podrobnosti tu: http://www.maratony.eu/events/tatry-tour/#ad-image-0
chcel by som sa spytat ci niekto z okoloa BA,PK,TT sa tam chysta..a ci nahodou nema volne miesto v aute?
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
môžeš parkovať aj zadarmo, trošku ďalej od štartu ... napríklad
tak dáš aspoň časovku na zošku, či?
Mirec ak vydrzis ten prvy kopec na Strbske pleso tak ides az pod Huty "zadarmo" ale minuly rok som bol hodne vzadu a aj tak sme isli pod Huty skupina asi 15 ludi, problem bol v tom ze cele Huty som isiel uz bez vody a potom sa to len zmenilo na boj o prezitie takze tento rok si beriem dalsiu flasu do dresu ktoru potom niekde zahodim lebo tu prvu obcerstvovacku na 93km trochu nezvladli a ak bude velmi teplo tak si asi zoberem camelbak
no co uz ked
basnicka otazka...pod Huty, alebo na Huty?
btw za 35€ startovne jazdis vo francuzskych Alpach so 100% zapezpecenim, obzerstvom na bufetoch, so sprievodnymi autami a motorkami Mavic a v igelitke si aj nejaku drobnost najdes. ( ponozky, klucenky, napoj, gely atd + samozrejme parkovanie zdarma, strazene "parkovisko" pre bicykle, Pasta party atd... )
btw za 35€ startovne jazdis vo francuzskych Alpach so 100% zapezpecenim, obzerstvom na bufetoch, so sprievodnymi autami a motorkami Mavic a v igelitke si aj nejaku drobnost najdes. ( ponozky, klucenky, napoj, gely atd + samozrejme parkovanie zdarma, strazene "parkovisko" pre bicykle, Pasta party atd... )
napríklad kde?