este nikdy som na maratone nebol a uz by som chcel
myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
zase nerobte z horala nejaky brutal zabijak...da sa to v pohode prejst, ved tam nie je nic tazke...jedine co tam moze cloveka "zlomit" je to, ze si vyberie pre seba tu nespravnu dlzku trasy...
fakt nieje to až taký zabiják, ja som sa vyjadril, že jeden z najťažších a tým som myslel aj najlepších(výzva pre jazdca, terén, pocit, tréning..) ale veľmi ho doporučujem!
Najhorsia a zaroven najlepsia vec na Horale su vyjazdy (samozrejme hned po downhiloch). Take dlhe stupania na Slovensku len tak lahko nenajdes. Ak ma niekto kondicku na Krejzi vrelo odporucam. Lejzi je oproti tomu slaby odvar. Pri tamojsich stupaniach clovek inak posudzuje ine normalne dlhe stupania. Ak si clovek dobre rozvrhne sily tak aj Krejzi je zdolatelna. Ibaze sa musi zmierit s faktom, ze v sedle stravi aj 10-11 hodin.
hah, a som prvy zaregistrovany na krejzi...len ci to zvladnem
Uf ... klobuk dole. Rozpraval som sa o tej trati s Ivanom Zimom, a podla jeho slov je to este tazsie ako Salz 110km trat. Takze ja pojdem "len" Lejzi 65km.
Uf ... klobuk dole. Rozpraval som sa o tej trati s Ivanom Zimom, a podla jeho slov je to este tazsie ako Salz 110km trat. Takze ja pojdem "len" Lejzi 65km.
sa nesal, mna si do toho zatiahol, tak to musime dajako zmaknut. ved svetlo je do deviatej. len kobu sa bude chciet tak skoro vstavat, ked start je o osmej:(
..vsak ja by som na ten horal rad siel, len problem je vtom ze ma tam nema kto zviest ... tu v DK je plno cyklistov ale nik nechodi po maratonoch a podobnych akciach....nepoznate niekoho z RK alebo okolia, kto by ma tam mohol trhnut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...ale ked si romantik, tak si tu krasnu prirodu o to dlhsie vychutnavas
...och 10 hodin romantiky vkuse, nehovorte to mojej starej...
Bohuzial netrenujem. Som bol teraz dost zaneprazdneny. Ale ak bude pocasie a budem moct, tak na horale sa urcite stretneme.
urcite sa chlapi este pripravuju na zajtrajsi Salz...
Lebo oni este stale chcu v 21. storoci nieco (prihlasku, potvrdenie o zaplateni) posielat postou.
nechcu, za poslednych pat rokov to odo mna nik neziadal, len ten web je tak trochu "menej" aktualny...
staci sa prihlasit online (ak to funguje) a doniest vytlacenu prihlasku, aj platbu vedia sparovat, ak je spravny VS...
nieeee. krejzi si treba vytrpiet, stoji to za to!
sa nesal, mna si do toho zatiahol, tak to musime dajako zmaknut. ved svetlo je do deviatej. len kobu sa bude chciet tak skoro vstavat, ked start je o osmej:(
ja napr. potrebujem aj noclah po Horalovi...
ja napr. potrebujem aj noclah po Horalovi...
njn..to je jedna z moznosti
...a ty tam mas uz vybavene ubytovanie