Ahojte, ktoru z tychto 2 znaciek preferujete? Pytam sa preto lebo som nasiel compagnolo centaur 10sp dualy za 65€ a teraz rozmyslam ci ich mam zobrat alebo dalej hladat nejake shimana (105-ultegra) len ma pri campe zaujima ake mate skusenosti s radenim palcom. Mam soru cize palcom radim ale liši sa ta campa v ergonomike? Diki
s Miche si vieš vyskladať kazetu aj pre Campu. tá 13-29 mi nevyhovovala kvôli tej 13. Keď už ideš do kopcov, je určitá pravdepodobnosť, že pôjdeš nie len hore, ale ja dole
Momentalne mam Campu 12-13-14-15-16-17-18-19-21-23-25, uvital by som keby namiesto 23-25 bolo 24-27, ale zrejme 24 zubove kolecko pre 11 kolo ani nerobia, robia 12-13-14-15-16-17-19-21-23-25-27, kde chyba 18ka, takze to nechcem. Kedze na cestaku chodim len rovinu je to jedno, co mam, je dobre. Ked kazetu zoderem, zase kupim Campu, inu znacku nemam zaujem skusat.
Na Campe vymeniš dva-tri najmenšie pastorky za aké potrebuješ-chceš a podľa posledného vymeníš závernú maticu... Akurát je problém dostať sa k sólo pastorkom, aspoň na Slovensku.
Nie, myslel som Miche. S Campou by nemal byť problém, ale Miche kazety "pre Shimano" jednoducho neradia.
Pri tej 11spd je ešte väčšia sranda v tom, že je oveľa širšia ako Shimano kazeta. Teda ju ani nenasadíš na orech žiadneho kolesa... Trčí von.
Zúžili podložky na šírku 11spd, ale tie pastorky sú hrubšie ako na Shimane. O nekvalite prevedenia ani nehovorím.
Fakt, nekupujte to. Po dvoch použitiach už bol posledný pastorok vajcový. Ten "plech?" z ktorého je to robené je niečo neidentifikovateľné, mäkké blato. Povrchová úprava taktiež 0 bodov.
Podložky taktiež. Nejaký blbý plast, pritom každú jednu som musel prejsť pilníkom kvôli nekvalitnej výrobe.
"Kvalita" neporovnateľne horšia ako na najlacnejších Shimano-Campa kazetách a cena medzi Ultegrou a Dura-Ace...
Najväčší šmejd čo som v živote kúpil, niečo tak nepodarené ako Miche kazety nenájdete ani na poľských trhoviskách.
Netreba vymýšľať. K Shimanu Shimano, ku Campe Campu a bude dobre
Otazka: Opitam sa.Mam kluku shimano FC R565 compact 50z.Chcem vymenit za 53 zubovy.
Bude mi prevodnik FSA superchain 130×53 pasovat do tejto mojej kluky?Vopred vam velmi pekne dakujem.
nenašol som....A vieš mi ešte poradiť?Ten prevodník chcem vymeníť preto že mi už chýba tachší prevod -hlavne pri miernom klesani,tak preto rozmyšlam vymeníť prevodník.Otázka znie či nie je jednoduchšie alebo teda lepšie vymeníť kazetu.Aký máš ti na to názor.poraď prosím...Ďakujem..
Tak takto to je-to som nevedel-vidieť že som začiatočník.Ďakujem za radu-takže ak tomu dobre rozumiem je pre mňa lepšie vymeníť kazetu ako prevodník...teda aspoň na nieaky ten čas.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri tej 11spd je ešte väčšia sranda v tom, že je oveľa širšia ako Shimano kazeta. Teda ju ani nenasadíš na orech žiadneho kolesa... Trčí von.
Zúžili podložky na šírku 11spd, ale tie pastorky sú hrubšie ako na Shimane. O nekvalite prevedenia ani nehovorím.
Fakt, nekupujte to. Po dvoch použitiach už bol posledný pastorok vajcový. Ten "plech?" z ktorého je to robené je niečo neidentifikovateľné, mäkké blato. Povrchová úprava taktiež 0 bodov.
Podložky taktiež. Nejaký blbý plast, pritom každú jednu som musel prejsť pilníkom kvôli nekvalitnej výrobe.
"Kvalita" neporovnateľne horšia ako na najlacnejších Shimano-Campa kazetách a cena medzi Ultegrou a Dura-Ace...
Najväčší šmejd čo som v živote kúpil, niečo tak nepodarené ako Miche kazety nenájdete ani na poľských trhoviskách.
Netreba vymýšľať. K Shimanu Shimano, ku Campe Campu a bude dobre
Bude mi prevodnik FSA superchain 130×53 pasovat do tejto mojej kluky?Vopred vam velmi pekne dakujem.
dik....
Aj ťažší ako 53x12