Ak si dobre spomínam, formulácia novinárov bola, že kolóna odišla smerom ku hranici. Hranica v danom mieste nie je vyznačená. Kto reálne preukázal, že hranicu prešli? Ja som také tvrdenia nečítal.
"I witnessed 23 Russian armoured vehicles cross border into Ukraine," says @RolandOliphant on #BBCNewsday
Hn, je pre mňa, zapredanca, dosť zvláštne, že tak presvedčivo to píše, hoci tam nie sú fyzicky vytýčené hranice (hraničné stĺpy, či plot). Ale zrejme to vie lepšie ako sami Ukrajinci. Tí mimochodom preberajú humanitárny konvoj namiesto toho, aby hnali votrelcov preč... Zvláštne, prečo?
Tak to som teda riadny chudák ☺️☺️☺️ Veď ale čo by sa dalo od kritikov tvrdej línie čakať, sú tupí a nevzdelaní. Len škoda, že takýchto stopercentných tvrdení bolo za posledné mesiace až príliš veľa. A tvrdenie, že možno riešili konvoj vedľa mi príde naozaj pritiahnuté za vlasy, v situácii, keď celý svet len čaká, aby nachytal ruských vojakov na hruškách....
Ok, tak to napíšem inak: v tomto konflikte sa snažím robiť si vlastný úsudok na základe čo najväčšieho spektra informácii. Od médii, cez pre mňa hodnoverných svedkov až po vlastnú skúsenosť. V takomto poradí vzostupne je to aj s dôveryhodnosťou zdrojov. A bohužiaľ, ukrajinské a západné média podľa mňa patria k tým najmenej korektným a dôveryhodným...
o tazkom diletantstve a amatercine narcisistickeho nafukanca Obamu a jeho administrativy sa nebavme, hoci by sme ju asi kritizovali kazdy z ineho uhla. Napokon, jeho opozicia, vratane niektorych silnych medii s nim preto zameta dlazku kazdy den. On aj chalanko uz posobi dojmom, ze rezignoval na vsetko, okrem golfu.
Zapadne media tvoria siroke spektrum, od senzaciechtivych az po menej ci viac seriozne/poctive. V kazdom pripade, este u nich mozno hovorit o novinarcine. V Rusku toto uz z velkej casti neplati. Media s najvacsim dosahom ziadnu novinarcinu ani nepredstieraju a "dílujú" najma classic autokraticku propagandu. To je napriklad ten kolosalny bullshit o Cervenom krizi. Proste v style j*bat to, povieme svetu HOCICO, doma to zaberie. A ono fakt zaberie. Bez urazky, sam si toho trochu dokazom.
Ja toto odvodzujem zo svedectiev ludi, rusov, ktori su aspon zastepeni proti chorobnemu nacionalizmu. Ty mas mozno ine kriteria na zdroje, a podla mna vysledok tomu zodpoveda. Iba na okraj: neschopak Obama doma schytava ohen, syru, opovrhnutie, a vo vzduchu bezne lieta impeachment. Majster Putin dovoluje iba nekriticke ovacie. Nazvat zapadne media vseobecne MENEJ korektne a doveryhodne ako ruske, to je na moj vkus uz trochu spinava orwellovcina.
Najhorsie je, ze clovek si musi vypomahat vlastnymi vedomostami, uvahou, porovnavanim, intuiciou ... pretoze ani to nevies ci nie je klamstvom to rozpravanie o dnesnej novinarcine.
dúfam,že ukr.nám ukáže ten údajný ruský vojenský konvoj ktorý zničili na komplet.
Ale asi tak ako aj s tým boeingom už mesiac čakám,že sa dozviem ako to bolo a výsledky zatial žiadne.
lacko čierne skrinky sú už dávno v anglicku...dávno.
vyšetrovatelia boli na mieste takže predpokladám,že na to,aby povedali že to bolo zostrelené a čím,nepotrebujú si odviezť všetky trosky.
Vlad01 hej hej, ani svedi netusia kde ma ukrajina hranice s ruskom...
