Kategórie
Bike-tech
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
-10% Miss Grape Tendril 10.7 Adventure Waterproof taška na riadidlá, 17 l, čierna
122 €
-10%
MOC 136 €
Výpredaj -27% Brooks Scape Handlebar Roll taška na riadítka, 11 l, čierna
105 €
-27%
MOC 147 €
Výdrž je veľmi individuálna ... závisí od svetla z okolia, ide o to, či blesk odpaľuje na 100% výkonu, alebo iba na 10%, alebo niečo medzi tým ... veľa energie odoberá HSS (synchronizácia blesku s krátkymi časmi uzávierky). Niekedy odfotím s bleskom 300 fotiek, niekedy 1000. Vplyv na silu záblesku má samozrejme aj ISO, clona, okrem svetla z okolia. Ak fotím s bleskom snažím sa nastaviť maximálne možné ISO (maximálne myslím kvalitatívne, nie čo mi foťák dovolí) a minimálnu clonu, vtedy aj blesk má menší vplyv na celkovú svetelnú atmosféru.
Je to taká malá veda ...
no cim je starsia, tym viac si zacinam mysliet ze ma rodicia odflakli
SlavoSL ok ja som sa len bal ze to zerie nejako velmi tie baterky...ale 300 a viac fotiek je v pohode...kedze nechodim fotit ziadne akcie a fotim len pre seba
len tak pre info je nejaky specialny dovod preco sa tie blesky nerobia na akumulatory? v dnesnej dobe ked vsetka elektronika sa da nabijat?
ale veď aj tužkové akumulátory sa predávajú a do blesku sú ideálne práve tie staršie NiCd a NiMH, keďže sú to "tvrdé zdroje" a netrpia veľkými prúdovými odbermi (pri nabíjaní blesku) tak, ako novšie LiION...
Canon EOS 600D + samyang 500 f6.3 mirror + telekonvertor samyang 2x
(celková ohnisková vzdialenosť zostavy je 1500 mm)
bedo no toto som nevedel ze napr lion trpia takym sposobom...
Ak máš lítiovky za porovnateľnú cenu ako NiHM, tak si kúp tie, ja inak bežne odporúčam Sanyo Eneloop. Inak to nie je o tom, že by to s LiION fungovalo horšie, akurát ten aku vydrží menej cyklov ako v prípade, že nie je zaťažovaný veľkými prúdovými odbermi.