Lokalizácia
Formulár sa odosiela
hm...a ja by som si postavil dreveny penzionik v lesoch s veeeeeela trailmi dookola :mrgreen: oh sweet dreaming... :roll:
Zobraziť komentár 01.08.2007 - 20:49:11
00
btw: karabaster ma momentalne bakalarsky titul
(ale este chce potiahnut tie 2 roky na Ing.)
a oblast v kt. sa orientuje je strojarstvo (pokial si pamatam spravne)
to karabaster: dufam ze som to napisal spravne :wink:
Zobraziť komentár 01.08.2007 - 21:39:31
00
dost boomovy a na slovensku zaostaly je PR business....
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 02:31:18
00
dost boomovy a na slovensku zaostaly je PR business....

co je PR business? :shock: Idem do toho :P
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 08:25:33
00
triezva rada znie, robiť poradenstvo nejakej veľkej firme ako správne podnikať a kam investovať, dohadzovať veľké investičné akcie, z ktorých pár omrviniek bude stačiť na večný blahobyt. :?

Veeelmo tazka praca ... viem o com hovorim ... na to ma par ludi (karaba moze byt jeden z nich ... potom ticho zavidim)
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 09:06:46
00
Nech sa pustíš do hocičoho, odporúčam Ti prečítať knihu M.Gerber "Podnikateľský mýtus". Zvýšiš svoje šance, že to rozchodíš, o min. 50%. Mám ju aj niekde v doc formáte. Ak xceš napíš ss.
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 09:13:07
00
Nech sa pustíš do hocičoho, odporúčam Ti prečítať knihu M.Gerber "Podnikateľský mýtus". Zvýšiš svoje šance, že to rozchodíš, o min. 50%. Mám ju aj niekde v doc formáte. Ak xceš napíš ss.

Vdaka za typ...Ak budem mat cas, poobzeram sa potom. Mam vystudovanu ekonomiku a manazment (Bc.) a v rovnakom zamerani aj nadalej pokracujem na Ing. Skor ide o ten taky prvotny napad.
Inak dakujem zatial za tipy.

V podstate moze ist o obchod, sluzby...a rozmyslal som uz aj nad vyrobou... Stale ma este ale nic tak nenadchlo, ze by som si povedal, akoze ano, toto je ono.
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 12:36:24
00
Tak jeden tip.
komoditná burza
Pomer cena/výkon/voľný čas - veľmo dobré,
ale xce to gule na úvodné štúdium
www.financnik.cz
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 12:54:26
00
inac, nech sa uz rozhodnes hocijako, taka otazocka: vstupny kapital mas? :)

a celkovo si myslim, ze by som nezacinal podnikat hned po skole. najskor nabrat skusenosti, nasetrit nejake peniazky(pri podnikani ich budes potrebovat, kedze nemas vyplatu zarucenu),...
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 14:00:02
00
inac, nech sa uz rozhodnes hocijako, taka otazocka: vstupny kapital mas? :)

a celkovo si myslim, ze by som nezacinal podnikat hned po skole. najskor nabrat skusenosti, nasetrit nejake peniazky(pri podnikani ich budes potrebovat, kedze nemas vyplatu zarucenu),...

ja sice este studujem, resp. spravil som si 1. stupen len tento rok, ale mam uz pomaly 27 ... cize zo strednej som vonku skoro 10 rokov :wink:
Keby som nemal s cim zacat, nerozmyslal by som nad tym...

to pisosip: vyborna stranka
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 14:17:33
00
Tak jeden tip.
komoditná burza
Pomer cena/výkon/voľný čas - veľmo dobré,
ale xce to gule na úvodné štúdium
www.financnik.cz

uf uf, robim nieco podobne uz 9 rokov... trochu by som polemizoval... :cry:

suhlasim s PaliGom, najprv sa zamestnat a zacvicit, potom si to podnikanie budes viac vazit... 8)
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 15:08:30
00
uf uf, robim nieco podobne uz 9 rokov... trochu by som polemizoval... :cry:

suhlasim s PaliGom, najprv sa zamestnat a zacvicit, potom si to podnikanie budes viac vazit... 8)

ved pisem vyssie, ze pracujem uz skoro 10 rokov... mozno som sa zle vyjadril.
ako sa ti dari v tom, co robis?
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 15:10:55
00
tak sa "zle" pozeras, najdi si robotu, kde sa mozes zaucit, neskor odrazit napadom a zobrat klientov pod seba, ak najdes dieru na trhu, nemyslel som udrbat klientov... (napr.)

dari sa mi vyborne, lebo su taki ludia/firmy ako pisosip, ktori radi riskuju a zeru stranky ako financnik.cz... :D (2pisosip: to neber v zlom)
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 15:18:00
00
to dudo: uz ta chapem, sorry. takze myslis, ze to, co na tom financniku pisu, su blaboly?
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 15:25:57
00
pozor, to som nepovedal... oni umoznuju robit rizikove obchody, ale sami ziju len z tvojej provizie, sami do rizika nejdu, len ta trochu donho radi zaskolia... blaboly to nie su, je to RIZIKO, ale malokto si ho uvedomuje do dosledkov... :!:
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 15:30:52
00
keyboard_arrow_up