Chtiac nechtiac som si kupil Meridu, konkretne Special Edition - Disc a mam mensi problem. Pri jemnom brzdeni zadnou brzdou mi sem-tam roztrase cely bike. Pytal som sa v obchode a tam mi okrem miliona kravin typu (uvolneny ryxloupinak, uvolneny kotuc) povedali aj, ze moze byt nakrivo brzda. To asi najskor zo vsetkeho co som pocul. Okrem toho som sa nahodou stretol s xlapikom co ma ten isty bike a ten isty problem. Nahoda? Co vy na to? Ma este niekto rovnaky problem, resp. rovnaky bike bez tohto problemu, resp. riesenie????
No to snáď nie je pravda, skoro som sa ***** z bicykla keď sa mi roztriasol ten sprostý rám. No neviem či mám vyčkať do konca sezóny a potom to dať reklamovať, alebo hneď teraz.
Ja som jazdil Meridu Matts a Cobru aj Dominátor našťastie som taký problém nikdy nemal. Ale mrzí ma prístup pána Stefánika všade rozkrikuje aká je Merida super svetová značka a ked príde do tuhého obráti sa ku vám chrbtom. Napr. Zakúpite si uňho bike a hned ako mu zaň dáte money povie vám že vyrdrží večne a že sa nikdy nezlomí lebo Meridy sa podla neho nelámu. Neskôr sa vám bike nedajbože zlomý a pri reklamácií je vám schopný do očí povedať ,že vám bike nevyreklamuje lebo sa nejedná o Meridu pretože je rám zlomený takže to nieje Merida takže ste si vlastne pomýlili obchod.
rad by som oprasil tuto temu. zaujimalo by ma ci este teraz niekto eviduje nejake problemy s ramom merida(tie vibracie zadnej stavby uz su predpokladam vyriesene ). ja konkretne uvazujem o kupe ramu Matts TFS 900-V/2007 vid link: http://www.merida.sk/prodej/Ram-Matts-TFS-900-V-sedy---2007
niekde bolo spominane aj vseobecne pukanie meridackych ramov co uz fakt nexcem!
pukanie ramov - to sa tykalo starych, neviem presne akych ramov(proste nemali asi dostatocne dotiahnutu technologiu v tom obdobi; kebyze velmi patras, tak to tu aj niekde na fore najdes)
btw meridu ma napr Turbi a este najdes nejakych userov(popozeraj sekciu "Co si mam kupit"), ktorych sa popytaj cez SS
ja mam meridu ale V brake... a tiez mi roztriasavala bike ale zdalo sa mi ze to je od prednej brzdy... uz to nerobieva, teda aspon momentalne... (mats tfs 300V)
Mám tú 900ku na kotúčoch.. žiadne vibrácie nepociťujem, zatiaľ spokojnosť.
Akurát sa mi zdá byť strašne mohutný, cez víkend som mal problém ho pripevniť na strešný nosič na aute, bo spodná trubka strašne hrubá, takmer sa mi nevošiel do toho držiaka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nenavidim ich !!!!!!ani keby z neba padaly furiky!!!!
http://www.merida.sk/prodej/Ram-Matts-TFS-900-V-sedy---2007
niekde bolo spominane aj vseobecne pukanie meridackych ramov
tak dik za zaujem
btw meridu ma napr Turbi a este najdes nejakych userov(popozeraj sekciu "Co si mam kupit"), ktorych sa popytaj cez SS
Akurát sa mi zdá byť strašne mohutný, cez víkend som mal problém ho pripevniť na strešný nosič na aute, bo spodná trubka strašne hrubá, takmer sa mi nevošiel do toho držiaka.
Vidíte.. mám Meridu z 1996 a nič nepraskla.