podrobnosti tu: http://www.maratony.eu/events/tatry-tour/#ad-image-0
chcel by som sa spytat ci niekto z okoloa BA,PK,TT sa tam chysta..a ci nahodou nema volne miesto v aute?
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
pojem profík sa už fakt často pletie s hobby či amatérskym cyklistom. Na maratóne som stretol profíka iba raz jedného. Treba si uvedomiť že sme len amatéri a tam sú veľké výkonnostné rozdiely podľa toho kto koľko času venuje treningom a ako trénuje. Byť, stať sa profíkom neznamená mať talent drieť a venovať športu toľko času ako profík
Okrem toho aj tí silnejší cyklisti potrebujú pretekať a ak v danom termíne nemajú iný pretek (vyššej kategórie), tak prečo by nemohli prísť?
Iné je, ak sú medzi jazdcami-amatérmi,veľké výkonnostné rozdiely,v tom prípade mám 2 možnosti:
1.Ísť na pretek s vedomím,že to po prvom kopci bude solo jazda až do cieľa,v lepšom prípade prídem do cieľa s nejakou skupinkou z výraznou časovou stratou na víťaza,ale pocit z jazdenia mi to vynahradí.
2.Reálne zhodnotiť svoju výkonosť+čas ktorý môžem alebo resp.nemôžem z rôznych príčin venovať tréningu a na preteky nechodiť.
Ja v mojom veku a možnosťami koľko času môžem venovať na tréning som si zvolil č.2.
Samozrejme toto je môj osobný názor,nikomu ho nevnucujem.
Sú niekde fotky? Na fb som ani nenašiel ich stránku.. ?
Ako som sa dočítal, tak s tebou vyzamená bársaká baba. Aj pezinská...
Ozaj, keby som si ustlal (čo sa mi podarilo aj tento rok), tak by som bol tíško a nerozťahoval to v troch (či dokonca štyroch?) témach a v každej na troch-štyroch stranách. Asi ešte furt platí čo, čo som ti napísal pred cca rokom - plašák.
co ti na tom prislo nenormalne? V teme demolacie skoncili fotky bajku....v teme pady....somskoncil ja.... V teme dnesny svih som hodil fotku vyskoveho profilu trasy a linky na predosle dve temy....
btw. Niesom prvy co to takto urobil....ale ocividne si si zase potreboval rypnut....
preco by som mal byt ticho ked som spadol??? Ja sa za to nehambim....patri to k sportu....a to teda ja padam len velmi zriedka....
sranda ze si toto nenapisal nikomu inemu ale zase len mne ze by som mal byt tisko a nepriznavat sa k tomu....
Nehnevaj sa Joko, ale obidva tvoje príspevky sú úplne mimo tému a zbytočné. Možno máš pocit, že si otec-zakladateľ cyklistiky. Ale tieto exhibicionistické osobné útoky si si mohol nechať napr. súkromnú správu, táto téma nebola o tom a pochybujem, že niekoho zaujíma tvoje ego.