Zdravím chalani! Je tu niekto zdatný v photoshope? Radi by sme si s chalanmi z našej crew (bandy ) spravili tričká. Potešilo by ma aj keby ste mali možno nejaké vlastné makety, ak nie, stačí vyššia znalosť s photoshopom a cca vedomosť ako to zrozmerovať na tričká. Materiál sa povyrezuje z fotiek. Nič zložité, keby niečo PM. Nechcem to zadarmo. Ako chcem, ale zaplatím si. RIDE ON hoši
Zdravím chalani! Je tu niekto zdatný v photoshope? Radi by sme si s chalanmi z našej crew (bandy ) spravili tričká. Potešilo by ma aj keby ste mali možno nejaké vlastné makety, ak nie, stačí vyššia znalosť s photoshopom a cca vedomosť ako to zrozmerovať na tričká. Materiál sa povyrezuje z fotiek. Nič zložité, keby niečo PM. Nechcem to zadarmo. Ako chcem, ale zaplatím si. RIDE ON hoši
Moj brat tiez vyraba tricka aj za fajn ceny samozrejme cim farebnejsie a zlozitejsie tak cena ide hore
#capulo (neviem ako sa označujú tie nicky, zabudol som to ) Tieto stránky a firmy kde sa to dá spraviť sú avšak často hrozne nekvalitné. Celková potlač aj obrázky sú prosten ekvalitné. Preto potrebujem HD návrh v PSD, JPEG HD formáte nech to viem poslať firme a ona to umiestní a vytlačí kvalitne.
Zavináč to bol teda nie mriežka. Ďakujem, zapíšem si to. Takže ked tu je niekto alebo poznáte niekoho kto to vie celkom s Photoshopom tak nech mi napíše na mail [email protected] ďakujem. S PS to tiež trochu viem ale tak keď už tričká nech to máme dobré.
chcem sa uistit, ako je to s prihlasovanim a platenim startovneho na maratony vopred, teda do terminu, kedy je este nizsia cena startovneho. Treba dovtedy danu sumu aj zaplatit, alebo sa staci prihlasit a zaplatit mozem aj neskor (tu nizsiu sumu platnu do daneho terminu)?
V propoziciach byva uvedena formulka typu "ucastnik sa povazuje za prihlaseneho az po uhradeni startovneho", ale v zozname prihlasenych sa uz nachadza, aj ked este nezaplatil a rovnako na mail pride sprava o online-registracii s datumom prihlasenia a uvedenou sumou, ktoru treba zaplatit.
Platba ma byt oficialne pripisana na ucte organizatora najneskor v posledny den terminu, kedy plati zvyhodnene startovne. Samozrejme, ze ak sa v posledny den zvyhodneneho startovneho este len prihlasujes a hned aj zaplatis, tak je akceptovane, ze platba pride den-dva po tomto termine. Ak by si ale spekulativne spravil prihlasenie v termine nizsieho startovneho a zaplatil by si az dva-tri dni pred startom, tak ja by som Ti to ako organizator neuznal. Takze Ti zostava len dufat ak to chces takto skusat.
myslel som si, ze je to tak ako pises, preto som sa vopred prihlasil a aj zaplatil, ale pre istotu som sa spytal.
Vie sa k tomu vyjadrit aj nejaky ogranizator maratonu? milsu?
myslel som si, ze je to tak ako pises, preto som sa vopred prihlasil a aj zaplatil, ale pre istotu som sa spytal.
Ako píše root, za prihláseného sa považuješ po zaplatení platby.
Ak pošleš platbu v posledný deň keď je zľavnené štartovné, tak pripísané to bude na účet o deň neskôr (väčšinou). Pravdepodobne sa ti to uzná.
Stačí takáto odpoveď?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moj brat tiez vyraba tricka aj za fajn ceny samozrejme cim farebnejsie a zlozitejsie tak cena ide hore
Treba dovtedy danu sumu aj zaplatit, alebo sa staci prihlasit a zaplatit mozem aj neskor (tu nizsiu sumu platnu do daneho terminu)?
V propoziciach byva uvedena formulka typu "ucastnik sa povazuje za prihlaseneho az po uhradeni startovneho", ale v zozname prihlasenych sa uz nachadza, aj ked este nezaplatil a rovnako na mail pride sprava o online-registracii s datumom prihlasenia a uvedenou sumou, ktoru treba zaplatit.
Ako píše root, za prihláseného sa považuješ po zaplatení platby.
Ak pošleš platbu v posledný deň keď je zľavnené štartovné, tak pripísané to bude na účet o deň neskôr (väčšinou). Pravdepodobne sa ti to uzná.
Stačí takáto odpoveď?