Dnešne menu:
BJ-Jedľovec ťažba
lúky a polia do Rešova traktorovy vzor
Budamova
BJ Zábava-Mihaľov
Griglova-Mokroluh
Mokroluh-Čerešna
Vyhliadka-BJ
Spolu 46 km + pivo na žabe
Kvočky na luke nemaju chybu... Mal si tam napisat, ze sa vsetci kochali pohladom na Bardejov, ktory je z luky pod Hancovom naozaj vynimocny. Najma v noci.
Na Pajdovej fotke "a celkom rychly zjazd" sa mi najviac paci Magura.
Ano, zeleny pruh to su bundy niektoreho z tych troch banditov ked ich zozadu osvetlil dalsi jazdec.
Hary, aj v terene by si to mal zdvihnut tak ako na asfalte, nech je vidno viac dopredu a nie len pod koleso...
Tajfunove prognozy sa naplnili a Magura dnes nebola milosrdna. Napriek tomu ze vrchol zdolany nebol vacsina planovanych usekov bola uspesne zvladnuta. A na zjazdovej trati skutocny heavy metal. Aj ked majstri svojho remesla ju zvladaju s prehladom minimalne o polovicu rychlejse ako ja, mne ku stastiu stacilo ze som ju presiel zivy a zdravy. Dakujem vsetkym zucastnenym. A aj nezucastnenym... stavitelom trate, naucneho chodnika, polovnickych a turistickych chodnikov.
SBHP bol super , no dali sme ho az nakoniec, kedze vedie do mesta, poniektorym uz chybali sily ... predsa len, je dost sliapavy
A k tej novej trati, ak prides do BJ, musis ju ist ... je fakt dobra. Marek291993 s Vladom si na nej makli a zrobili dobru pracu pri jej renovacii
tuna mate jeden z usekov na trati, v podani Vlada ... neskor sa hadam ku mne dostane aj video od Vranovcanov z dneska, no skoda, ze im dosla baterka na kamere a nenakrutili vsetky single
PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONECNE nieco fajne v bardejove makli ste si riadne ale stalo to urcite za to
treba hlavne Tibora Zelinskeho pochvalit.. on spravil tu trat v roku 2012, no v roku 2013 sa tam vobec nejazdilo vsetko tam zarastlo no teraz sme to zobrali do vlastnych ruk a spravili tam nove veci a komplet rapas trate
Pánové nič v zlom ale co bude robené na znacenom naucnom chodniku Cierna mlaka tak to pojde dole. Inde si robte ale na neucnom chodniku nie. Treba brat do uvahy, ze tam chodia ludia s detmi, dochodcovia a podobne a ked sa niekto vyruti zo zakruty bude uz potom neskoro. Pisem vam to vopred, aby ste nerobili zbytocne robotu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BJ-Jedľovec
lúky a polia do Rešova
Budamova
BJ Zábava-Mihaľov
Griglova-Mokroluh
Mokroluh-Čerešna
Vyhliadka-BJ
Spolu 46 km + pivo na žabe
Hary: stativ ti zajtra vratim
Zajtra start o 10:00 pri sportovej hale , ide sa na single
Na Pajdovej fotke "a celkom rychly zjazd" sa mi najviac paci Magura.
Dokonca vidno, okrem cerveneho a bieleho pruhu, aj zeleny ... zeby od bundy?
Hary: pekne zabery, aj hudba sa mi celkom paci ... uz len doriesit ukotvenie fotaku a schudnut, aby ti bolo vidno aj cele riaditka
Hary, aj v terene by si to mal zdvihnut tak ako na asfalte, nech je vidno viac dopredu a nie len pod koleso...
A k tej novej trati, ak prides do BJ, musis ju ist ... je fakt dobra. Marek291993 s Vladom si na nej makli a zrobili dobru pracu pri jej renovacii