Šéf švédskej diplomacie Carl Bildt tiež uviedol, že jestvuje fotografický dôkazový materiál o prechode ruskej techniky na ukrajinské teritórium. Diplomat už skôr hovoril o hrubom porušení medzinárodného práva.
zas sa prejavuju odbornici na vysetrovanie leteckych nehod, zasnem
možno sú len vyšetrovatelia solídny a nepustaju do sveta bludy, ktoré sa nedajú len s údajmi z čiernych skriniek potvrdiť. Na mieste nehody ani len nemajú zozbierané telá, o nejakom zabraneni manipulácie s dôkazmi môžu len snívať....
a pritom stačí nacriet do studnice múdrosti napríklad miestnych mudrcov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"I witnessed 23 Russian armoured vehicles cross border into Ukraine," says @RolandOliphant on #BBCNewsday
(tak nejak chcem verit ze maps.google.com si dany novinar dokaze otvorit aby zistil kde su a kde nie su hranice. ty mozno nie...)
o tazkom diletantstve a amatercine narcisistickeho nafukanca Obamu a jeho administrativy sa nebavme, hoci by sme ju asi kritizovali kazdy z ineho uhla. Napokon, jeho opozicia, vratane niektorych silnych medii s nim preto zameta dlazku kazdy den. On aj chalanko uz posobi dojmom, ze rezignoval na vsetko, okrem golfu.
Zapadne media tvoria siroke spektrum, od senzaciechtivych az po menej ci viac seriozne/poctive. V kazdom pripade, este u nich mozno hovorit o novinarcine. V Rusku toto uz z velkej casti neplati. Media s najvacsim dosahom ziadnu novinarcinu ani nepredstieraju a "dílujú" najma classic autokraticku propagandu. To je napriklad ten kolosalny bullshit o Cervenom krizi. Proste v style j*bat to, povieme svetu HOCICO, doma to zaberie. A ono fakt zaberie. Bez urazky, sam si toho trochu dokazom.
Ja toto odvodzujem zo svedectiev ludi, rusov, ktori su aspon zastepeni proti chorobnemu nacionalizmu. Ty mas mozno ine kriteria na zdroje, a podla mna vysledok tomu zodpoveda. Iba na okraj: neschopak Obama doma schytava ohen, syru, opovrhnutie, a vo vzduchu bezne lieta impeachment. Majster Putin dovoluje iba nekriticke ovacie. Nazvat zapadne media vseobecne MENEJ korektne a doveryhodne ako ruske, to je na moj vkus uz trochu spinava orwellovcina.
http://www.webnoviny.sk/svet/clanok/856251-ukrajinci-znicili-ruske-vozidla-ktore-presli-na-ich-uzemie/
Ale asi tak ako aj s tým boeingom už mesiac čakám,že sa dozviem ako to bolo a výsledky zatial žiadne.
dúfam,že o tom konvoji bude aspoň takéto presvedčivé video.
http://www.liveleak.com/view?i=40f_1408125118
Popros hrdinských ruských bojovníkov proti kyjevským pučistom a banderovským fašistom. Trosky sú totiž na nimi ovládanom území.
vyšetrovatelia boli na mieste takže predpokladám,že na to,aby povedali že to bolo zostrelené a čím,nepotrebujú si odviezť všetky trosky.
A trochu obrazu z reality
youtube.com/watch?v=vYBbwnBrabI&t=0
youtube.com/watch?v=RsfXFJg8TaI&t=0
Šéf švédskej diplomacie Carl Bildt tiež uviedol, že jestvuje fotografický dôkazový materiál o prechode ruskej techniky na ukrajinské teritórium. Diplomat už skôr hovoril o hrubom porušení medzinárodného práva.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7334420/ukrajina-musi-riesit-dva-konvoje-humanitarny-sa-cez-hranicu-zatial-nedostal.html#ixzz3AV0VYVqs
možno sú len vyšetrovatelia solídny a nepustaju do sveta bludy, ktoré sa nedajú len s údajmi z čiernych skriniek potvrdiť. Na mieste nehody ani len nemajú zozbierané telá, o nejakom zabraneni manipulácie s dôkazmi môžu len snívať....
a pritom stačí nacriet do studnice múdrosti napríklad miestnych mudrcov
Takže kým a čím bolo lietadlo zostrelené tam nikto nenájde.