Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Veľkosť mi ich kalkulátor doporučil M, ale bral som L, podľa načítaných skúseností iných ľudí a sedí mi. Mám 185 po vrch hlavy a 86 po rozkrok.

to je dost zaujimave ja meriam 182 a mne odporucuju L ale to som meral skor tak mozno tam nejaky rozdiel bol ale dobre si spravil,M by bolo urcite male

P.S. - bike vyzera super a aj keby nie tak v podstate ti to moze byt jedno ked ty vidis len predne koleso,riaditka,predstavec a hornu ramovu :D
Zobraziť komentár 13.04.2014 - 15:58:55
00
Uz som to tu tusim pisal. Na stranke Canyonu odporuca Mko do vysky rozkroku 87cm. Lko odporuci az od 88cm. Ten program neberie do uvahy ine rozmery len vysku rozkroku.
Zobraziť komentár 13.04.2014 - 16:11:04
00
Duroslav pre mna je praveze ta farba super a fotka :y:
Zobraziť komentár 13.04.2014 - 21:04:57
01
Duroslav pre mna je praveze ta farba super a fotka :y:

Ďakujem. Farbu kašľať a fotku som urobil mizerným aparátom, hlavne sa mi páčila krajina (Kvízová otázka: rozpozná niekto, kde to je? Nápoveda - vidieť Klapy, oba Maníny, Súľovské a úplne vzadu MF). resources/image/thumb/155883

Technická poznámka: fakt nezabudnite pri objednávaní pozrieť, čo pribaliť. URČITE pätky, najlepšie zo dve. A sú tam aj kadejaké iné somariny (http://www.canyon.com/_en/accessories/), ktoré by ste radi mali, len vám bude potom ľúto platiť dovozné. Pri kúpe bajku dostanete na niektoré z nich zľavu.

Edit: neberiem žiadne provízie z kúpy accessories, len sa mi tam pár vecí páči a rozmýšľam, že ich zoberiem.
Zobraziť komentár 13.04.2014 - 23:27:02
00
Veru spd xt trail s 50% zlavou,mnam a viaceri dalsich, veru pribalil som k biku aj doplnky, uz len nech to tu je :)
Zobraziť komentár 14.04.2014 - 09:09:39
00
Ahojte, chcem sa spytat ludi, ktorym bike uz prisiel. Pri objednavani som dostal infromaciu o potvrdeni objednavky s terminom dorucenia - 21tyzden. Dnes mi odisli peniaze z uctu a podla mailu, ak to chapem spravne coskoro by bike mali vyexpedovat. Je to tak? Ako dlho z vasej skusenosti trvalo od stiahnutia penazi z uctu po odoslanie, resp dorucenie biku? Je mozne, ze by o mesiac prisiel skor? Ani neviem ci sa mam tesit, statnice mam 26.maja a ak mi bike pride uz koncom aprila, bude to fakt tazke... :))
diky za info
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 12:17:19
00
Tie maily su automaticky generovane. Bike ti pride cca v tom 21. tyzdni. Ked bike odoslu pride ti o tom hned mail.
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 12:24:20
01
Dakujem ti za odpoved :)
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 12:51:54
00
Aj ja sa chcem opýtať tých čo platili cez internet kartou. Kedy vám odišli prachy? Zatiaľ na účte evidujem nejaké dva 0,11 € pohyby :D . Mám to chápať tak, že keď ho vyskladnia stiahne sa mi celá platba a tie drobné pohyby je akési overenie karty? ja len nech to riešim včas ak je nejaký problém, dodávku mám mať v 18-tom týždni a dlhšie čakať nezvládnem :tmi:
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 12:53:21
00
Mne peniaze odisli dnes, plna suma. Bike by mi mal prist v 21. tyzdni :) To cakanie je umorne, ale o to krajsie to bude ked pride :)
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 13:08:31
00
Mám otázku, kamarát spravil objednávku na bike v Canyone v nedeľu večer, platbu zvolil "Platba vopred". No stále mu neprišiel žiadny mail.
Koľko cca trvá kým mu príde nejaký mail o potvrdení objednávky, prípadne kedy mu zašlú faktúru, ktorú bude musieť uhradiť? Dík.
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 13:22:25
00
Par dni to trvalo, myslim, ze okolo tyzdna cca, mozes byt kludny :)
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 13:52:00
01
BB83 potvrdenie objednavky mi prislo v den ked som objednavku zadal s predpokladanym terminom dorucenia,
nasledne mi prisiel potvrdzovaci mail ze bude bajk do 48 hodin vyskladneny , co sa ale stalo este v ten isty den vecer - spolu s linkom na TRACK zasielky v UPS
nasledne som ho mal doma na 3 pracovny den

smrtak platil som kartou, po potvrdeni objednavky si canyon overi ci ucet existuje, tym ze zada nejaku 0.11€ transakciu , samotny prevod € z uctu bol uskutocneny az v den expedovania bajku.. dokonca to spravili tak ze prachy najskor vinkulovali a az ked bol bajk v depe UPC v BA si prachy aj previedli k sebe

Mik98 neporadim, platil som kartou
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 14:01:35
01
tak to vizera, ze nie je jedna cesta. Asi ako v zivote :)
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 14:10:20
00
platil som kartou, po potvrdeni objednavky si canyon overi ci ucet existuje, tym ze zada nejaku 0.11€ transakciu , samotny prevod € z uctu bol uskutocneny az v den expedovania bajku.. dokonca to spravili tak ze prachy najskor vinkulovali a az ked bol bajk v depe UPC v BA si prachy aj previedli k sebe

Super, to som potreboval vedieť. Cez internet platím pravidelne, len som to chcel vedieť pre istotu. Menil som nedávno banku a jeden nikdy nevie kde má aký limit nastavený :D
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 14:16:09
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up