Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Royal Mail zásielky doručuje klasicky slovenská pošta. GLS doručuje iba balíky posielané cez parcelforce. Skús zabehnúť na poštu či tam nie je zásielka. Ale nech hľadajú medzi obyčajnými zásielkami nie medzi doporučenou poštou.

Isto? ;-) A potvrdzuju to baliky z GB poslane cez Royal Mail, s ktorymi docupital kurier GLS.
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 11:32:23
00
Presne. Cez royal mail mi posielali z sportsdirectu aj z planet x bikes a u obidvoch pripadoch mi to do domu dorucil kurier GLS ;)
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 11:36:55
00
Však píšem, že rozmerné balíky nad 2kg posiela Royal Mail službou Parcelforce a tie doručuje GLS. Jemu tie cyklogate posielali určite cez Royal Mail Small Packets takže tie doručuje klasicky pošta. Môžeš mi veriť takto mi už prišlo nespočet zásielok.
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 11:41:36
00
Pochybujem že zásielka odoslaná cez royal mail bez tracking number ti príde domov cez GLS
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 11:43:45
00
Tak nepochybuj. Obycajna bublinkova obalka a prisla kurierom.
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 11:47:43
00
Akou službou to bolo odoslané? Mal si číslo zásielky dopredu?
Ak sa medzičasom niečo zmenilo tak sa ospravedlňujem. Mne všetky veci z ebay vždy skončili v schránke.
Listy z UK doručuje tiež GLS?
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 11:51:53
00
Bol som na poste a nikde nic. Tak uz tomu nerozumiem, kde to ti anglicani posielaju. Dufam, ze niekam do Slovinska. Idem im napisat email, co s tym budeme robit.
Zobraziť komentár 02.07.2013 - 13:33:33
00
Potom napíš čo ti odpovedali a hlavne ako to vlastne poslali. Dosť ma to zaujíma.
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 07:47:26
00
napisali ze zasielka musela byt lost in transit item. Spytali sa ci mi to maju preposlat alebo vratit peniaze. Tak som im napisal, nech to preposlu este raz ale iba s moznostou track and trace.
Zobraziť komentár 03.07.2013 - 08:36:13
00
tak, len oznamujem ze gate mi konecne dosli. 3.x to vyslo :whew: . Prisniesol mi ich DPD kurier. Neviem co bol problem. 3x som im dal adresu domov, nie do prace a napisal som nech mi ich poslu kurierom a nie royal mailom. Najprv mi jeden typek z EC odpovedal, ze sa to neda, potom nejaky iny, asi vyssi manager, ze ich poslu kurierom. Na obale som nevidel nic napisane, takze neviem ako ich poslali. Typujem kurierom.
Zobraziť komentár 16.07.2013 - 16:06:14
00
Ja som kupoval v auguste od evanscycles napinak ethirteen, co mi prislo v balikua sokovalo, pouzity napinak v nejakej lepiacou paskou zlepenej theHive krabicke, napinak cisty, ale viditelne pouzivany, jeden srobik tam chrastil (miesto siestich) a iscg5 adapter tam nebol vobec. Napisal som im stavnaty mejl, poslal fotky a este v ten den obratom poslal naspaet. Ospravedlnili sa a vratili hned peniaze.
Zamestnanci na sklade co balia tovsr na odosielanie cekuju ebay a ked je tam pozadovana suciastka v dobrom stave za lacno, tak skusaju tuto poslat do krajin kde predpokladaju nizku angazovanost zakaznikov - teda ze sa neozvu, resp. ze nenapisu e-mail, myslia si ze krajiny CEE su este v dobe kamennej. Tak tomuto chytrakovi to nevyslo. Inak povazujem evanscycles za velmi dobry obchod az na tebto incident. Vymenu nazorov s obchodom mozete dohladat aj na ich fb stranke kde som sa "podelil" so skusenostami.
Zobraziť komentár 05.10.2014 - 12:21:40
02
keyboard_arrow_up