zhanal som pracku na retaz ale mali len tie za 20e co som teda nexcel davat za kus plastu...
tak som si kupil ten kartac co ma aj vyrezy na zuby.
Bolo mi povedane ze kazetu staci cistit aj teflonovym sprayom. Nastriekat a handrickou a tym zmetakom vytiahnut sajrajt. Staci tento postup aplikovat aj na retaz? Nasledne nastriehat nanovo, nechat posobit, prebehnut handrickou aby nebola vlhkost aby sa nechytal sajrajt a uz je aj namazane. Takze tymto postupom nepokazim nic? dik
praci prasok susi retaz
A ja som myslel, ze som sam
Na Cyklostare je napísaný taký malý textík - že je v prírode rozložiteľný. Asi to nebude kaleráb, mám to odskúšané. Po použití na chalupe na betónovej ploche sa po krátkej dobe (niekoľko dní) netvoria na nej za dažďa mastné oká.
vrrelo odporucam
aj ja používam na čistenie retaze petrolej ale môže sa použit aj nafta a použitou zubnou kefkou vyčistím všetko a použitý petrolej môžeš použit na podpalovanie lístia a pod.
Tu si môžeš počítať ...komponenty/rychlo-spojka-na-retaz-t13081.html
Momentalne mam spravy tento Weldtite TF2 Lubricant Spray with Teflon http://www.discountbicycles.co.uk/biz/product.php/8654/4684/weldtite_tf2_lubricant_spray_with_teflon_150ml. Moze byt alebo si mam zaobstarat daco ine?
Dikes
Nejake dobre mazivo ti neviem odporucit, kedze zatial s mazivami na retaz nemam velke skusenosti, lebo pouzivam svoju zmesku
len si pýtaj na tovju reťaz. t.j. či je na 10kolo, 8/9kolo alebo tak. lebo tych nitov je viacej typov