nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Aspon nieco take som zachytil.
http://road.cc/content/news/123757-so-what-really-happened-alberto-contadors-broken-specialized-tarmac-yesterday
"The road was really narrow and the second bike on the roof ended up touching those on the Belkin team car. "
Niekde v médiach som zachytil, že mal zlomenú lýtkovú kosť a tá nenesie takú váhu, ale verím, že to iste nebolo bezbolestné šliapanie a to ešte v hormonálnom opojení adrenalínu a endorfínov, ktoré potlačia prah bolesti
No ešte záleží okrem rozsahu, aj na akom mieste si ju zlomil. Ale ja sa nejdem hádať (keď ani ja sám neviem podrobnosti a ani ich nejdem vyhľadávať, iba som teraz pozrel google a tam píšu o tibii čo je zas iná kosť), cyklisti sú aj tak borci
Nejdem sa hadat o tom, co ma Contador polamane. Ale ak si myslis, ze to iste poranenie pri zlom dosliapnuti a po pade v 60km/h rychlosti je to iste, tak si na omyle. Ak si clovek uvedomi, ze sa mohol zabit, tak mu "tecie adrenalin usami von". Dokaze veci, ktore mozes potom pokladat za "zazrak" a bolest necitis.
Avsak v napatych situaciach, kedy posobi adrenalin a noradrenalin, pocit bolesti je tlmeny.
Ja som tiez necitil ziadnu bolest, ked som sa vyrubal na tej skale (vid prispevok: Ako som dopadol). Neprehanam. Naozaj som sa citil v pohode, dokonca veselo. Asi aj hladina epinefrinu bola vysoko nad normou.
Edit: nie len teoretizujem, ale pisem aj z vlastnej skusenosti.
Baba možno nie, ale futbalista...???
len skoda ze vuelta zacina dost skoro, uz 23.augusta. to asi nebude stihat doliecit
neviem si to ani moc predtavit so zlomenou lytkovou kostou (ihlicou)... tu som zlomenu este nemal..
youtube.com/watch?v=cbdzOchSZM4&t=0
len skoda ze vuelta zacina dost skoro, uz 23.augusta. to asi nebude stihat doliecit
budú to mať aj s froomom ťažké na vuelte, quintana bude mať papierovo dosť navrch, keďže môže v pohodičke ladiť formu
niečo na pobavenie na froomov účet http://chrisfroomelookingatstems.tumblr.com/ treba čítať aj tie popisky k fotkám