Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Čaute chapci, poraďte. Neviem čím to je, ale po každej jazde sa mi povolí stredový imbus v hlavovom ložisku čo má za následok samovoľné otočenie kolesa do jednej strany pri dvihnutí. Taktiež pri malom nadvihnutí kolesa a následnom položení cítiť vôľu. Počas jazdy to ako dajako extra nevadí, no nechcem prísť k úrazu ani ja a ani niečo pokaziť na bajku. Lanká a bovdeny mám vedené v ráme, najskôr som si myslel že vysúvanie lanka s bovdenom pri zatáčaní môže spôsobiť tento problém, že sila lanka s bovdenom vytláčajú koleso do jednej strany. Predstavec mám FSA OS 115. Neviem či som to všetko odborne popísal, no snáď niekto bude vedieť ako tak poradiť.
Zobraziť komentár 18.03.2014 - 13:58:29
00
Nebudu slabo dotiahnute tie imbusy z boku? Ten v strede len vymedzi volu ale drzia to tie bocne.
Teda ak som ta spravne pochopil. Najskor povol predstavec, nastav volu tym v strede a potom dotiahni tie dva imbusy z boku.
Zobraziť komentár 18.03.2014 - 16:42:29
01
Hej to bude ono co popísal lubor pokial máš dotiahnutý predstavec, tak vieš dotiahnuť vrchný imbus iba po neho a keď máš ešte pod ním medzeru, tak s tým uz nepohnes, uvoľni predstavec dotiahni imbus hore a následne dotiahni predstavec.
Zobraziť komentár 19.03.2014 - 12:07:13
00
Presne ako ste opisovali chlapci. Závada sa vyriešila ako bolo spomínané. Čo by ja bez Vás len robil. :)
Zobraziť komentár 19.03.2014 - 20:25:44
00
Padal...
Zobraziť komentár 19.03.2014 - 22:32:35
00
keyboard_arrow_up