Chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť (a trochu aj posťažovať );
dnes som bol po prvý krát u svojej novej (súkromnej) zubárke. Ako prvé mi druhá doktorka zbrúsila zubný kameň. (ani som netušil, že také niečo je) Následne mi skontrolovala zuby s tým výsledkom, že tam mám 8 kazov. Asi si viete predstaviť ten pocit. (žiaľ sú to zväčša kazy medzi zubami, čiže automaticky sú na oboch) Podotýkam, že používam spolu s kefkou a pastou aj medzi zubné kefky, niť a ústnu vodu(vždy iba večer). Necelého polroka dozadu mi stará zubárka opravila jeden kaz s tým, že ďalšie nemám. (? to sa mi tam pri tomto čistení tie kazy utvorili? - skôr tam boli už dlhšie, ona ich však nezbadala. Zistil som, že mám jeden aj pod plombou, ktorú mi spravila začiatkom tohoto roka - neprišiel by som nato, nemá totiž žiadne prístroje na zistenie, táto nová zubárka už áno) Posledná časť bola zubná fluoridácia a tam som ostal najviac prekvapený. Nikdy mi to stará zubárka nerobila, no predsa som mal v zdravotnej karte veľa záznamov z toho - dostávala teda od poisťovne zaplatené.
To sa bežne stáva že doktor si učtuje na tvoj vrub vela ukonov i napriek tomu že ti to nerobili. Keby si ludia pozreli cez internet svoju zravotnu kartu tak asi veĺa ludí by bolo prekvapených.
S tými zubami to maš tak že aj zubári potrebuju z niečoho žiť preto objavujú stále nové kazy. Pozri sa na to z uhla automechanika a pochopiš celu filozofiu lekárstva
Ak najlacnejsi a velm dobry tak Motorola Moto G. Ak najlacnejsi a v pohode tak Motorola Moto E.
Potrebujem velmi lacno na test softu, root a podobne, najlepsie okolo dvacky, tak aby nebola velka skoda ked odpalim mobil, parametre nemusia byt nejake top, najlepsie nejaky zaklad kde bezi android 4+
tam som to už obzeral, nič moc, ale vďaka za link, pre istotu som si to ešte raz prešiel
akú cenu by ste dali za se wt19i ak je dva roky starý, ošúchaný a s prasknutým sklom na dotykovke?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dnes som bol po prvý krát u svojej novej (súkromnej) zubárke. Ako prvé mi druhá doktorka zbrúsila zubný kameň. (ani som netušil, že také niečo je) Následne mi skontrolovala zuby s tým výsledkom, že tam mám 8 kazov. Asi si viete predstaviť ten pocit. (žiaľ sú to zväčša kazy medzi zubami, čiže automaticky sú na oboch) Podotýkam, že používam spolu s kefkou a pastou aj medzi zubné kefky, niť a ústnu vodu(vždy iba večer). Necelého polroka dozadu mi stará zubárka opravila jeden kaz s tým, že ďalšie nemám. (? to sa mi tam pri tomto čistení tie kazy utvorili? - skôr tam boli už dlhšie, ona ich však nezbadala. Zistil som, že mám jeden aj pod plombou, ktorú mi spravila začiatkom tohoto roka - neprišiel by som nato, nemá totiž žiadne prístroje na zistenie, táto nová zubárka už áno) Posledná časť bola zubná fluoridácia a tam som ostal najviac prekvapený. Nikdy mi to stará zubárka nerobila, no predsa som mal v zdravotnej karte veľa záznamov z toho - dostávala teda od poisťovne zaplatené.
S tými zubami to maš tak že aj zubári potrebuju z niečoho žiť preto objavujú stále nové kazy. Pozri sa na to z uhla automechanika a pochopiš celu filozofiu lekárstva
Ale samozrejme je lepšie keď ti odhalia kazy teraz ako potom keď je už vo väčšine neskoro.
dak
Potrebujem velmi lacno na test softu, root a podobne, najlepsie okolo dvacky, tak aby nebola velka skoda ked odpalim mobil, parametre nemusia byt nejake top, najlepsie nejaky zaklad kde bezi android 4+
akú cenu by ste dali za se wt19i ak je dva roky starý, ošúchaný a s prasknutým sklom na dotykovke?
No to neviem. Mne núkali buď živicovú alebo keramiku. Zobral som keramiku, mala by mať vyššiu živostnosť.
Menej koruniek = viac bikov