Co vsetko si od nich pocul? Ja 5 albumov. Pocul si prve? Myslim ze maju blizko k metalu. Tie linky co som dal sem su skor emcore. Netreba mi vysvetlovat co je a co nieje metal. Mam za sebou skupinky ako In Flames, Gamma ray, Helloween, Iron, Rhapsody, Therion.... A k ich veku. Funguju a hraju od 1998. Cize tazko teenageri alebo deti a porovnavat ich s tokio hotel? To asi tazko. Mne sa to paci a napisal som to sem, lebo je to tema "Aku hudbu pocuvaju bikeri??". Uz sem pisat nebudem, aby som nebol zas zdrbany. Dovi
Mam za sebou skupinky ako In Flames, Gamma ray, Helloween, Iron, Rhapsody, Therion....
Tieto skupiny su okrem In Flames (to je taky melodicky death, dalsia pecka: http://www.youtube.com/watch?v=X0p_chb_8vs) heavy metalove a nie deathmetalove. Deathmetal by mal byt spievany trosku hrubsim hlasom, growlingom, ako keby ti bolo zle od zaludka a prave si grcal a nie vreskotom ako keby ti na gulach stáli. Napr: http://www.youtube.com/watch?v=xZBze5j-zOo
Uz sem pisat nebudem, aby som nebol zas zdrbany. Dovi
Vader môžem,ale aj tá atlasova uspávanka bola fajn Ináč s tým grochkaním pri Death Metale súhlas,aj keď vždy nemusí byť,stačí spomenúť na Chucka Schuldinera z Death a Tí myslím mali čo povedať do tohto štýlu
Marecej závidím ti skoro všetky tie kapely ktoré tom boli.Čo by som za to dal aby som tam mohol byť.
Atlass amon amarth je dosť v pohode.Death viking metal 4ever.
nebudem tu vypisovat kraviny, poviem len pocuvam vsetko od rocku po grindcore, špacializujem sa ale hlavne na Black Metal. Doma bezmala 100giga metalu.
Nejako som z blacku a podobnych stylov uz vyrastol. Ale kapelku DEATH mozem vzdy:) Hoci sa uz teraz na to nezameriavam.
Momentalne u mna fici:
Brand New Heavies - vsetko od nich (Funky,groove)
Bloc Party - tiez obe albumy (rock)
Prince - Planet earth (rock, soul, funky)
Ozzy Osbourne - black rain (hard rock/metal)
Dream Theater - Systematic Chaos (prog rock / metal)
NIN - year zero (industrial, metal,rock, elektronika)
Stephen Marley - Mind Control (ska, reggae)
Air - Pocket Symphony (vsetko mozne)
Goldfrapp - Supernature (alternativa, elektro)
Dirty pretty things - Waterloo to anywhere (rock)
Nejako som z blacku a podobnych stylov uz vyrastol. Ale kapelku DEATH mozem vzdy:) Hoci sa uz teraz na to nezameriavam.
Momentalne u mna fici:
Ozzyho nove album je tak neskutocne nadupane, to čo Zakk robi na tej gitare to je neco... sused bol naho v prahe a sanka padnuta, ci uz z Oz alebo black label society...
Nepočúvate tu niekto aj slovenské pagan bm kapely ALGOR a HROMOVLAD Majú geniálne texty a v pohode hudbu.
"Vladca Lesov Skalných stien", je asi to najlepsie čo kedy vyprodukovala slovenska UG scena. Mal som tu cest vidiet hromovlad aj naživo a su jednička... Aj ked Ancestral Volkhves zo svidnika su tiez velmi dobri...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ked uz sme pri tom deathmetale tak nieco melodicke pre goood night
http://youtube.com/watch?v=WtqgbL8w6Sg
http://sk.wikipedia.org/wiki/Emo
a od deathmetalu to ma skutocne daleko... ono to ma daleko aj od metalu vseobecne
Tieto skupiny su okrem In Flames (to je taky melodicky death, dalsia pecka: http://www.youtube.com/watch?v=X0p_chb_8vs) heavy metalove a nie deathmetalove. Deathmetal by mal byt spievany trosku hrubsim hlasom, growlingom, ako keby ti bolo zle od zaludka a prave si grcal a nie vreskotom ako keby ti na gulach stáli. Napr:
http://www.youtube.com/watch?v=xZBze5j-zOo
A veď sa neurážaj.
Ja sa neurazm.Som neurazitelny.
a neporazitelny
Jako ti marecej závidím.
teda niezeby nebolo co, ale teraz nechapem
ad Bikenurove deathmetalovo-metalovo-pseudonieco
sorry, ale take zle nieco som davno nepocul
bez urazky, ja mam radikalne nazory
ak nechces spat tak si pusti amon amarth alebo Arch Enemy/inak maju brutalnu spevacku/
Atlass amon amarth je dosť v pohode.Death viking metal 4ever.
nebudem tu vypisovat kraviny, poviem len pocuvam vsetko od rocku po grindcore, špacializujem sa ale hlavne na Black Metal. Doma bezmala 100giga metalu.
toť moj hudobny profil ..
http://www.last.fm/user/LittleFox/
Momentalne u mna fici:
Momentalne u mna fici:
Ozzyho nove album je tak neskutocne nadupane, to čo Zakk robi na tej gitare to je neco... sused bol naho v prahe a sanka padnuta, ci uz z Oz alebo black label society...
"Vladca Lesov Skalných stien", je asi to najlepsie čo kedy vyprodukovala slovenska UG scena. Mal som tu cest vidiet hromovlad aj naživo a su jednička... Aj ked Ancestral Volkhves zo svidnika su tiez velmi dobri...