Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
https://www.youtube.com/watch?v=9tNMezqYv6A
ad 2 keby som isiel do lava, kam sa dostanem?
Ad2: ideš hore Bedľou smerom k žltej turistickej
Ked pojdes hore bedlou tak sa poriadne kukaj aby Ta niekto nesundal. AMENaci to zvyknu podstatne sviznejsie ist ako XCari.
Ale teraz vazne, nemate gpx bedle aj hupikov? Locus uz zvysok zariadi......
Už som to tu niekoľkokrát dával, niekde vyššie to nájdeš. Koniec koncov, obe sú zahrnuté aj v GPX maratónu, len sú rozdelené, ale to nemôže byť problém.
ASI TAKÉ:
V Locuse si to dokáže hocikto ľahko vyťukať, doplniť SRTM výšky z webu a zobraziť graf trasy.
... no dobre, tak hocikto nie.
Pekný krátky výšvih je aj na záver stúpania, pri božích mukách na Kavečanmi do ľava, na hranici poľa a krovín. Ten som ešte nedal.
Pekný krátky výšvih je aj na záver stúpania, pri božích mukách na Kavečanmi do ľava, na hranici poľa a krovín. Ten som ešte nedal.
musim sa pochvalit, siel som tadial 2x a na moje vlastne prekvapenie som to oba razy vysiel. Prekvapeny som preto, lebo mam horkokrvnika, stale na zadne... druhy krat som mal aj divacku, na hranici pola a krovia stala regulerna bajkerka