no chlopci a dievcata potreboval by som dat koleso mavic crossride do servisu a tak sa pytam ;-]
viem ze chlapik v devinskej na milana marecka ma licenciu na mavic ... mate snim niekto skusenosti? alebo kam inam si to mam dat ak chem mat istotu? problem mam zrejme len z loziskom ale clovek nikdy nevie
poradili by ste mi prosim niekto, ako rozobrat zadny naboj mavic crossmax? viem ze najlepsie ist s tym do servisu, ale ja by som si to chcel vyskusat urobit doma, naucit sa to.
nasiel som nejake pdf na nete, ale nechapem tomu moc dobre a aj obrazky su tam dost male a rozmazane.
a tiez neviem ci potrebujem ten hub wrench M40123, lebo nic take s tymi dierkami na tom naboji nie je.
diky
Tak pan Nagy z Bicy-Sport : ide porovnavat situaciu ze sa mi pokazi chladnicka a ze co s nou spravim, ze ci si ju tiez doma opravujem, tak som mu vysvetlil ze ja hladam spic a nie suciastku z kompresoru alebo klboveho uchytenia dveri ... komunikacia na bode mrazu, mozno ako servisak je dobry ale neochota jak hovado.
Kastar: rychla komunikacia, akurat im nestacila dlzka s*****, potrebovali cislo kolesa, ochota, pristup super
Doma ho mam rozobrate, ak nezabudnem, tak ti to pofotim...Len este treba loziska a raf vymenit ale az ked bude financ, raf za 85 uf uf... iron.hide
Uz je nejaky cas doma rozobrate tak snad som to nepoplietol
Ak mas otazky tak sa pytaj.
Jo a prehodilo to obrazky, 1. je druhy a 2. ma byt prvy....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nasiel som nejake pdf na nete, ale nechapem tomu moc dobre a aj obrazky su tam dost male a rozmazane.
a tiez neviem ci potrebujem ten hub wrench M40123, lebo nic take s tymi dierkami na tom naboji nie je.
diky
pripadne za odmenu by mi to mohol niekto urobit?
Kastar: rychla komunikacia, akurat im nestacila dlzka s*****, potrebovali cislo kolesa, ochota, pristup super
Doma ho mam rozobrate, ak nezabudnem, tak ti to pofotim...Len este treba loziska a raf vymenit ale az ked bude financ, raf za 85 uf uf...
iron.hide
Uz je nejaky cas doma rozobrate tak snad som to nepoplietol
Ak mas otazky tak sa pytaj.
Jo a prehodilo to obrazky, 1. je druhy a 2. ma byt prvy....