Kategórie
Bike-tech
savings FORCE Spring návleky na tretry softshell, čierna
od 16,69 €
savings
MOC 24,90 €
-10% Specialized Deflect Pro návleky na tretry, čierna/červená
34,99 €
-10%
MOC 49,99 €
Akcia -16% ALÉ KLIMATIK vodoodolné návleky na tretry, čierna
od 40,99 €
-16%
MOC 51,99 €
-10% Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, svetlá čierna
od 63,99 €
-10%
MOC 79,99 €
Budeš spoko, ak niesi zvyknutý na carbonovú podrážku. asi najlepší pomer cena /výkon ... tieto a ešte sidi genius5
Ja som nevedel, ze tretry su kompatibilne iba s urcitou znackou ramu
edit: z tretier mam vybrane http://www.tikosport.sk/index.php?funkcia=detail&pkat=coctmt&idkat=1043%208&pager=noreset (zatial neodskusane)
Samozrejme je to len môj názor a moje skúsenosti, iné SPD som nemal.
Tie PD-MT50 vyzeraju dost mizerne, ako nejaka cinska hracka - kedze nie je to ani platforma, kedze nema piny, je to len taka velka tazka placka - 498 g
PD-M785 su o 90 g lahsie (408 g) a idealna volba pre kazdeho jazdca
A medzi nimi mas PD-M530 (zacinal som na M520) a su to skvele pedale a hmotnostne niekde medzi predchadzajucimi (448 g).
Btw. Ten ramik moze dost vadit, napr ak mas na tretrach hroty (stople). Mne sa tak zapi***** na cestnych PD-A600 do druhej strany a potom neviem, ci som sa trafil, alebo nie
kupil som presne tieto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-pedale-shimano-xt-pd-m785/3453 dosli mi tak do 2dni a su uplne v pohode dnes som ich nahodil na bike a prvy krat vyskusal sice len troska ziaden vyjazd ale spokojnost nastavil som si to na uplne najmensi odpor takze sa to vyhadzuje lahko .. ked nato nasadam tak jednu dopnem a ked druhou hned netrafim tak nie je problem s tym aj zabrat s vypnutou tretrou .. este raz dik pripadne po nejakych vyjazdoch sem nahodim nejaky koment
savings Shimano XT PD-T8000 nášľapné pedále, jednostranné + zar. SM-SH56
80,99 € savings
MOC 125 €Ja mám 88-ky ale jazdím ich asi len 1000 km a celkovo sú mäkšie prispôsobili sa nohe ale nepostrehol som, že by bola mäkká *****
to boli prve tretry co som kupil a vratil, spicka nic nevydrzi hned sa preliacila uz po prvom nasadeni na nohu a normalnej chodzi a potom tlacila na palec... tak som nakoniec potom bral xc61 ktore su perfektne
Ja som to vratil normalne do 14 dni takze to nebola reklamacia