Pocasie zas paradne, tak sme dali po dlhej dobe Pajstun trail, pekne bolo, jesenne lesy su krasne vyfarbene, ale presne ako Dano5 pisal, to uz opadane listie skryva mnohe prekvapenia. 

Minuly rok som sa dost nechutne vyrubal, ked pod suvislou vrstvou listia bol hlboky rigol. 

A taktiez sa tazsie hladaju odbocky na singlace a chodnicky, ked je vsetko pod listim a nevidiet presne kde je to vyjazdene a kde nie.
Ked sme dnes po obede vyrazali, na slnku prazilo skoro ako v lete, co potesilo, ale teplotny rozdiel po zotmeni v nejakej doline je riadny, vecer som aj lutoval, ze som nebral navleky, nastastie kolenacky zabezpecili tepelny komfort aspon pre kolena. 

Takze nove ponaucenie pre mna - na jesen do lesa bez navlekov a 
svetla nelez. Ale tesi ma, ze som sa odvazil na jamu na mamuta, uz mi to neprislo take strme ako minule (skakat z tej skaly mi samozrejme ani nenapadlo 

), switchback pod Pajstunom je uz  nejaky prerobeny, ale to nic nemenilo na tom, ze som to uz radsej od tych sikmych korenov predtym pekne potlacil. Kamos si na nich dal "sedenie" a potom uz radsej switchback neskusal. 

No a modra dole zo Svateho vrchu na Pod Dracim hradkom teda velmi jazditelna nie je.