bolo vcera
zaparkuj auto pri Oponickom kaštieli a vidaj sa na cestu na Oponicky hrad , pokračuj cestou za družstvo ,až prideš na lesnu cestu /je to stale turisticka značka/ po ľavej strane máš potok . V tých miestach som vlani nazbieral kopec cesnaku ,ktory rastol v takých ložiskách, kolesách. vzhlukoch. Bolo ho naozaj vela žena robila s toho pesto.
Ak ho tam nazbierš možeš trocha doniest aj mne /za radu/
Da sa aj na biku z Nitry cez pyramídu , sev. traverz Zobora ,sedlo pod Žibricou,Žirany.Remiáž,,modra,potom zelena
smer Lefantovce a na ceste v zakrute pokračuj rovno /v ľavo do Lef./
Z hradu potom do Oponíc.
prípadne kde v tejto oblasti je pekné bývanie?
mám pracovnú ponuku ktorú asi vezmem, tak robím prieskum kam sa tak presunúť
Da sa aj na biku z Nitry cez pyramídu , sev. traverz Zobora ,sedlo pod Žibricou,Žirany. Remiáž,,modra,potom zelena smer Lefantovce a na ceste v zakrute pokračuj rovno /v ľavo do Lef./
Z hradu potom do Oponíc.
Dikes za tip, zadarilo sa mi to najít, síce trocha pomokrelo ale aj tak výsledok uspokojivý ... máš u mňa flašenku pesta malinkú ... co s tím?
prípadne kde v tejto oblasti je pekné bývanie?
mám pracovnú ponuku ktorú asi vezmem, tak robím prieskum kam sa tak presunúť
vyslovené osady tu nie sú, ak by som mal mať prácu v AEM, tak kľudne by som si zvolil bývanie v okolí ZM
idem
V pripade AEM volim bez zavahania Novu Banu
Podhorie od NR po ZM sa mi javi ako bezproblemove, co sa osad tykat. Aj v spravach sa skor spominaju dediny z dolneho Tekova. Problemove domy (bez ohladu na farbu fasady
Byvanie asi na uvod aj tak bude podnajom/prenajom - clovek moze jednoducho zmenit, kym najde trvalejsie riesenie.
aj ja sa chystam....aspon sa spozname a bude s kym "trenovat"