SewaS , chcem si kupit plaste..nieco za lacno (do 800sk) ,najlepsie nove ,
mala by byt velkost aspon 2.3 a viac. na 26ky kola. nasiel som longusy .tie niesu drahe ale neodporucali mi ich...tak PORADTE PLS.
ak by si si zohnal nejakych ludi mohol by si si z ciech objednat, za tu cenu by si odtial mal 2x blue groove 2.35 u nas za tu cenu zozenies tak wtb raptor(2.1/2.4) alebo si trocha priplat
a mas Sam Smart sport alebo albert sport (oba 2.25)
no z ciech asi tazko. ale ked uz by som kupujem tak chcem nieco sirsie aspon 2.3 ... a budem to vyuzivat po dedine a po lese takze nieco drapavejsie ...
VYJADRITE SA KTYM LONGUSOM - pocul som ze to neni moc kvalitne
...800sk za ks abo za par?? ak za ks tak syncros BHT 2,5 (celkom dobre drzia ale stoja 950 ks... ak za obe, tak asi Tioga factory dh 2,35 drzia dobre a cena je tiez v poho... cca 450SK ks...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mas Sam Smart sport alebo albert sport (oba 2.25)
VYJADRITE SA KTYM LONGUSOM - pocul som ze to neni moc kvalitne
to fakt racej wtb raptor 2.4 tiez to nieje bohvieco ale aspon sa nederie tak brutalne
tu mas tiogy
popripade by si mohol zobrat aj nejaky z tycho continentalov na te som zabudol
a WTBcka mas tu ale su trocha drahsie ako som si myslel
naco su taketo temy???
este si zabudol, aby mali valivy odpor ako galusky
podla mna sa kua rychlo zoderu tak preto som to tam dal
naco su taketo temy???
ABY SI SI TO MOHOL PRECITAT... POTREBOVAL SOM RADU... PS -A BOLO TO EDITOVANE KED SI SI NEVSIMOL.-.